Marskandiser København

Ring til os nu ☎️️ 50 65 22 22

Erfaren marskandiser køber og rydder dødsbo

Står du og skal bruge en vurdering af et dødsbo, som har vist sig at være for stor en mundfuld, så står vi klar til at hjælpe dig med det! Vi ved udmærket godt, at det kan være en stor mundfuld at skulle sige farvel til alle de ting, som kan have stor affektionsværdi, og derfor gør vi meget ud af, at processen bliver så gnidningsfri og skånsom som muligt. Vi, i Dødsbo Hjælpen, har mere end 20 års erfaring med køb og rydning af dødsbo på Frederiksberg, København og i Nordsjælland, så du er i trygge og reelle hænder, hvis du kontakter os for en uforpligtende vurdering af det efterladte dødsbo på telefonnummeret 50 65 22 22.

Markedets bedste omdømme og salg fra egen butik

Noget af det, som vi er mest stolte af er, at vi gang på gang får positiv respons fra de kunder, vi rydder dødsbo for. Vi forsøger altid at være så servicemindede som overhovedet muligt, og hvis der er de mindste spørgsmål omkring rydningen og processen omkring denne, så er vi klar på telefonen hele døgnet rundt. Vi kommer typisk og laver vores vurdering samme dag, som du kontakter os, og du behøver ikke takke ja til vores tilbud samme dag. Dette, sammen med vores store erfaring, gør, at vi har opnået en perfekt score på Trustpilot, hvilket gør os til den marskandiserbutik med det bedste omdømme på markedet. Denne position vil vi gerne bibeholde, og derfor kan du kun forvente den bedste og mest ydmyge service, når du kontakter os.

Modsat mange andre marskandisere, så sælger vi alle de ting, vi får ind fra de forskellige dødsbo i vores egen antikvitetsbutik lidt udenfor København, hvilket gør, at vi har en reel interesse i de ejendele, som vi rydder. Dette betyder også, at vi foretager en skånsom og forsigtig rydning, så tingene ikke tager skade, ligesom vi bestræber os på at være så effektive som muligt. Derfor kan du roligt stole på os, hvis du har et dødsbo, der skal ryddes indenfor en kort tidsfrist.

Betaling med det samme og ingen skjult dagsorden

Dødsbo Hjælpen er et familieejet firma, som ikke bare ser på vores kunder som omvandrende pengesedler. Vi er ærlige og redelige, og dette vil du opleve i samme øjeblik, som du tager kontakt til os. Hvis du vælger at sælge dit dødsbo til os, så får du selvfølgelig en klar og bindende kontrakt på rydningen, så der ikke er nogen former for skjulte dagsordener fra vores side af. Vi spiller altid med helt åbne kort, og netop derfor betaler vi også købsprisen med det samme, når du har skrevet under på kontrakten. Der er ingen hokus pokus, ingen skjulte gebyrer eller uærlig virksomhed – vi rydder dødsboet for dig indenfor de grænser, som du selv er med til at bestemme!

Vi lytter selvfølgelig altid til de forbehold og ønsker, som du måtte have i forbindelse med rydningen, og vi vil naturligvis gøre alt, hvad der står i vores magt for, at du får en god oplevelse ud af en svær situation. Har du nogen spørgsmål kan du kontakte os telefonisk på 50 65 22 22, hvor en af vores venlige medarbejdere sidder klar.

     

        Ring til os

        50 65 22 22 

        Alle dage: 08-20

1

     

        Skal vi ringe dig op?

     

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.

Call Now Button

Pin It on Pinterest