Dødsbo Sjælland

Står du med et dødsbo på Sjælland?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Har du et dødsbo du skal have ryddet på Sjælland?

Står du med et dødsbo på Sjælland, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Har du et dødsbo Sjælland, som skal tømmes eller opkøbes? Vi står klar til at hjælpe

Det kan være en næsten uoverskuelig opgave, både følelsesmæssigt og praktisk, at skulle tømme et dødsbo. Der er mange praktiske ting forbundet med et dødsfald i familien, og det følelsesmæssige fylder rigtig meget. Så det kan være en rigtig god idé, at lade nogle andre stå for tømning af dødsbo Sjælland.

Hvorfor kontakter du ikke Dødsbo Hjælpen? Vi er et familiedrevet firma, med mange års erfaring i tømning af dødsbo. Vi står også for opkøb af dødsbo på hele Sjælland. Vores kunder er alt fra private til plejehjem og lejeboliger, så ingen opgave er for lille eller for stor til os. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om jeres behov.

Vi kommer gerne ud og giver en vurdering af dødsbo Sjælland, og efterfølgende et uforpligtende tilbud på tømning af dødsboet.

Respekt for den afdøde, de efterladte og ejendelene – det garanterer Dødsbo Hjælpen

Vi er klar over, at det er en meget hård proces for de pårørende at skulle tømme et dødsbo Sjælland. Derfor arbejder vi altid ud fra princippet om at udvise respekt, og behandler både jer som pårørende og den afdødes ejendele med stor respekt.

Vi forholder os til de enkelte ejendele, og skulle vi støde på noget, som vi mener, har affektionsværdi for de efterladte under tømning af dødsbo, så vil I straks blive kontaktet, så vi kan få afklaret, om det er noget I ønsker at beholde.

Et dødsbo Sjælland indeholder ofte rigtig mange dele, og der kan nemt blive overset noget i forbindelse med vurderingen. Det er vi selvfølgelig opmærksomme på, så du kan være helt tryg ved at lade os stå for rydning af dødsboet. Vi tager aldrig noget med, som vi mener, kunne have en affektionsværdi for de efterladte. Det kan du være helt tryg ved.


Opkøb af dødsbo Sjælland – Professionelt og effektivt udført arbejde 

Du får stor gavn af vores mange år i branchen. Det gælder både i forbindelse med vurdering af dødsbo Sjælland og opkøb af dødsbo Sjælland. Vi har gennem de mange år i branchen vurderet alle former for genstande, og har også et stort kendskab til priserne for møbler og antikke genstande. Derfor kan du altid regne med, at du hos Dødsbo Hjælpen får den bedste pris ved opkøb af dødsbo Sjælland.

Tag en snak med os, så vi sammen kan finde ud af, om det er os, der skal stå for tømning af dødsbo Sjælland. Der er så meget praktisk der skal gøres i forbindelse med et dødsfald i familien eller den nære vennekreds, og bare det at få detaljerne omkring en begravelse på plads, kan være en meget stor opgave. Og når man så oveni købet er ramt af sorg, kan en rydning af dødsbo være en uoverskuelig opgave.

Så lad os klare det for dig, og du kan koncentrere dig om det der er vigtigere. Vi sidder klar ved telefon, så kontakt os nu.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button