Dødsbo Taastrup

Står du med et dødsbo i Taastrup?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Har du et dødsbo du skal have ryddet i Taastrup?

Står du med et dødsbo Taastrup, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Dødsbo Hjælpen rydder alle slags dødsboer Taastrup og omegn. Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Skal du have tømt et dødsbo Taastrup, så står Dødsbo Hjælpen klar til at hjælpe

Det kan være en stor og tidskrævende opgave, ja, næsten uoverskueligt, at skulle tømme et dødsbo Taastrup. Heldigvis kan du ringe til Dødsbo Hjælpen og få hjælp til at klare opgaven. Vi er et familiedrevet firma, som har mere end 20 år på bagen indenfor branchen, og tilbyder alt indenfor opkøb af dødsbo, tømning af dødsbo og rengøring efter et dødsbo. Ring og få en snak med os, og vi giver et uforpligtende og fair tilbud på opgaven eller på opkøb af dødsboet. Qua vores mangeårige erfaring med opkøb af dødsbo Taastrup, kan vi give en god pris på møbler og antikke genstande, og du vil stå tilbage med følelsen af, at du er blevet behandlet fair og med respekt for den afdødes ejendele. Kontakt os allerede i dag, og vi kan gå i gang med tømning af dødsbo indenfor kort tid. Vi sidder klar ved telefonen (50 65 22 22).

En rydning af dødsbo Taastrup kan være en følelsesmæssig rutsjebanetur

Der er som regel rigtig mange følelser involveret i en tømning af dødsbo Taastrup. Det er vi helt klar over. Derfor går vi altid til opgaven med respekt for den afdødes ejendele, som kan have stor affektionsværdi for de efterladte. Finder vi noget under tømning af dødsboet, som vi vurderer, har stor affektionsværdi, gør vi altid opmærksom på det, så de efterladte har en chance for at tage stilling til, hvad der skal ske med ejendelene. Vi tømmer alle former for dødsbo, herunder plejehjem og plejeboliger, samt selvfølgelig private boliger og lejeboliger. Ingen opgave er for stor eller for lille til Dødsbo Hjælpen og vi kører ud og sørger for rydning af dødsbo København, samt opkøb af dødsbo København.

Hvordan foregår en tømning af dødsbo Taastrup?

Når vi har haft en dialog omkring din opgave, aftaler vi et tidspunkt for vurdering af dødsboet. En vurdering af et dødsbo tager ca. ½ time, og vi anbefaler, at der er mindst én pårørende tilstede under vurdering, da der ofte vil opstå spørgsmål, som vi har behov for at få svar på, for at kunne færdiggøre vurderingen. Når vi har indgået en aftale om tømning af dødsbo Taastrup, får du et tilbud på opkøb af dødsboet, hvis det er det du ønsker, eller rydning af dødsboet, hvis det er det vi laver aftale om. Herefter udfører vi opgaven med tømning af dødsbo Taastrup effektivt og til den aftalte tid, og du får altid en fair pris. Ønsker du også, at vi skal stå for en grundig rengøring af dødsboet, står vi selvfølgelig også gerne for den opgave. Vi er kendt for at være fair og præcise, og har mange tilfredse kunder. Du kan læse anmeldelserne på Trustpilot og se hvad vores tidligere kunder siger om os. Med Dødsbo Hjælpen har du en loyal partner med et team, som er vant til at arbejde sammen, og som derfor kan varetage tømning af dødsbo effektivt og hurtigt.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål. Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.
Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button