Dødsbo Gentofte

Står du med et dødsbo i Gentofte?
Så lad os hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsbo Gentofte

Mangler du hjælp til tømning af dødsbo Brønshøj? Så kontakt Dødsbo Hjælpen

Har du brug for professionel hjælp til rydning af dødsbo Gentofte? Vi klarer opgaven

Når der er sket et dødsfald i familien eller i vennekredsen, er en af de største praktiske opgaver, at få tømt dødsboet efter den afdøde. Det er en stor opgave og kan tit være uoverskuelig – særligt hvis der er følelser og minder involveret, hvilket der jo oftest er. Oven i sorgen og planlæggelse af begravelsen, kan det føles som en meget tung opgave, at skulle rydde et dødsbo Gentofte. Heldigvis er der hjælp at hente. Kontakt Dødsbo Hjælpen og lad os hjælpe dig og din familie med opgaven. Vi har mange års erfaring med rydning af dødsbo Nordsjælland, og klarer jobbet hurtigt og effektivt, så I som efterladte kan koncentrere jer om andre ting.

 

Dødsbo købes Gentofte – ring og lad os give en vurdering af dødsboet 

Vi har mange års erfaring indenfor rydning og opkøb af dødsbo Gentofte, så du kan trygt stole på, at vi giver en fair pris på dødsboet. Vi kender markedet for møbler og antikke genstande, kan derfor altid give dig den helt rigtige pris på dødsboet. Vi aftaler at mødes til en vurdering af dødsboet, og når vi har lavet en aftale, går vi straks i gang med at udføre opgaven – hurtigt og professionelt. Og da der oftest er mange følelser involveret i et dødsbo, ved vi at alt skal behandles med respekt og tanke på den afdøde og de efterladte. Finder vi ting i gemmerne, som vi vurderer familien gerne vil beholde, sorteres det selvfølgelig fra, og går tilbage til de efterladte. Får du Dødsbo Hjælpen til at stå for opgaven med rydning af dødsbo Gentofte, kan du føle dig helt tryg og i sikre hænder, hvad angår tømning af dødsboet. Vi er et familieejet firma, som arbejdet effektivt og professionel, og altid med stor sans for respekt for de ejendele vi håndterer. Indgår du et samarbejde med os, vil du føle dig taget godt om, og det samme gælder for ejendelene, og det er hvad enten de skal blive i familien eller om vi har indgået aftale om opkøb af dødsbo Gentofte.

 

Sådan foregår tømning af dødsbo Gentofte

Det første der sker efter at du har kontaktet os med henblik på at tømme et dødsbo Gentofte er, at vi laver en aftale om at foretage en vurdering af dødsboet. Allerhelst gennemgår vi dødsboet sammen, for der kan meget let opstå spørgsmål undervejs, og er du eller en anden efterladt til stede under vurderingen til at besvare eventuelle spørgsmål, vil vi hurtigere kunne lave et tilbud på opkøb eller tømning af dødsbo Gentofte. Når aftalen er kommet i stand, går vi straks i gang med at udføre den, og den afsluttes hurtigt og effektivt. Kontakt os allerede i dag og lad os lave en aftale. Vi træffes alle dage på telefon 50 65 22 22 og kan inden for få timer komme ud til en vurdering af dødsbo Gentofte.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button