Rydning af dødsbo Fyn og Odense

 

Ring til os nu ☎️️ 50 65 22 22

Dødsbo Fyn og Odense

Står du og skal rydde et dødsbo på fyn kan vi hjælpe dig. Vi har faste samarbejdspartnere i Odense og på Fyn. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til opgaver i dit område på Fyn, eller nærliggende områder, så tilbyder vi også dødsbo Kolding, dødsbo vejle, Dødsbo Vejen, Dødsbo Fredericia. Vi hjælper dig gerne med at finde et kompetent dødsbo firma, som vi står inde for. Du kan ringe på 50 65 22 22 – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der findes et hav af aktører på markedet, der tilbyder rydning af dødsbo på Fyn og tømning af dødsbo og opkøb af dødsbo i Odense og på Fyn. Vi ved at det kan være svært at finde en pålidelig samarbejdspartner, hvorfor vi har forsøgt at lette arbejdet for dig. Vi hjælper dig med at finde en kompetent samarbejdspartner, du kan stole på, så I får den bedste service og pris samt problemfri, hurtig og enkel rydning.

 

Hvor lang tid tager det?

Vi er vant til at kunne rykke ud hurtigt, men det er altid en god idé at være ude i god tid, når man skal rydde et dødsbo i Odense. Den nøjagtige tid for rydningen afhænger af opgavens omfang, men som hovedregel tager en rydning af et dødsbo omkring en uge. Sammen finder vi en tidsplan, som passer dig. Hvis du dog er til tidsnød med at få ryddet et dødsbo på fyn, så tøv ikke med at ringe. Vi kan som regel finde tid til en ekspres rydning.

 

Hvordan foregår det og hvad koster det?

Vores vurderinger for rydning af dødsbo er 100% gratis og helt uforpligtende. Prisen for rydningen af dødsboet er baseret på, hvor lang tid det tager to mand og en varebil at tømme boet, minus de værdier som måtte være til salg i inventar og møbler. Overstiger værdien vores lønomkostninger, udbetaler vi det overskydende til dem, hvor hvis de ikke gør faktureres du for de resterende udgifter til brugt arbejdstid.

 

Rengøring Odense – Slutrengøring af dødsboet – det kan vi også hjælpe med.

Prisen for slutrengøring for dødsboet afhænger af det samlede antal kvadratmeter, og omfanget af rengøringen. Vi garanterer tilfredshed og selv de mindste mangler klarer vi inden for 48 timer.

 

 

Rydning af dødsbo Odense, Rydning af dødsbo Svendborg, Rydning af dødsbo Nyborg, Rydning af dødsbo Middelfart, Rydning af dødsbo Faaborg, Rydning af dødsbo Assens, Rydning af dødsbo Kerteminde, Rydning af dødsbo Ringe, Rydning af dødsbo Munkebo, Rydning af dødsbo Otterup, Rydning af dødsbo Bellinge, Rydning af dødsbo Strib

     

        Ring til os

        50 65 22 22 

        Alle dage: 08-20

1

     

        Skal vi ringe dig op?

     

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.

Call Now Button

Pin It on Pinterest