Dødsbo Nordsjælland

Står du med et dødsbo i Nordsjælland?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Har du et dødsbo du skal have solgt og ryddet i Nordsjælland?

Står du med et dødsbo i Nordsjælland, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Har du brug for professionel hjælp til køb og rydning af dødsbo Nordsjælland? Kontakt os i dag

Når man pludselig står i en situation, hvor man har mistet et nært familiemedlem, og man som efterladt har ansvaret for at tømme dødsboet efter vedkommende, kan det være en meget uoverskuelig opgave at håndtere. Derfor henvender mange sig til professionelle fagfolk, for at bede om hjælp til at varetage opgaven. Dødsbo Hjælpen er et familiedrevet firma med over 20 års erfaring indenfor rydning af dødsbo Nordsjælland. Vi opkøber også dødsbo Nordsjælland. Fra den første kontakt du har med os, vil du hurtigt mærke vores professionalisme og grundighed, og ikke mindst det faktum, at du kan være helt tryg ved at overlade opgaven til os. Vi ved, at det er meget hårdt følelsesmæssigt, at skulle gennemgå et dødsbo efter en kær slægtning, og derfor er alle i vores modne team meget beviste om, at håndtere hele opgaven med empati og forsigtighed. Vi tager godt hånd om ejendelene, og glemmer heller ikke, at I som de efterladte, står med mange følelser og minder, som kan være overvældende i forbindelse med rydning af et dødsbo Nordsjælland. Vil du have et seriøst og professionelt firma til at varetage opgaven, er Dødsbo Hjælpen et oplagt valg. Vi sidder klar på mail kontakt@dodsbo-hjelpen.dk eller telefon 50 65 22 22 alle ugens dage, så giv lyd, og lad os lave en aftale allerede i dag.

Rydning og rengøring alle former for dødsboer

  • Totalrydninger
  • Dødsboer
  • Restboer
  • Plejehjem
  • Plejebolig
  • Konkursbo

Vi rykker hurtigt ud til en vurdering af dødsbo Nordsjælland og giver gerne et uforpligtende tilbud

Når du har besluttet dig for at få professionel hjælp til at tømme dødsboet, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og lave en vurdering af dødsboet. Vi anbefaler altid, at der er en pårørende tilstede under hele vurderingen, for der opstår oftest mange spørgsmål undervejs i vurderingen. Og hvis vi kan få svar på dem hurtigt, vil vi også hurtigt kunne have et tilbud klar til dig. Når vi har indgået en aftale om tømning af dødsboet, går vi indenfor kort tid i gang med opgaven. Vi udfører opgaven hurtigt og effektivt, og med respekt for den afdødes ejendele og de efterladte. Genstande og møbler kan have stor effektionsværdi, og støder vi på noget under rydning af dødsbo Nordsjælland eller tømning af dødsbo Sjælland, som vi mener, er blevet efterladt ved en fejl, bliver I selvfølgelig kontaktet. Vi får herefter afklaret om det er noget, der skal gå tilbage til familien. Vi er altid grundige når vi tømmer et dødsbo, og alt bliver gennemgået inden det fjernes. Så I kan være helt trygge ved at overlade rydning af dødsbo Nordsjælland til Dødsbo Hjælpen.

Dødsbo købes Nordsjælland – vi giver en fair pris baseret på viden om markedet

Eftersom vi har mere end 20 års erfaring og rydder mere end 100 dødsbo årligt, har vi opbygget et solidt kendskab til branchen. Vi kender priserne på møbler, antikke genstande, samlinger og andet med høj eller lav værdi, og giver derfor altid en meget fair og konkurrencedygtig pris på indboet. Vi støder ofte på sjældne samlinger og genstande, og undersøger altid markedet grundigt, før vi giver en pris på det. Derfor kan du være helt sikker på, at vores tilbud er favorabelt for dig.

Sådan foregår en rydning af dødsbo Nordsjælland – det er ganske enkelt

Vi finder en dag, hvor vi mødes til en vurdering af indboet. Denne gennemgang tager typisk omkring ½ time. Det eneste I skal gøre på forhånd er, at have taget stilling til, hvilke effekter I ønsker at beholde, fx fordi de har en affektionsværdi for jer. Vi sender derefter et uforpligtende tilbud, som I kan vælge at acceptere, og når aftalen er underskrevet, går vi i gang med opgaven. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og opgaven er derfor udført på relativt kort tid, alt efter dødsboets størrelse. Vi varetager alle opgaver indenfor rydning af dødsbo Nordsjælland og Rydning af dødsbo København. Ingen opgave er for lille eller for stor for os – og alle opgaver har interesse. Det gælder både plejeboliger, plejehjem, private hjem og lejeboliger.

Alle opgaver i forbindelse med tømning af dødsbo Nordsjælland varetages

Vores services inkluderer køb af dødsbo Nordsjælland og rydning af dødsbo Nordsjælland, sortering af indboet, miljørigtig bortskaffelse, donation, eventuel fjernelse af tæpper eller gardiner, bortskaffelse af hårde hvidevarer og andre tunge genstande, og afslutningsvis en let eller grundig rengøring af dødsbo Nordsjælland, alt efter hvad I ønsker. Vi kan med hånden på hjertet sige, at vi hjælper med alt det praktiske i forbindelse med rydning af dødsbo Nordsjælland.

Skræddersyede tilbud: Betal kun for det du får i forbindelse med rydning af dødsbo Nordsjælland

Vores priser er ikke faste, for der er stor forskel på, hvad en tømning af dødsbo Nordsjælland involverer. Vi vurderer ud fra det inventar, der er i dødsboet, og modregner de timers arbejde, vi lægger i at tømme dødsboet. Efter at vi har været ude at vurdere dødsboet, trækkes et antal arbejdstimer fra, og det er på denne måde, at vi kommer frem til hvad prisen på dødsboet vil være, eller hvad I skal betale for, at vi rydder et dødsbo Nordsjælland.

Vil I slippe for rengøringen ved tømning af dødsbo Nordsjælland? Lad os klare det

Vores tilbud inkluderer altid en lettere rengøring af dødsboet, efter at vi har udført vores arbejde. Rengøringen inkluderer, at vi fejer og tørrer overflader, inkl. vindueskarme, af. Hvis I ønsker, at vi skal lave en grundigere totalrengøring af dødsboet, klarer vi selvfølgelig også det. Her er prisen baseret på det antal m2, som skal rengøres, samt hvor meget rengøring, der er tale om. Som tommelfingerregel er prisen 30 til 40 kr. pr. m2. Så hvorfor ikke gøre det endnu nemmere for jer selv og lade os stå for en totalrengøring af jeres dødsbo Nordsjælland. I har helt sikkert andre og vigtigere ting at skulle tage hånd om. Kontakt os allerede i dag, og lad os se på opgaven – vi er overbeviste om, at I ikke vil fortryde jeres valg af Dødsbo Hjælpen til rydning af dødsbo Nordsjælland.

 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button