Dødsbo Lyngby

Står du med et dødsbo i Lyngby?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsbo Lyngby

Mangler du hjælp til tømning af dødsbo Lyngby? Vi står klar til at rykke ud

Dødsbo Hjælpen rydder alle slags dødsboer i Lyngby og omegn. Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Når man mister et familiemedlem eller en nær ven, er der udover sorgen, mange praktiske ting, som der skal tages hånd om. I sådan en situation er det godt, at kunne lægge nogle af opgaverne ud til andre. Vi står for rydning af dødsbo og klarer altid opgaven professionelt og med respekt for denne afdøde og de efterladte. Lad os give et fair og uforpligtende tilbud på opkøb af dødsbo Lyngby eller lad os stå for tømning af dødsboet. Uanset hvad du vælger at benytte Dødsbo Hjælpen til, kan du være sikker på, at vi yder en hurtig og professionel service, og du vil se samarbejdet som en stor hjælp i en svær situation. Ring til os og få en snak om hvad vi kan være behjælpelige med: tømning af dødsbo Lyngby, opkøb af dødsbo eller rengøring af dødsbo København.

Vores mange års erfaring kommer dig til gode i forbindelse med rydning af dødsbo Lyngby

Dødsbo Hjælpen er et familieejet firma, som har varetaget rydning og opkøb af dødsbo Lyngby i mere end 20 år. Vi kender markedet for møbler og antikke ejendele, og kan derfor altid give den mest fair pris på diverse inventar og møbler, når et dødsbo Lyngby skal ryddes. Vi møder op på det aftalte tidspunkt og gennemgår sammen med en pårørende dødsboet, og herefter kan vi afgive vores tilbud. En gennemgang af et dødsbo tager typisk 30 minutter. Når aftalen er i stand, går vi hurtigt derefter i gang med at tømme dødsboet, og så kan du koncentrere dig om de mange andre ting, der skal være styr på i forbindelse med et dødsbo Lyngby. Lad os tage en snak om opgaven. Du kan fange os på telefon 50 65 22 22 alle dage.

100 % pålidelige og med respekt for den afdøde og pårørende – det er Dødsbo Hjælpen

Vi ved, at der med et dødsbo Lyngby følger en masse følelser – også med den efterladtes ejendele og værdier. Derfor går vi altid til opgaven med tømning af dødsbo Lyngby med fuld respekt og sikrer os, at alle værdier behandles nænsomt og respektfuldt. Støder vi på noget, som vi mener, har en stor affektionsværdi – det kunne for eksempel være fotografier – overbringer vi altid dette til en pårørende. Vi ved hvor ærgerligt det er, hvis denne type ejendele går tabt med en generation. Vores tidligere kunder giver deres varmeste anbefalinger videre, og har været glade for samarbejdet med Dødsbo Hjælpen. Det fremhæver vores måde at håndtere opgaven på, samt at vi altid er til at stole på og udfører opgaven til punkt og prikke. Du kan læse vores kundeanmeldelser her på hjemmesiden.  Kontakt os hvis du har en opgave indenfor opkøb af dødsbo Lyngby eller tømning af dødsbo. Vi varetager opkøb og rydning af dødsboer på hele Sjælland, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Vores kunder inkluderer plejehjem og plejeboliger, samt private dødsboer.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button