Dødsbo Nordsjælland

Står du med et dødsbo i Nordsjælland?
Så er vi klar til at hjælpe dig!
Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Vi køber dødsboer og rydder pænt op 

Står du med et dødsbo i Nordsjælland, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Står du med et dødsbo i Nordsjælland, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vores speciale er opkøb og rydning af dødsboer netop i dit område, Nordsjælland. Vores erfaring gør, at vi nemt og uden omkostninger for dig kan give et bud på dødsboet.

Vi kan også tilbyde at foretage en eventuel slutrengøring.

Rent praktisk forgår det på den måde, at du kontakter os på telefon 50 65 22 22. Du kan naturligvis også skrive til os på Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk – vi svarer samme dag. Herefter kommer ud på adressen på et aftalt tidspunkt, gerne aften eller weekend, hvis det passer dig bedst. Og herefter giver vi dig på stedet et tilbud på den ønskede opgave.

Dødsbo i Nordsjælland – Få et gratis tilbud

Vores personale er alle modne mennesker, der har en yderst høflig og professionel indstilling til arbejdet, og i øvrigt udfører det med respekt for den afdødes ting.

Vi sorterer på stedet, og eksempel bliver alt tøj afleveret til godgørende formål, papirer og personlige ejendele bliver bragt til destruktion på nærmeste forbrændingsanstalt. Vi giver vores ord og underskrift på at alt foregår efter gældende regler og med den omhu som situationen kræver.

Kontakt os på den måde du finder størst behag ved i en måske vanskelig situation. Vi er til for dig. Vores mangeårige erfaring gør, at du ikke står helt alene, men har fagfolk med på banen.

Vi betaler altid den højeste dagspris for dødsboerne, og vurderingen er naturligvis altid gratis og uforpligtende. Vi kommer i såvel huse som lejligheder, eller plejehjem.

Der er mange faktorer og følelser, der spiller ind, når man skal skille sig af med et dødsbo. Derfor er det vigtigt at du entrerer med et professionelt firma til at løse opgaven og give et kvalitativt bud på dødsboet. Et firma du kan have tillid til. Det er her vi kommer på banen. Kontakt os i dag. Vi er til for dig.

Rent praktisk sker der det, at du kontakter os, hvorefter vi oftest samme dag – dog maks. 12 timer på hverdage, kan dukker op på adressen for at vurdere dødsboet, og aftale en pris for rydningen af det. Vores baggrund går 20 år tilbage, så vi ved hvad det drejer sig om. Kvalitet fornægter sig ikke. Du er selvfølgelig fri til at indhente et par tilbud yderligere. Vi ved vi både er billigst og bedst, samt mest effektive. Og så er tilbuddet indforstået gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at hjælpe dig i denne svære situation.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt
Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?
Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma
Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 
Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?
Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?
Gennemgangen tager typisk 30 min.
Skal jeg selv sørge for noget?
I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.
Hvordan er processen?
Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button