Tømning af dødsbo

Står du og skal have tømt et dødsbo?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Tømning af alle slags dødsboer

professionelt, effektivt, etisk korrekt

Vi har siden 1986 stået for tømningen af hundredvis af dødsboer. Både i København, Sjælland omkringliggende øer. Det har givet os en kolossal erfaring og ekspertise, samt ikke mindst respekt hos de mange kunder vi i denne periode har betjent. Ingen går utilfredse fra bordet, efter en tømning af et dødsbo foretaget af vores firma.

Generelt har alle former for dødsbo vores interesse, og vi kommer stort set ud til alle henvendelser, alle ugens 7 dage. Vi vil hellere være dig behjælpelig på stedet, end afvise dig. Dog er der nogle henvendelser der kan klares telefonisk eller pr. Mail. Og skulle det vise sig, undtagelsesvis, at det ikke er os du skal have fat i, så hjælper vi også med det. Vi ved ganske udemærket, at det er en speciel situation, at stå med tømningen af et dødsbo efter en måske endog meget nær slægtning.

Såfremt der i dødsboet er møbler af palisander, teaktræ eller designermøbler er vi særdeles interesserede i at give et særskilt tilbud på dette. Ligeså vil alt fra sølvtøj til antikviteter, fra kongeligt porcelæn til kostbare malerier være af interesse. Kort sagt – dit dødsbo tømmes, og vi giver en rigtig god pris, ærligt og redeligt.

Vi ved at man helst vil have tømt dødsboet så hurtigt som muligt, og vi handler hurtigt, effektivt og professionelt. Og så har vi stået i en god skole med hensyn til etisk omhu. Du skal stole på os, på vores professionelle indstillingen, og på vores kærlighed til vores fag. Det er vores kunder, og vores sagkyndige- og professionelle tilgang til vores kunder, som gør at vi har eksisteret i så mange år.

Der sker rent praktisk det, når vi bliver bedt om at tømme et dødsbo, at vi kommer ud og giver et tilbud på stedet. Tilbuddet er naturligvis helt uforpligtende for dig. Vi overfører via bankoverførsel, MobilePay eller kontant afregning, samme dag som vi har tømt dødsboet. Det giver dig sikkerhed for at alt foregår, eller er foregået, helt som vi har aftalt. Du vil altid føle dig tryg hos os, og kan være sikker på, at det hele foregår efter bogen.

Vi tømmer alt fra lofter, til kælder, helt eller delvist.

Den afdøde har samlet en mængde effekter. Det er derfor du kontakter os, og vi ved at man er sårbar i en sådan situation. Vi gør derfor en hel del ud af både at forklare, hvad det er der skal ske, men sørger også at det er gjort med den respekt som situationen fordrer. Ikke alene er det hurtigt, nænsomt og professionelt hos os. Det er også med nogle af landets bedste priser for tømning af dødsboer.

Kontakt os allerede i dag. Vi har altid åbent på telefonen. Vi ved godt, at du også har en hverdag der skal hænge sammen, og helst ser tømningen af dødsboet foretaget snarest muligt. Derfor kan vi kontaktes 24/7, som man siger. Det er os der er til for dig, og vi er stolte over at du vælger os.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button