Fremgangsmåden for rydning af dødsbo

Ring til os nu ☎️️ 50 65 22 22

Hvordan foregår det?

Det er vigtigt, at i føler jer godt tilpas med den virksomhed der skal stå for rydningen af jeres dødsbo. Vi er professionelle indenfor dette område, hvilket sikrer jer en god oplevelse.

 

Fremgangsmåden er følgende:

  1. Tag kontakt – Ring eller skriv til os. Vi er specialister indenfor rydning og tømning af alle slags dødsbo. Vi giver gerne råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.
  2. Besigtigelse – Vi kommer ud og kigger på jeres dødsbo, hvorefter vi giver en professionel vurdering – Helt uforpligtende
  3. Prisaftale– Sammen aftaler vi en fornuftig pris for jeres dødsbo. Det er vigtigt for os, at begge parter føler at det er en fornuftig handel.
  4. Rydningen – Vi kommer ud på den aftalte dag og rydder dødsboet, affald og andet vil selvfølgelig blive bortskaffet i henhold til miljømæssige overensstemmelser.
  5. Rengøring – Når rydningen er afhandlet, yder vi som ekstra service rengøring, hvis dette ønskes som tilvalg, der vil som minimum altid blive foretaget en lettere rengøring.
  6. Betaling – Når rydningen er afhandlet, afregner vi det aftalte beløb kontant, hvis andet ikke er aftalt.

Ring og få et 100% uforpligtende tilbud på 50652222

     

        Ring til os

        50 65 22 22 

        Alle dage: 08-20

1

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.