Vurdering af dødsbo

Ring til os nu ☎️️ 50 65 22 22

Vurdering af dødsbo – nemt og enkelt

Dødsboer er specielle, hver eneste er noget for sig, og som efterladt til en kær slægtning, er det en særlig situation at stå i – at skulle håndtere værdierne i dødsboet. Det kan være særdeles svært at vurdere hvad et indbo er værd, uden at konsultere en ekspert indenfor området. Vi er en af disse, og vi er i al beskedenhed ret gode til det, efter at have beskæftiget os med det i de sidste 20 år.

Det er naturligvis helt uforpligtende at få vores vurdering af dødsboet. Du kontakter os, enten via telefon eller via mail, hvorefter vi kommer ud til dødsboet. Her får du således vores vurdering af dødsboet, og det er helt op til dig, hvorvidt du ønsker at gøre brug af vores tilbud. Det er vores reelle vurdering af dødsboet, og det står vi inde for med vores professionelle ære. Vi giver dig, ud over vurderingen af dødsboet, et tilbud på den totale rydning – og køb, af dette. Inklusive i tilbuddet er naturligvis også en eventuel slutrengøring.

Der er ikke noget vi ikke giver en vurdering af. Det er det vi kalder for en totalvurdering af dødsboet. Det kan være alt fra en speciel samling af Märklin tog, til porcelænsfigurer, malerier og møntsamlinger, m.v. Og alt bliver specificeret. Og nok så vigtigt – du får vurderingen på stedet, så du enten kan tage stilling med det samme, eller spørge ind til, og beslutte, senere. Det er der bestemmer. Vores detaljerede gennemgang sikrer, at intet går tabt. Når man går alt igennem i et dødsbo, så ser de enkelte ting måske ikke ud af meget, men samlet kan det give et anseeligt beløb.

Såfremt man ønsker at gøre brug af vores tilbud, efter at have givet en vurdering af dødsboet, så udbetaler vi, efter underskrevet aftale, inden vi går ind og rydder dødsboet. Beløbet bliver således udbetalt samme dag aftalen indgås.

Vi giver også vurderinger for advokater eller forsikringsselskaber.

Det kan for nogen måske synes at være unødvendigt at bede om en vurdering på værdien i et dødsbo. Men, som professionelle indenfor området, kan vi kun anbefale at man gør dette. Det er som beskrevet helt uforpligtende, og sikrer at man ikke smider noget ud, som måske går hen og viser sig ret værdifuldt. Vores erfaring er, at det er temmelig svært for de efterladte også at skulle tage stilling til eksempelvis inventarets værdi. Særligt når man samtidig har følelser involveret. Der kan være antikke møbler, eller måske er der danske designermøbler i dødsboet, og disse er som bekendt i høj kurs for tiden. Og måske har den afdøde haft en speciel samling i service… Tidens tendenser har det med at ændre sig, og da vi holder fingeren på pulsen, så er det sund fornuft at kontakte os. Vi holder øje med tendenserne, og kender til markedet.

Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med en uforpligtende vurdering af dødsboet. Den afdøde fortjener en professionel og korrekt behandling af det efterladte dødsbo. Det er vi garant for.

 

 

 

     

        Ring til os

        50 65 22 22 

        Alle dage: 08-20

1

     

        Skal vi ringe dig op?

     

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.

Call Now Button

Pin It on Pinterest