Dødsbo ryddes

Dødsbo Glostrup

Står du med et dødsbo i Glostrup?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Rydning af dødsbo
Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsbo Glostrup

Har du mistet en slægtning og har et dødsbo Glostrup der skal tømmes? Kontakt Dødsbo Hjælpen

Dødsbo Hjælpen rydder alle slags dødsboer i Glostrup og omegn.

Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Vi har mere end 20 års erfaring med tømning af dødsbo, og opkøb af dødsbo Glostrup klarer vi også. Og du kan være sikker på, at vi altid giver en fair pris på indboet – hver gang. Fordi vi har så mange års erfaring, ved vi hvad møbler og antikke genstande er værd, og du vil altid have følelsen af at være blevet behandlet fair, hvis du vælger at samarbejde med Dødsbo Hjælpen om rydning af dødsbo Glostrup. Kontakt os alle dage for et uforpligtende tilbud, og find ud af, om det er os, der skal stå for opgaven med tømning af et dødsbo. Så kan koncentrere dig om alle de mange andre praktiske ting, som helt naturligt opstår, når man står med et dødsbo Glostrup eller i øvrige dele af København

Et dødsbo Glostrup fremkalder mange følelser – det har vi fuld forståelse for

Når man pludselig står med et dødsbo Glostrup, som skal tømmes, kan der i den forbindelse opstå mange følelser, for ét er sorgen over at have mistet et kært familiemedlem, et andet er at der også kan være en stor affektion forbundet med de ejendele, som den afdøde efterlader sig. Det er måske et barndomshjem eller en nær vens bolig, som du er med til at tømme.

Vi har fuld respekt for disse følelser, og vil derfor altid behandle indbo og de involverede efterladte med fuld respekt og forståelse for den svære situation, som I befinder jer i. Ting og sager, som for andre kan virke som skrammel der blot er til at smide ud, kan for nære venner og familie være lig med minder om en ferie eller alle de gode søndagsmiddage, som har fundet sted i huset til den afdøde. Derfor går vi altid til et dødsbo Glostrup med respekt, og har en løbende dialog med de pårørende om, hvad der skal ske med de forskellige ejendele i dødsboet.

Vi kan stå for alt i forbindelse med tømning af dødsbo Glostrup

Ring og få en snak om alle vores services indenfor tømning af dødsbo og rydning af dødsbo. Vi kan selvfølgelig også tilbyde opkøb af dødsbo, samt en grundig rengøring efter tømningen. Du kan på den måde få lagt en meget stor opgave over på vores skuldre, og imens kan du koncentrere dig om alle de andre ting, som blandt andet begravelsen.

Med Dødsbo Hjælpen som din partner i forbindelse med tømning af et dødsbo Glostrup, vil du opleve, at det bliver lidt nemmere, at få styr på den enormt store opgave det kan være, at rydde et dødsbo efter en afdød slægtning eller ven.

Kontakt os. Vi står for totalrydning, opkøb og vurdering af dødsbo Glostrup inkl. sortering af indboet, bortskaffelse på miljørigtig vis, nedtagning af gardiner og fjernelse af tæpper, fjernelse af hårde hvidevarer og vi afslutter altid med en lettere rengøring. Hvis du ønsker det, kan vi ligeledes udføre en grundig rengøring af dødsboet ved endt tømning.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Dødsbo ryddes og opkøbes

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

Dødsbo tømmes
  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Opkøb af dødsbo

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Dødsbo opkøbes
rydning af dødsbo
tømning af dødsbo

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button