Dødsbo Hørsholm

Står du med et dødsbo i Hørsholm?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsbo Hørsholm?

Står du med et dødsbo Hørsholm, som du skal have ryddet? Vi står klar til at hjælpe dig

Dødsbo Hjælpen rydder alle slags dødsboer i Hørsholm og omegn. Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Det kan være en stor opgave at rydde et dødsbo, og ofte står man tilbage med en masse ejendele, som man ikke ved hvad man skal gøre af. Ved at overlade rydningen af dødsboet til os, slipper du for denne bekymring. Lad os stå for rydning af dødsboet. Dødsbo Hjælpen tager sig af alle opgaver indenfor dødsbo Hørsholm, og vi tilbyder selvfølgelig altid et gratis og uforpligtende tilbud inden du overlader opgaven til os. Om det er en rydning eller opkøb af et dødsbo, så kan du trygt overlade opgaven til os.

Mange års erfaring med professionel rydning af dødsbo Hørsholm

Dødsbo Hjælpen er et ærligt og loyalt firma, og vi sætter en ære i at overholde alle aftaler og tidsfrister. Med vores mange års erfaring indenfor rydning og opkøb af dødsbo, håndterer vi altid et dødsbo med respekt, samtidig med at vi er utrolig effektive. Vi har mere end 20 års erfaring med opkøb af dødsbo, og giver altid den bedste pris for dødsboet. Hvis du vælger at acceptere vores tilbud om rydning af dødsbo Hørsholm, udfører vi opgaven hurtigt og effektivt. 

En tømning af dødsbo Hørsholm kan være en svær opgave for de pårørende

 Vi ved at det kan være en utrolig svær opgave, at skulle tømme et dødsbo efter en kær afdød slægtning. Derfor kan det være en stor hjælp, at få Dødsbo Hjælpen til at stå for opgaven. På den måde bliver de efterladte ikke konfronteret med de mange svære følelser, som kan opstå i forbindelse med en tømning af dødsbo Hørsholm. Vi kan garantere, at du står tilbage med en god mavefornemmelse og overbevisning om, at det var den rette beslutning, at lade Dødsbo Hjælpen stå for opgaven. Vi er meget bevidste om, at der kan være mange følelser involveret i forbindelse med en rydning af dødsbo Hørsholm, og gør altid vores bedste for, at vores kunder skal kunne føle sig trygge og godt behandlet i en svær situation.

Sådan udfører vi opgaven med tømning af et dødsbo

Det første du skal gøre er at tage kontakt til os enten via telefon eller pr. e-mail. Derefter laver vi en aftale om at komme og besigtige dødsboet. Du vælger selv, om du har lyst til at være til stede under selve besigtigelsen af dødsboet. Vi anbefaler dog, at der altid er en slægtning til stede mens vi gennemgår dit dødsbo Hørsholm. Der kan opstå mange spørgsmål undervejs, og for at processen kan blive så effektiv og hurtig som muligt, er det bedst at disse spørgsmål kan blive besvaret allerede under besigtigelsen. Når vi har indgået en aftale, går vi umiddelbart herefter i gang med at tømme dødsboet på det aftalte tidspunkt. Ønsker du også at vi skal stå for rengøring af dødsbo Hørsholm, så kan vi også klare den opgave. Vi vil dog altid lave en lettere rengøring af dødsboet, som afslutning på opgaven. Kontakt os og hør nærmere om vores ekspertise indenfor rydning og opkøb af dødsbo.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button