Opkøb af dødsboer

Står du med et dødsbo du gerne vil sælge?
Så er vi klar til at give dig et bud

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Vi opkøber dødsbo 

Har du som en efterladt været sat i den situation, at en nær slægtning er afgået ved døden. Står du pludseligt med et dødsbo uden helt at vide, hvad du skal stille op med det? Det vil sikkert glæde dig at vide, at der er effektiv og skånsom hjælp at hente hos Dødsbo-hjælpen.dk. Vi opkøber gamle møbler til en fair pris. Vi fjerner dem også, hvis ikke de har en markedsværdi.

Dødsbo opkøb med empati.

Et dødsfald i familien er en tragisk begivenhed. Ikke nok med, at de nærmeste slægtninge til den afdøde udsættes for en sorg. Salget af et dødsbo kan være en både skræmmende og stressende beslutning. Nogle dødsboer indeholder, inden beslutningerne træffes, ting med en stor affektionsværdi for familiemedlemmer. Dem vil familien gerne beholde. Vi er empatiske i den situation. Vi fjerner alle gamle møbler, I har besluttet jer for at sælge med den største omhu og respekt. Vi har mere end 20 års erfaring med opkøb af gamle møbler. Så det er ikke at overdrive, når vi siger, at de efterladte trygt kan vælge Dødsbo-hjælpen.dk.

Praktiske forhold omkring dødsboet.

Hvis I har besluttet jer for et salg af dødsboet, skal I blot kontakte os på 50 65 22 22 eller e-mail for at gennemgå detaljerne. Vi vil gerne vide, hvor meget af dødsboet, I vil sælge eller have fjernet, så vi kan lave en aftale med jer om en dato, hvor vi kan komme og hente det hele. Vort professionelle team vil ankomme den dag og fjerne det aftalte. Hvis der er tale om en hasteopgave, påtager vi os dette smidigt og hurtigt. Vi har håndelaget, og vi opkøber dødsboer indenfor tre hverdage.

Vi er behjælpelige med flyttebokse. Vore medarbejdere er utroligt søde og hjælpsomme konfronteret med de emotionelle omkostninger, der er, ved salget af et dødsbo. Når vi opkøber et dødsbo, ved vi, at møblerne ofte skal fjernes, fordi nogen er død.

Der kan ofte være tale om opkøb af møbler, der måske ikke lige er de efterladtes stil, eller også er der ikke plads til dem i jeres hjem. Hvis du alligevel lige har brug at stoppe op og tænke dig om en ekstra gang, inden vi endeligt bærer dødsboet væk, har vi forståelse for det. Vi ønsker fremfor alt at sikre den bedste service, så alle har en god følelse. Din tilfredshed som kunde i forbindelse med salget af et dødsbo er vigtig.

Vi er leveringsdygtige i alt indenfor dødsboer.

Og ikke nok med at vi opkøber dødsboer, tager vi os også gerne af rydningen. Og det gør vi uanset, om der er tale om meget værdifulde dødsboer, eller det er dødsboer med en lav værdi. Her en liste med blot noget af det, vi tilbyder:

  • Totalrydning, bortskaffelse og sortering af affald på miljørigtig vis
  • Nedtagning af gardiner og aftagning af tæpper
  • Rydning af kælderrum og loftsrum

Vi kan sagtens aftale andre ting. Kontakt os uforpligtende.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button