Dødsbo Nordsjælland

 

Ring til os nu ☎️️ 50 65 22 22

Vi køber dødsboer og rydder pænt op

Står du med et dødsbo i Nordsjælland, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vores speciale er opkøb og rydning af dødsboer netop i dit område, Nordsjælland. Vores erfaring gør, at vi nemt og uden omkostninger for dig kan give et bud på dødsboet.

Vi kan også tilbyde at foretage en eventuel slutrengøring.

Rent praktisk forgår det på den måde, at du kontakter os på telefon 5065 2222. Du kan naturligvis også skrive til os på Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk – vi svarer samme dag. Herefter kommer ud på adressen på et aftalt tidspunkt, gerne aften eller weekend, hvis det passer dig bedst. Og herefter giver vi dig på stedet et tilbud på den ønskede opgave.

Vores personale er alle modne mennesker, der har en yderst høflig og professionel indstilling til arbejdet, og i øvrigt udfører det med respekt for den afdødes ting.

Vi sorterer på stedet, og eksempel bliver alt tøj afleveret til godgørende formål, papirer og personlige ejendele bliver bragt til destruktion på nærmeste forbrændingsanstalt. Vi giver vores ord og underskrift på at alt foregår efter gældende regler og med den omhu som situationen kræver.

Kontakt os på den måde du finder størst behag ved i en måske vanskelig situation. Vi er til for dig. Vores mangeårige erfaring gør, at du ikke står helt alene, men har fagfolk med på banen.

Vi betaler altid den højeste dagspris for dødsboerne, og vurderingen er naturligvis altid gratis og uforpligtende. Vi kommer i såvel huse som lejligheder, eller plejehjem.

Der er mange faktorer og følelser, der spiller ind, når man skal skille sig af med et dødsbo. Derfor er det vigtigt at du entrerer med et professionelt firma til at løse opgaven og give et kvalitativt bud på dødsboet. Et firma du kan have tillid til. Det er her vi kommer på banen. Kontakt os i dag. Vi er til for dig.

Rent praktisk sker der det, at du kontakter os, hvorefter vi oftest samme dag – dog maks. 12 timer på hverdage, kan dukker op på adressen for at vurdere dødsboet, og aftale en pris for rydningen af det. Vores baggrund går 20 år tilbage, så vi ved hvad det drejer sig om. Kvalitet fornægter sig ikke. Du er selvfølgelig fri til at indhente et par tilbud yderligere. Vi ved vi både er billigst og bedst, samt mest effektive. Og så er tilbuddet indforstået gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at hjælpe dig i denne svære situation.

     

        Ring til os

        50 65 22 22 

        Alle dage: 08-20

1

     

        Skal vi ringe dig op?

     

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.