Vurdering af dødsbo

Professionel vurderinger af dødsbo – Vi  kan hjælpe dig

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Vurdering af dødsbo – nemt og enkelt

Dødsboer er specielle, hver eneste er noget for sig, og som efterladt til en kær slægtning, er det en særlig situation at stå i – at skulle håndtere værdierne i dødsboet. Det kan være særdeles svært at vurdere hvad et indbo er værd, uden at konsultere en ekspert indenfor området. Vi er en af disse, og vi er i al beskedenhed ret gode til det, efter at have beskæftiget os med det i de sidste 20 år.

Det er naturligvis helt uforpligtende at få vores vurdering af dødsboet. Du kontakter os, enten via telefon eller via mail, hvorefter vi kommer ud til dødsboet. Her får du således vores vurdering af dødsboet, og det er helt op til dig, hvorvidt du ønsker at gøre brug af vores tilbud. Det er vores reelle vurdering af dødsboet, og det står vi inde for med vores professionelle ære. Vi giver dig, ud over vurderingen af dødsboet, et tilbud på den totale rydning – og køb, af dette. Inklusive i tilbuddet er naturligvis også en eventuel slutrengøring.

Der er ikke noget vi ikke giver en vurdering af. Det er det vi kalder for en totalvurdering af dødsboet. Det kan være alt fra en speciel samling af Märklin tog, til porcelænsfigurer, malerier og møntsamlinger, m.v. Og alt bliver specificeret. Og nok så vigtigt – du får vurderingen på stedet, så du enten kan tage stilling med det samme, eller spørge ind til, og beslutte, senere. Det er der bestemmer. Vores detaljerede gennemgang sikrer, at intet går tabt. Når man går alt igennem i et dødsbo, så ser de enkelte ting måske ikke ud af meget, men samlet kan det give et anseeligt beløb.

Såfremt man ønsker at gøre brug af vores tilbud, efter at have givet en vurdering af dødsboet, så udbetaler vi, efter underskrevet aftale, inden vi går ind og rydder dødsboet. Beløbet bliver således udbetalt samme dag aftalen indgås.

Vi giver også vurderinger for advokater eller forsikringsselskaber.

Det kan for nogen måske synes at være unødvendigt at bede om en vurdering på værdien i et dødsbo. Men, som professionelle indenfor området, kan vi kun anbefale at man gør dette. Det er som beskrevet helt uforpligtende, og sikrer at man ikke smider noget ud, som måske går hen og viser sig ret værdifuldt. Vores erfaring er, at det er temmelig svært for de efterladte også at skulle tage stilling til eksempelvis inventarets værdi. Særligt når man samtidig har følelser involveret. Der kan være antikke møbler, eller måske er der danske designermøbler i dødsboet, og disse er som bekendt i høj kurs for tiden. Og måske har den afdøde haft en speciel samling i service… Tidens tendenser har det med at ændre sig, og da vi holder fingeren på pulsen, så er det sund fornuft at kontakte os. Vi holder øje med tendenserne, og kender til markedet.

Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med en uforpligtende vurdering af dødsboet. Den afdøde fortjener en professionel og korrekt behandling af det efterladte dødsbo. Det er vi garant for.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button