Dødsbo Rødovre

Står du med et dødsbo i Rødovre?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Trustpilot  -  4.9/5 Fremragende

Glade og tilfredse kunder

100% tilfredshedsgaranti

Betaling når arbejdet er færdigt

Køb og rydning af dødsbo Rødovre?

Mangler du hjælp til rydning af et dødsbo Rødovre? Ring til os og få en aftale

Dødsbo Hjælpen rydder alle slags dødsboer i Rødovre og omegn. Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Står du som efterladt med et dødsbo, som skal ryddes, kan det virke som en uoverskuelig opgave. Selvom mange af ejendelene skal fordeles mellem de efterladte, vil der oftest stadig være mange ting, som man ikke ved, hvad man skal gøre af. Med hjælp fra Dødsbo Hjælpen kommer opgaven til at være overskuelig og du slipper for at skulle stå med det store arbejde selv. Vi har mange års erfaring indenfor tømning af dødsboer og påtager os alle opgaver indenfor tømning og rydning af dødsbo Rødovre. Du kan til enhver tid kontakte os og få et uforpligtende tilbud på opgaven. Og du kan selvfølgelig være helt tryg når du overlader opgaven med tømning af dødsboet efter en kær afdød slægtning til os. Vi har mange års erfaring og udfører altid vores opgave effektivt og med respekt for den afdøde og de efterladte. Kontakt os og hør om vores services indenfor tømning af dødsbo Rødovre.

Dødsbo Hjælpen er professionel og erfaren indenfor tømning af dødsbo

Når du bestiller en rydning af et dødsbo Rødovre hos Dødsbo Hjælpen, kan du altid forvente ærlighed og punktlighed. Vi overholder altid vores aftale og udfører jobbet til den aftalte tid. Og da vi ved, at tømning af et dødsbo er forbundet med mange følelser, vil vi altid gå til opgaven med respekt for den efterladtes ejendele. Vi sætter en ære i et være effektive i vores arbejde, og med over 20 års erfaring indenfor opkøb og rydning af dødsbo Rødovre, kan du være helt sikker på, at vi altid giver dig en fair pris for dødsboet.

At tømme et dødsbo Rødovre, kan være svært for de pårørende

Når du som pårørende står med et dødsbo efter en slægtning, er opgaven med at skulle tømme boet stor, og de følelser, som oftest er involveret i sådan en situation, kan gøre opgaven nærmest uoverskuelig. Vi har fuld forståelse for den udfordring du står overfor, og ved derfor, at vores hjælp kan være utrolig kærkommen. Få Dødsbo Hjælpen til at tage sig af dødsbo rydning Rødovre og få fjernet en stor byrde fra dine skuldre i en svær tid. Ved at lade os klare den store opgave det er, at tømme et dødsbo, kan du koncentrere dig om de mange andre praktiske og følelsesmæssige ting, som der er i forbindelse med et dødsfald i familien eller vennekredsen. Vi gør vores ypperste for at du som kunde og pårørende skal føle dig tryg og have ro i sindet, når du overlader opgaven med at tømme et dødsbo Rødovre til os.

Dødsbo købes Rødovre: Lad Dødsbo Hjælpen stå for rydning af dødsbo Rødovre

 Står du med et dødsbo København eller et dødsbo Rødovre, så er vi de helt rigtige til at hjælpe dig med den store opgave det er, at tømme et dødsbo. Vi opkøber dødsbo over hele Sjælland, og kommer ud og besigtiger dødsboet efter nærmere aftale. Du kan trygt stole på, at du hos os altid får en fair pris for dødsboet, og når vi har indgået en aftale, vil vi udføre opgaven indenfor det aftalte tidsrum. Det kan nogle gange være en fordel, hvis du selv er til stede under besigtigelsen, for der vil uundgåeligt være mange spørgsmål til ejendelene. Når aftalen om rydning af dødsbo Rødovre er kommet i stand, går vi i gang med at tømme boet umiddelbart derefter. Skal boet ligeledes rengøres efter endt tømning, er vi også gerne behjælpelige med denne opgave. Ring eller skriv til Dødsbo Hjælpen og bliv klogere på vores services indenfor dødsbo rydning Rødovre.

 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens
Call Now Button

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Pin It on Pinterest