Tømning af dødsbo

Ring til os nu ☎️️ 50 65 22 22

professionelt, effektivt, etisk korrekt

Vi har siden 1986 stået for tømningen af hundredvis af dødsboer. Både i København, Sjælland omkringliggende øer. Det har givet os en kolossal erfaring og ekspertise, samt ikke mindst respekt hos de mange kunder vi i denne periode har betjent. Ingen går utilfredse fra bordet, efter en tømning af et dødsbo foretaget af vores firma.

Generelt har alle former for dødsbo vores interesse, og vi kommer stort set ud til alle henvendelser, alle ugens 7 dage. Vi vil hellere være dig behjælpelig på stedet, end afvise dig. Dog er der nogle henvendelser der kan klares telefonisk eller pr. Mail. Og skulle det vise sig, undtagelsesvis, at det ikke er os du skal have fat i, så hjælper vi også med det. Vi ved ganske udemærket, at det er en speciel situation, at stå med tømningen af et dødsbo efter en måske endog meget nær slægtning.

Såfremt der i dødsboet er møbler af palisander, teaktræ eller designermøbler er vi særdeles interesserede i at give et særskilt tilbud på dette. Ligeså vil alt fra sølvtøj til antikviteter, fra kongeligt porcelæn til kostbare malerier være af interesse. Kort sagt – dit dødsbo tømmes, og vi giver en rigtig god pris, ærligt og redeligt.

Vi ved at man helst vil have tømt dødsboet så hurtigt som muligt, og vi handler hurtigt, effektivt og professionelt. Og så har vi stået i en god skole med hensyn til etisk omhu. Du skal stole på os, på vores professionelle indstillingen, og på vores kærlighed til vores fag. Det er vores kunder, og vores sagkyndige- og professionelle tilgang til vores kunder, som gør at vi har eksisteret i så mange år.

Der sker rent praktisk det, når vi bliver bedt om at tømme et dødsbo, at vi kommer ud og giver et tilbud på stedet. Tilbuddet er naturligvis helt uforpligtende for dig. Vi overfører via bankoverførsel, MobilePay eller kontant afregning, samme dag som vi har tømt dødsboet. Det giver dig sikkerhed for at alt foregår, eller er foregået, helt som vi har aftalt. Du vil altid føle dig tryg hos os, og kan være sikker på, at det hele foregår efter bogen.

Vi tømmer alt fra lofter, til kælder, helt eller delvist.

Den afdøde har samlet en mængde effekter. Det er derfor du kontakter os, og vi ved at man er sårbar i en sådan situation. Vi gør derfor en hel del ud af både at forklare, hvad det er der skal ske, men sørger også at det er gjort med den respekt som situationen fordrer. Ikke alene er det hurtigt, nænsomt og professionelt hos os. Det er også med nogle af landets bedste priser for tømning af dødsboer.

Kontakt os allerede i dag. Vi har altid åbent på telefonen. Vi ved godt, at du også har en hverdag der skal hænge sammen, og helst ser tømningen af dødsboet foretaget snarest muligt. Derfor kan vi kontaktes 24/7, som man siger. Det er os der er til for dig, og vi er stolte over at du vælger os.

     

        Ring til os

        50 65 22 22 

        Alle dage: 08-20

1

     

        Skal vi ringe dig op?

     

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.

Call Now Button

Pin It on Pinterest