Dødsbo Gladsaxe

Står du med et dødsbo i Gladsaxe?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af et dødsbo Gladsaxe

Har du brug for hjælp til rydning af et dødsbo Gladsaxe? Kontakt os og hør nærmere

Dødsbo Hjælpen rydder alle slags dødsboer i Gladsaxe og omegn. Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Dødsbo Hjælpen er et familieejet firma, som gennem de sidste 20 år har stået for opkøb af dødsbo og tømning af dødsbo Gladsaxe. Vi varetager alle opgaver i forbindelse med et dødsbo, inklusive en grundig rengøring efter at boet er tømt. Ønsker du, at vi skal opkøbe dødsboet, så kommer vi og laver en vurdering og et giver et uforpligtende tilbud på indboet. Hvis du vælger at indgå i et samarbejde med os, går vi hurtigt i gang med opgaven og sørger for at dødsboet tømmes hurtigt og effektivt. Vores tidligere kunder anbefaler os på vores fair priser, loyalitet og pålidelighed, og vi sætter en ære i at behandle den afdødes ejendele og de pårørende med respekt, for vi er klar over, at det er en svær følelsesmæssig situation man som efterladt befinder sig i. Vi er til for at hjælpe med den store opgave det er, at tømme et dødsbo Gladsaxe. Vi opererer med tømning af dødsbo og opkøb af dødsbo i København. Ring allerede i dag og lad os tage en snak om mulighederne.

At stå for rydning af et dødsbo Gladsaxe, kan være en uoverskuelig opgave. Vi hjælper gerne

Når man som efterladt skal stå for at tømme et dødsbo Gladsaxe, kan det virke som en næste uoverskuelig opgave. Det er ikke kun det praktiske, der kræver en stor indsats fra de efterladte, der er også det følelsesmæssige aspekt ved en rydning af dødsbo Gladsaxe. Og for at kunne koncentrere sine kræfter omkring begravelse eller bisættelse, samt sin sorg over den afdøde, kan det være en god hjælp, at bruge Dødsbo Hjælpen til at stå for rydning af dødsbo Gladsaxe. Vi opkøber også alle størrelser af dødsboer, hvad enten det drejer sig om en lejebolig, et privat dødsbo eller et plejehjem- eller bolig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på inventaret, og grundet vores mangeårige erfaring med vurdering af dødsbo, kan vi tilbyde fair priser, fordi vi kender markedet for møbler og antikke genstande godt.

 

Sådan foregår en rydning af dødsbo Gladsaxe

Når vi har haft en snak om opgaven via telefon eller personligt, laver vi en aftale om, at vi kommer ud og vurderer dødsboet. Det er helt op til dig, om du ønsker at være til stede mens vi vurderer indboet. Det kan dog anbefales, at der som minimum er én slægtning til stede under vurderingen, da der nemt kan opstå spørgsmål fra vores side, som vil være fint at få svar på – på den måde kan vi hurtigere blive enige og vi kan gå videre med udførelsen af opgaven. Efter at vi har indgået en aftale, går vi i gang med rydning af dødsbo Gladsaxe, og vi udfører arbejdet til det aftalte tidspunkt. Skulle I ønske at vi står for en grundig rengøring når dødsboet er tømt, klar vi også det. Skriv eller ring til os og lad os tage en snak om, hvad vi kan være behjælpelige med.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button