Dødsbo Brønshøj

Har du et dødsbo i Brønshøj?
Så lad os hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsbo Brønshøj?

Mangler du hjælp til tømning af dødsbo Brønshøj? Så kontakt Dødsbo Hjælpen

Rydning af alle slags dødsboer i Brønshøj og omegn. Vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Er du pårørende til en afdød, er det måske dig, som skal stå for rydning af dødsboet. Det kan være en svær og uoverskuelig opgave oven i den sorg, der følger med et dødsfald. Synes du at opgaven med tømning af dødsbo Brønshøj er uoverskuelig, så kan du overveje at få et tilbud på opgaven fra os. Vi har mange års erfaring indenfor opkøb af dødsbo Brønshøj og rydning af dødsbo Sjælland. Vi kan endda stå for rengøring af boet, når det tømt. Ring til os og lad os få en snak. Vi kan aftale en tid til vurdering af dødsboet, og du vil altid få en fair pris på inventaret. Vi kender markedet og ved, hvad ting er værd, så du kan være helt tryg ved at lade os stå for opgaven.

Dødsbo købes Brønshøj: Vi giver dig en god pris på dødsboet

Vi står for opkøb af dødsbo Brønshøj og på hele Sjælland. Dødsbo Hjælpen kan være behjælpelig med alle opgaver i forbindelse med tømning af et dødsbo Brønshøj, lige fra opkøb af dødsbo til rengøring efter at boet er tømt. Du behøver ikke at bruge energi og kræfter på selv at stå for denne tunge opgave. Lad os stå for tømning af dødsbo Brønshøj og du vil opleve hvor befriende det er, at få denne opgave væk fra dine skuldre. Vi er eksperter i opkøb og tømning af dødsbo Brønshøj. Ring til os og fortæl os hvad du ønsker hjælp til, og vi giver et fair og uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo Sjælland. Vi kan kontaktes alle ugens dage på telefonnr. 50 65 22 22 fra kl. 8 til 20. Vi kan også klare tømning af plejeboliger og plejehjem. Og ingen opgave er for lille eller for stor til Dødsbo Hjælpen.

Vi udfører opgaven med tømning af dødsbo Brønshøj hurtigt og professionelt

Når vi har lavet en aftale om at komme og vurdere et dødsbo Brønshøj, vil vi anbefale, er en af de pårørende er til stede under vurderingen. Det gør vi af den grund, at der under vurderingen meget let kan opstå spørgsmål til indboet, og hvis vi hurtigt kan få et svar, er der mulighed for hurtigere at udføre opgaven. En tømning af et dødsbo Brønshøj er som regel noget man som pårørende gerne vil have overstået, og derfor går vi altid hurtigt i gang med opgaven på det aftalte tidspunkt.

Når du lader Dødsbo Hjælpen stå for opgaven, kan du slappe af og tage dig af alle de andre praktiske ting, som følger med et dødsfald i familien. Vi er klar over, at der med et dødsbo Brønshøj følger mange følelser og derfor behandler vi altid alle ejendele med respekt og professionalisme. Orker du heller ikke at skulle klare den grundige rengøring efter at dødsboet er tømt, så lad os klare den opgave. Som hovedregel udfører vi altid en let rengøring af et dødsbo Brønshøj, så stedet efterlades pænt og rydeligt. Vælg Dødsbo Hjælpen til rydning af dødsbo København, og en stor byrde vil blive fjernet fra dine skuldre.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button