Dødsbo købes og ryddes Frederiksberg

Ring til os nu ☎️️ 50 65 22 22

Står du med et dødsbo på Frederiksberg?

Står du med et dødsbo på Frederiksberg, så kan en opringning til os hjælpe dig.
Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle. Vi har samtidig 20 års erfaring i at give tilbud og rydde dødsboer, til alles tilfredshed.

Som sagt, kan vi give et bud på hele dødsboet. Det kan også være, at du kun ønsker tilbud på dele af det. Det afgør du. Vi kender både indboet, og markedets pris, og vi giver dig altid det bedste tilbud.

Frederiksberg – opkøb af dødsbo og rengøring tilbydes 

Skulle det være sådan, at du også ønsker en pris på slutrengøringen, når boet er helt tømt, så er det også noget vi kan tilbyde. Med andre ord – vi kan give dig en Totalpris for dødsboet, inkl. 100 % rydning og rengøring. Såfremt der er tale om både rydning og køb af dødsboet, samt også flytning til plejehjem eller transport af de møbler der kunne have affektionsværdi – så er vi naturligvis også klar til at hjælpe dig med dette.

Du kan vælge den kontaktform, der i situationen passer dig bedst. Uanset om du skriver eller ringer, så er vi altid klar med et svar samme dag. Og oftest vil det være samme dag vi kommer ud til adressen, for at give et konkret tilbud. Rent praktisk foregår det på den måde, at du kontakter os på telefon 50652222. Vi kommer ud på adressen på det aftalte tidspunkt, både aften og weekend.

Kontakt os på den måde du finder størst behag ved i en måske vanskelig situation. Vi er til for dig, intet mindre. Simpelthen.

     

        Ring til os

        50 65 22 22 

        Alle dage: 08-20

1

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.