Rydning af dødsbo Fyn og Odense

Står du med et dødsbo på fyn?
Så ved vi hvem der kan hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Dødsbo Fyn og Odense 

Står du og skal rydde et dødsbo på fyn kan vi hjælpe dig. Vi har faste samarbejdspartnere i Odense og på Fyn. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til opgaver i dit område på Fyn, eller nærliggende områder, så tilbyder vi også dødsbo Kolding, dødsbo vejle, Dødsbo Vejen, Dødsbo Fredericia. Vi hjælper dig gerne med at finde et kompetent dødsbo firma, som vi står inde for. Du kan ringe på 50 65 22 22 – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der findes et hav af aktører på markedet, der tilbyder rydning af dødsbo på Fyn og tømning af dødsbo og opkøb af dødsbo i Odense og på Fyn. Vi ved at det kan være svært at finde en pålidelig samarbejdspartner, hvorfor vi har forsøgt at lette arbejdet for dig. Vi hjælper dig med at finde en kompetent samarbejdspartner, du kan stole på, så I får den bedste service og pris samt problemfri, hurtig og enkel rydning.

Hvor lang tid tager det?

Vi er vant til at kunne rykke ud hurtigt, men det er altid en god idé at være ude i god tid, når man skal rydde et dødsbo i Odense. Den nøjagtige tid for rydningen afhænger af opgavens omfang, men som hovedregel tager en rydning af et dødsbo omkring en uge. Sammen finder vi en tidsplan, som passer dig. Hvis du dog er til tidsnød med at få ryddet et dødsbo på fyn, så tøv ikke med at ringe. Vi kan som regel finde tid til en ekspres rydning.

Hvordan foregår det og hvad koster det?

Vores vurderinger for rydning af dødsbo er 100% gratis og helt uforpligtende. Prisen for rydningen af dødsboet er baseret på, hvor lang tid det tager to mand og en varebil at tømme boet, minus de værdier som måtte være til salg i inventar og møbler. Overstiger værdien vores lønomkostninger, udbetaler vi det overskydende til dem, hvor hvis de ikke gør faktureres du for de resterende udgifter til brugt arbejdstid.

Rengøring Odense – Slutrengøring af dødsboet – det kan vi også hjælpe med.

Prisen for slutrengøring for dødsboet afhænger af det samlede antal kvadratmeter, og omfanget af rengøringen. Vi garanterer tilfredshed og selv de mindste mangler klarer vi inden for 48 timer.

Rydning af dødsbo Odense, Rydning af dødsbo Svendborg, Rydning af dødsbo Nyborg, Rydning af dødsbo Middelfart, Rydning af dødsbo Faaborg, Rydning af dødsbo Assens, Rydning af dødsbo Kerteminde, Rydning af dødsbo Ringe, Rydning af dødsbo Munkebo, Rydning af dødsbo Otterup, Rydning af dødsbo Bellinge, Rydning af dødsbo Strib

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button