Dødsbo Valby

Står du med et dødsbo i Valby?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Har du et dødsbo du skal have ryddet i Valby?

Står du med et dødsbo i Valby, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Dødsbo Hjælpen rydder alle slags dødsboer i Valby og omegn. Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Vi klarer rydning af dødsbo Valby. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du som pårørende til en afdød slægtning eller ven, så kan tømning af dødsbo Valby være en noget nær uoverskuelig opgave. Der er mange ejendele, der skal tages stilling til, og hvis ikke der er nedskrevet noget i et testamente om, hvem der skal arve hvilke dele, kan man stå tilbage med en masse ting, som der skal tages stilling til. Det kan løses ved at lade Dødsbo Hjælpen klare opgaven. Vi kan stå for opkøb af dødsbo Valby, samt rydning af dødboet. Vi klarer selvfølgelig også en grundig rengøring af dødsboet, hvis det ønskes. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vi går til opgaven med professionalisme og er hurtige til at få boet tømt, og sørger for alt det praktiske samtidig med at vi overholder alle aftaler og eventuelle tidsfrister. Gå til Trustpilot og se alle de flotte anmeldelser fra vores tidligere kunder. Det er den bedste garanti for, at vi udfører et godt stykke arbejde.

Hvorfor skal du vælge Dødsbo Hjælpen til tømning af dødsbo Valby?

Der er mange grunde til at du skal vælge Dødsbo Hjælpen til at stå for opkøb af dødsbo eller tømning af dødsbo Valby. Vi er et familiefirma med mange år på bagen. Faktisk har vi været i branchen i mere end 20 år, og vi står for alt indenfor tømning af dødsbo. Vi anser ikke nogen opgave for hverken for lille eller for stor, og alle opgaver bliver løst til fuld tilfredsstillelse. Vi arbejder effektivt og er altid loyale og respektfulde i forbindelse med tømning af et dødsbo Valby, da vi ved, at der som regel er mange følelser involveret i forbindelse med rydning af dødsbo København. Vi kender markedet for møbler og antikke genstande, og kan derfor give den mest fair pris, så du kan altid regne med, at du får en god pris for ejendelene efter en afdød slægtning eller ven. Vi træffes alle dage og hjælper med rydning eller opkøb af alle slags dødsboer, konkursbo, plejehjem og plejeboliger, på hele Sjælland.

Vi er din hjælp til alt det praktiske i en svær situation

Vi sætter en ære i altid at tømme et dødsbo Valby med respekt for den afdødes ejendele, samt selvfølgelig for de efterladte, som er med i hele processen med at få tømt dødsboet. Gennem vores erfaring med mere en 100 dødsboer, ved vi hvordan vi skal gå til opgaven, samtidig med, at respekten bevares. Vi sørger altid for at opgaven udføres hurtigt, enkelt og med respekt for de efterladte, for vi ved, at det er en meget svær situation at stå i, som pårørende. Vi ser altid opgaven som et samarbejde. Ring til os og lad os få en snak om hvad vi kan bistå med. Vi sidder klar ved telefonerne hver dag, og kan indenfor få timer være ude til en vurdering på det dødsbo, som skal tømmes. Du vil ikke fortryde, at du indgik et samarbejde med os om tømning af dødsbo Valby.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål. Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.
Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button