Rydning af dødsbo

Står du med et dødsbo som du skal have ryddet?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Rydning af dødsboer 

Står du med et dødsbo , så kan en opringning til os hjælpe dig.

Rydning af dødsboer – Vi rydder med respekt

Det kræver meget af de efterladte at skulle rydde et dødsbo. Det er en uvant proces at skulle stå for alt, når man i forvejen er hårdt ramt på det følelsesmæssige område. Derfor kan ”simple” aktiviteter, såsom at skulle gennemgå dødsboet, sortere og smide ud, bare være for meget at skulle klare. Lad en professionel klare det for jer. Sørg for at vælge en med erfaring og empati, og en I kan have tillid til samt vil rydde dødsboet i respekt for både den afdøde og de efterladte.

Vi har arbejdet med rydning af dødsboer siden 1995, og har af samme årsag opbygget en stor ekspertise indenfor dette. Man kan kun være på markedet så længe, hvis produktet, kvaliteten og omdømmet er i orden. Det er det hos os.

Alt omkring rydning, vurdering og øvrige beslægtede områder tager vi os af, så I som pårørende kan koncentrere jer om alle de overvejelser og bekymringer, I som pårørende ufrivilligt er blevet pålagt i en ulykkelig situation. Vi gør det hurtigt og professionelt.

Det er ikke nogen tung procedure du skal igennem, for at få ryddet dødsboet. Reelt er du blot et telefonopkald væk. Vi svarer altid på hverdage, mellem 0800-2100, og weekender i tidsrummet fra 0900-1600. Vi finder sammen et tidspunkt, hvor vi aftaler vores besøg på adressen. Selve gennemgangen af dødsboet tager, afhængig af dødsboets størrelse, mellem 30-60 minutter.

Vi giver dig et detaljeret tilbud med det samme. Såfremt du er helt enig og ønsker at underskrive samarbejdsaftalen eller rydningsaftalen, om du vil, ja – så får du reelt set overført pengene med det samme. Enten via kontant, Mobilepay eller via en konto til konto overførsel. I som pårørende behøver slet ikke være tilstede under rydningen af dødsboet. Vi har forståelse for, at det både kan være en følelsesmæssig byrde, men også måske gribe forstyrrende ind i andre aktiviteter man måtte have. Vi efterlader altid et ryddet dødsbo i den stand som man med rette kan forvente, nemlig 100% ryddet og rengjort.

Rydningsaftalen er meget specifik, som nævnt. Det er vigtigt for os at du som kunde, er helt indforstået med alt, og vi mener ALT. Når man er i et følelsesmæssigt tomrum, som efter en kær slægtnings dødsfald, så er man ekstra sårbar. Det ved vi, og det har vi respekt for. Derfor er vi ekstra påpasselige. Du kan have 100% tillid til os. Vi forstår dig og den vanskelige situation som du er i, når dødsboet skal ryddes.

Såfremt at der under rydningen dukker personlige effekter op, afleveres de straks til jer. Vi sætter en stor ære i at alt er gennemgået i respekt for afdøde, og dennes effekter, samt naturligvis også i respekt for de efterladte.

Der er særlige effekter, som har stor interesse blandt samlere. Det kan være alt fra mønter, sedler og specielle møbler, malerier, m.v. Det har vi øje for, og vi giver denne viden videre til jer. Både i form af ord, men også et tilbud på disse særlige-, og måske særdeles værdifulde effekter. Måske er der en Märklin bane, som er helt unik, eller en speciel møntsamling med 25 cents mønter fra alle USA’s stater…. Hvem ved – der ligger måske en mindre formue… Det har vi øje for, og vi giver denne viden videre til jer som efterladte.

Husk at vi svarer døgnet rundt, og vores professionelle medarbejdere sidder klar til at hjælper jer.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål. Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.
Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button