Opkøb af dødsboer

 

Ring til os nu ☎️️ 50 65 22 22

Vi opkøber dødsbo

Har du som en efterladt været sat i den situation, at en nær slægtning er afgået ved døden. Står du pludseligt med et dødsbo uden helt at vide, hvad du skal stille op med det?  Det vil sikkert glæde dig at vide, at der er effektiv og skånsom hjælp at hente hos Dødsbo-hjælpen.dk. Vi opkøber gamle møbler til en fair pris. Vi fjerner dem også, hvis ikke de har en markedsværdi.

Dødsbo opkøb med empati.

Et dødsfald i familien er en tragisk begivenhed. Ikke nok med, at de nærmeste slægtninge til den afdøde udsættes for en sorg. Salget af et dødsbo kan være en både skræmmende og stressende beslutning. Nogle dødsboer indeholder, inden beslutningerne træffes, ting med en stor affektionsværdi for familiemedlemmer. Dem vil familien gerne beholde. Vi er empatiske i den situation. Vi fjerner alle gamle møbler, I har besluttet jer for at sælge med den største omhu og respekt. Vi har mere end 20 års erfaring med opkøb af gamle møbler. Så det er ikke at overdrive, når vi siger, at de efterladte trygt kan vælge Dødsbo-hjælpen.dk.

Praktiske forhold omkring dødsboet.

Hvis I har besluttet jer for et salg af dødsboet, skal I blot kontakte os på 50 65 22 22 eller e-mail for at gennemgå detaljerne. Vi vil gerne vide, hvor meget af dødsboet, I vil sælge eller have fjernet, så vi kan lave en aftale med jer om en dato, hvor vi kan komme og hente det hele. Vort professionelle team vil ankomme den dag og fjerne det aftalte. Hvis der er tale om en hasteopgave, påtager vi os dette smidigt og hurtigt. Vi har håndelaget, og vi opkøber dødsboer indenfor tre hverdage.

Vi er behjælpelige med flyttebokse. Vore medarbejdere er utroligt søde og hjælpsomme konfronteret med de emotionelle omkostninger, der er, ved salget af et dødsbo. Når vi opkøber et dødsbo, ved vi, at møblerne ofte skal fjernes, fordi nogen er død.

Der kan ofte være tale om opkøb af møbler, der måske ikke lige er de efterladtes stil, eller også er der ikke plads til dem i jeres hjem. Hvis du alligevel lige har brug at stoppe op og tænke dig om en ekstra gang, inden vi endeligt bærer dødsboet væk, har vi forståelse for det. Vi ønsker fremfor alt at sikre den bedste service, så alle har en god følelse. Din tilfredshed som kunde i forbindelse med salget af et dødsbo er vigtig.

Vi er leveringsdygtige i alt indenfor dødsboer.

Og ikke nok med at vi opkøber dødsboer, tager vi os også gerne af rydningen. Og det gør vi uanset, om der er tale om meget værdifulde dødsboer, eller det er dødsboer med en lav værdi. Her en liste med blot noget af det, vi tilbyder:

  • Totalrydning, bortskaffelse og sortering af affald på miljørigtig vis
  • Nedtagning af gardiner og aftagning af tæpper
  • Rydning af kælderrum og loftsrum

Vi kan sagtens aftale andre ting. Kontakt os uforpligtende.

     

        Ring til os

        50 65 22 22 

        Alle dage: 08-20

1

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.

Call Now Button

Pin It on Pinterest