Rydning af dødsbo Nordsjælland

Står du med et dødsbo i Nordsjælland?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Dødsbo ryddes i Glostrup

Trustpilot  -  4.9/5 Fremragende

Glade dødsbo kunder
Glade og tilfredse kunder
Dødsbo rydning
100% tilfredshedsgaranti

Dødsbo betaling
Betaling når arbejdet er færdigt

Dødsboer ryddes i Nordsjælland – Hurtigt, nemt og effektivt 

Dødsbo Nordsjælland

Rydning af dødsbo i Nordsjælland? Usikker på, hvad det indebærer? Ramt af sorg og energi til at løse denne uvante opgave? Ring til os – vi er eksperter i at løse denne form for opgaver, og er klar til at hjælpe dig så du knapt mærker til at vi er inde over, og er væk igen. Dødsboet er ryddet, og en tung sten er taget fra dine skuldre. Såfremt vi har givet tilbud på at købe tingene fra dig, og ikke bare rydde – ja, så er pengene allerede overført eller på vej til det. Lyder det ikke bare som om, at vi skulle komme i gang? Kontakt os på nedenstående telefonnummer, eller skriv en mail til os. Så er vi godt på vej.

Rent praktisk sker der det, at du som sagt kontakter os, og derefter kigger vi ud til dig og til dødsboet, du skal have ryddet. Herefter givet vi et bud på rydningen, og såfremt vi finder at der er decideret værdi i det, så vil vi give dig et bud på det. Det kalder vi for en ærlig og komplet rydning af dødsbo i Nordsjælland.

Mere end 20 års erfaring med rydning af dødsboer i Nordsjælland er vores baggrund, så vi ved hvad vi taler om. Man er ikke på markedet så længe, hvis ikke varen er i orden, og ærlighed i højsædet. Vi rydder dødsboer fra Helsingør til Hundested, og fra Gilleleje til Stenløse. Intet er for stort, intet er for småt. Lejligheder, klubværelser, plejehjemsboliger, strandvejsvillaer – vi er alle steder, og har prøvet det mest. Oftest kan vi rydde samme dag – ring og forhør dig. Måske er vi lige i nærheden og kan komme med det samme. Vi ved af erfaring, at det nogle gange skal gå rigtig stærkt, og har mandskabet til at rykke omgående.

Vores primære fokus, når kunder henvender sig med rydning af dødsboer, er den sorg som man ofte har som et tungt åg, og vi behandler både den afdødes effekter, og de efterladte med den allerstørste respekt. Et dødsfald er noget endegyldigt, og der er megen smerte og medfølgende sorg involveret. Derfor skal rydning af dødsboet forgå smertefrit og respektfuldt. Der kan være andre praktiske ting, som også skal klare, og da vi har erfaring i det meste, eller kender nogen der kan tage over, hvor vi melder pas – ja, så er vi den totale løsning, om rydning af dødsboer.

Alt har som sagt interesse, og vi tager også skrald med, uden beregning, som måtte være på stedet. Du skal ikke frygte at stå med noget tilbage. Vores uforpligtende tilbud omfatter arbejde fra det øjeblik vi påbegynder rydningen, til den sidste fjer er fjernet fra gulvet. Ønsker du derudover også at få gjort 100 % rent, så tilbyder vi også dette. Længere er den ikke. Så let byrden på dine skuldre, og ring straks på telefonnummeret som står andet sted på siden. Vi er til for dig, er gode til det – og stolte af vores arbejde. Der er en årsag til at vores medarbejdere bliver hængende – de elsker deres job.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens
0/5 (0 Reviews)
Call Now Button

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Pin It on Pinterest