Dødsbo Vesterbro

Står du med et dødsbo på Amager?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsbo Vesterbro

Skal du have hjælp med rydning af dødsbo på Vesterbro? Så kontakt Dødsbo Hjælpen

Skal vi hjælpe dig med rydning af dødsbo Vesterbro? Vi er klar til at hjælpe

Med Dødsbo Hjælpen får du et professionelt og veletableret familieejet firma med markedets bedste omdømme. Ring til os på 50 65 22 22 alle ugens dage, og vi kan indenfor ganske få timer være fremme til en vurdering af dødsbo Vesterbro. Vi varetager rydning af dødsbo København og har mange års erfaring. Ja, faktisk så har vi arbejdet indenfor branchen siden 1996. Vores team er altid meget grundige og servicemindede, og går til alle opgaver, store som små, med professionalisme og effektivitet. Med Dødsbo Hjælpen får du en pålidelig samarbejdspartner, som overholder deadlines – og selvfølgelig er vores priser fair og konkurrencedygtige. Kontakt os allerede i dag og lad os lave et uforpligtende tilbud til dig

Rydning og rengøring af alle former for dødsboer

  • Totalrydninger
  • Dødsboer
  • Restboer
  • Plejehjem
  • Plejebolig
  • Konkursbo

Sådan vil gennemgangen af dødsbo Vesterbro foregå sammen med Dødsbo Hjælpen

Først sætter vi en dato for, hvornår vi skal komme og lave en vurdering af et dødsbo Vesterbro. Sammen gennemgår vi dødsboet og dette tager som regel omkring 30 min. Det eneste der kræves af jer som kunde er, at være til stede og besvare eventuelle spørgsmål der måtte opstå under gennemgangen af dødsbo Vesterbro. I gør det I synes I har overskud til, og resten overlader I til os. Det bliver ikke nemmere. Udfra det, laver vi et uforpligtende tilbud. Husk at få dannet jer et overblik over, hvilke genstande, som har affektionsværdi for jer, så disse fjernes inden vi kommer og tømmer dødsboet.

Dødsbo købes Vesterbro – vi opkøber dødsbo og klarer alt det praktiske for jer

Er der tale om at vi skal opkøbe dødsboet, foregår vurderingen på samme måde som ved en tømning. Her er prisen så for køb af ejendelene, og ikke kun på selve tømningen. Og vi opkøber alle former for dødsbo, fra små lejligheder til store palævillaer, ingen opgave er for stor eller for lille til os, og værdien af dødsboet kan være helt lille eller ganske betragtelig. Vores mange års erfaring indenfor branchen gør, at vi har et stort kendskab til priserne for møbler og antikke genstande. Kontakt os og lad os få en snak om den opgave I står med.

En tømning af dødsbo Vesterbro er en stor opgave – lad os hjælpe jer

Vi hjælper med hele eller dele af den store praktiske opgave det er, at tømme et dødsbo. Vi opkøber og rydder dødsbo, sørger for at indboet bliver sorteret og bortskaffet på en miljørigtig måde, vi tager gardiner ned og fjerner gamle tæpper, fjerne hårde hvidevarer og andet tungt indbo. Hvis I ønsker det, kan vi også stå for at rengøre et dødsbo Vesterbro grundigt. Men vi afslutter dog altid en opgave med en let rengøring af indbo. Tømning af et dødsbo Vesterbro er en stor opgave oven i den sorg, der oftest følger med når en nær slægtning eller ven går bort. Tag noget af byrden af familiens skuldre, og lad Dødsbo Hjælpe står for tømning af dødsbo Vesterbro. I får en pålidelig og effektiv partner, som udfører opgaven professionelt og til den aftalte tid.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button