Dødsbo Hvidovre

Står du med et dødsbo i Hvidovre?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Rydning af dødsbo Hvidovre?

Vi har mange års erfaring med tømning af dødsbo Hvidovre

Dødsbo Hjælpen Køber og rydder alle slags dødsboer i Hvidovre og omegn. Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Dødsbo Hjælpen er et firma med mange års erfaring indenfor opkøb af dødsbo og rydning af dødsbo. Vi ved, at det kan være meget følelsesladet, at skulle i gang med at tømme et dødsbo fra en nær ven eller et kært familiemedlem, så derfor behandler vi alle vores sager med loyalitet og respekt for den afdøde såvel som de efterladte. Ved at lade os stå for rydningen af dødsboet, slipper du og din familie for alt det praktiske omkring det at tømme et dødsbo Hvidovre, og I kan i stedet koncentrere jer om begravelse nog andet der skal tages hånd om i forbindelse med et dødsfald. Ring og hør om vores services indenfor opkøb af dødsbo og tømning af dødsbo København.

Dødsbo købes Hvidovre – vi giver en fair vurdering og et uforpligtende tilbud

Qua mere end 20 års erfaring med opkøb af dødsbo Hvidovre, giver vi altid en fair pris på et dødsbo. Alle hjem er forskellige, og derfor har vi ikke faste pris på vores ydelser, men kommer ud og giver en vurdering og efterfølgende en pris på opkøb og rydning af dødsbo Hvidovre. Vurderingen er baseret på inventar og timeantal, der skal bruges på at rydde dødsboet. Vi kan stå for både rydning af dødsbo og rengøring af dødsboet efter tømningen. Så bliver opgaven til at overskue for dig. Det eneste vi gerne ser er, at du eller en anden pårørende er til stede under besigtigelsen af dødsboet. Der opstår altid mange spørgsmål undervejs, og kan disse spørgsmål besvares allerede under besigtigelsen, kan vi hurtigere give den rigtige pris på dødsboet og tømning af dødsbo Hvidovre kan sættes i gang umiddelbart derefter. Dødsbo Hjælpen kan bistå dig med på rydning af dødsbo og rengøring af dødsboet. Vælger du at gøre brug af vores tjeneste indenfor køb af dødsbo, vil du opleve, at det er både nemt og befriende, at slippe for at skulle stå for den store opgave selv. Overlad trygt opgaven til os – vi er altid professionelle og grundige i vores arbejde.

 

Vi udfører tømning af dødsbo Hvidovre hurtigt, professionelt og med respekt

Når vi tager en opgave med dødsbo rydning Hvidovre, går vi altid til opgaven med tanke på, at det er den afdødes ejendele vi håndterer. Derfor vil vi altid udføre opgaven med respekt for den afdøde og de eventuelle pårørende. Har du besluttet dig for at få en professionel til at stå for tømning af dødsbo Hvidovre, så tag kontakt til os enten pr. telefon eller send os en e-mail. Så laver vi en nærmere aftale om at komme og vurdere dødsboet. Kommer vi frem til en aftale, vil vi gå i gang med at rydde dødsboet umiddelbart herefter på det aftalte tidspunkt. Når tømning af dødsbo Hvidovre er færdig, vil vi udføre en lettere rengøring. Ønsker du at tilkøbe en grundig rengøring er dette også muligt. Kontakt os og lad os tage en snak om hvad du ønsker og hvad vi kan være behjælpelige med.

 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button