Dødsbo Bagsværd

Brug for hjælp til et dødsbo i Bagsværd?
Så står vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Rydning af dødsbo Bagsværd

Vælg Dødsbo Hjælpen til opkøb af dødsbo eller tømning af dødsbo Bagsværd

Dødsbo Hjælpen tilbyder rydning alle slags dødsboer i Bagsværd og omegn. Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Står du som pårørende til en afdød, ligger der en stor opgave i at få tømt dødsboet. Det ved vi alt om og står derfor klar med vores mere end 20 års viden og erfaring indenfor dødsbobranchen. Vi opkøber dødsbo på hele Sjælland og give altid en fair pris på dødsboet, så begge parter står tilbage med en følelse af, at det har været et godt samarbejde. Vores kunder skal kunne stole på, at de har truffet det rigtige valg ved at vælge Dødsbo Hjælpen til tømning af dødsbo Bagsværd. Dødsbo købes på hele Sjælland, så ring og hør om vores ydelser. Vi kan helt sikkert være behjælpelige.

 

  • Totalrydning af alle slags dødsboer i Bagsværd
  • Fjernelse af fastetæpper
  • Nedtagning af gardiner/persienner
  • Sortering og bortkørsel af affald
  • Og alt andet

Lad os varetage opgaven med rydning af dødsbo Bagsværd – det bliver ikke lettere

Når man som pårørende står overfor at skulle tømme og rengøre et dødsbo Bagsværd, kan det virke som en uoverskuelig opgave – ikke mindst på grund af de mange følelser, der oftest er involveret i et dødsfald. Ved at lade os stå for opgaven, slipper du for opgaven og du kan koncentrere dig om begravelsen og de mange andre praktiske ting, som der altid følger med en begravelse. Vi håndterer alle opgaver med respekt for den afdøde og de efterladte, og ved at alle ejendele kan have en betydning for familien. Derfor kan du trygt overlade opgaven med tømning af dødsbo Bagsværd til os. Vi opkøber dødsbo af alle størrelser på hele Sjælland, og giver altid en præcis og fair vurdering af inventaret. Gennem vores mange kontakter indenfor antik- og møbelbranchen, kender vi priserne og ved derfor også hvad tingene er værd.

Kontakt Dødsbo Hjælpen, hvis du har et dødsbo der skal tømmes på Sjælland

Dødsbo Købes Bagsværd. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os pr. telefon 50652222 alle ugens dage fra kl. 8 til 20. Vores services inkluderer alt fra vurdering af dødsbo Bagsværd, rydning af dødsbo (herunder plejehjem og plejeboliger. Og alle opgaver håndteres professionelt og hurtigt – store som små. Gennem vores mange års erfaring med tømning af dødsbo København og hele Sjælland, er vi i stand til at give en hurtig vurdering samt en fair pris på opkøb af dødsbo og rydning af dødsbo Bagsværd. Vi anbefaler, at mindst én pårørende er til stede under vurderingen, så eventuelle spørgsmål kan besvares hurtigt. Herved kan vi nemmere og hurtigere give en pris på dødsboet. Vælger du at give os opgaven med tømning af dødsbo Bagsværd, går vi umiddelbart herefter i gang med at tømme dødsboet på det aftalte tidspunkt. Du kan trygt stole på vores professionalisme, og at alle ejendele behandles med respekt for den afdøde og de efterladte. Vi ved, at det at tømme et dødsbo hænger sammen med mange følelser, og vi gør alt hvad vi kan, for at hele opgaven foregår respektfuldt. Og alle opgaver afsluttes med en let rengøring af dødsboet. Grundig rengøring kan selvfølgelig tilkøbes, såfremt kunden ønsker det. Med hjælp fra Dødsbo Hjælpen bliver opgaven med at rydde et dødsbo Bagsværd meget nemmere.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button