Spørgsmål & anden information.

Hvad koster rydning af et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Hvad hvis dødsboet skal rengøres?

Vi laver altid en lettere rengøring som består af en lettere fejning af gulve og aftørring af overflader. Som udgangspunkt er dette nok i forhold til når boligen skal overdrages.

Du har dog mulighed for at tilkøbe en slutrengøring i forbindelse med rydning af dødsboet, hvis dette ønskes. Prisen afhænger af antallet af kvadratmeter samt omfanget af selve rengøringen. Skulle det ske at du ikke er tilfreds med rengøringen, har vi en 100% tilfredsgaranti og får klaret problemet indenfor 48 timer.

Dødsbofirma eller auktionshus?<