Hvorfor skal du vælge Dødsbo-hjælpen?

Ring til os nu ☎️️ 50 65 22 22

Hvorfor os?

Dødsbo hjælpen er et veletableret familieforetagne med over 20års erfaring, for os handler det ikke om at være de største eller rydde så mange boliger som overhoved muligt, men at give den absolutte bedste service og pris for dødsboet, så rydningen foregår så effektivt og trygt for Jer som muligt. Vores mangeårige ekspertise og erfaring samt godt netværk betyder også, at vi er i stand til at tilbyde de bedste priser for køb af dødsboer, som i sidste ende vil komme jer til gode. Dødsbo hjælpen rydder eller opkøber alle former for dødsboer, konkursbo, restboer på hele Sjælland.

Dødsbo med respekt og omhu

Når et dødsbo skal ryddes kan det være en svær situation for de pårørende.

Vi har erfaring med over 100 dødsboer, og det sikrer dig, at du får hvad du forventer. Vi rydder dødsbo med stor omhu og respekt for den tilbageværende indbo.

Et dødsbo ryddes hurtigt, enkelt og med omtanke for de efterladte. Vi har fuld forståelse for den svære situation, man står i. Vi gør alt hvad vi kan for, at et dødsbo ryddes efter alle kunstens regler og et godt samarbejde med de pårørende.

Se fremgangsmåden ved rydning af dødsbo Se fremgangsmåden  

     

        Ring til os

        50 65 22 22 

        Alle dage: 08-20

1

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.

Call Now Button

Pin It on Pinterest