Køb og rydning af dødsbo København

Står du med et dødsbo i København?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

 

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Har du et dødsbo du skal have ryddet i København?

Står du med et dødsbo i København, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Dødsbo Hjælpen rydder alle slags dødsboer i København og omegn.

Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo i København.

Vi rydder altid hele dødsboet, hvis det er dét du ønsker. Vi udfærdiger en plan sammen med dig om hvordan forløbet skal være. Du kan derfor være tryg og sikker gennem hele forløbet, når dødsboet bliver ryddet.
Står du med et dødsbo der skal afvikles, er du velkommen til at ringe til os.
Vi sidder klar på telefon 50652222 alle ugens dage fra kl. 08.00-20.00. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra vurdering til rydning af alle former for dødsboer, plejehjem og plejeboer. Der er aldrig et dødsbo der er for stort eller småt for os.

 

  • København
  • Frederiksberg
  • Gentofte
  • Valby
På basis af 151 bedømmelser
Gitte
Gitte
2021-03-05
Jeg har benyttet Dødsbohjælpen i forbindelse med at få tømt min mors lejlighed, som hun har beboet i næsten 60 år. Han har også stået for at tømme kælderrummet!!! Det har været en kæmpe hjælp. Jeg har været yderst tilfreds både med arbejdet og Michaels venlige måde at være på. Han har været meget hjælpsom og har udvist stor flexibilitet! Jeg har følt mig tryg hele vejen. Jeg kan varmt anbefale at gøre brug af Dødsbohjælpen! Gitte
Jimmie Thomsen
Jimmie Thomsen
2021-03-01
Havde brug for hjælp til tømning af hus efter fraflytning af min svigerfar. Lige fra første opkald for at høre til aftale om tømning til huset stod tomt, var det en stor fornøjelse at have med venlige og imødekommende personer. Kan kun anbefale andre at gøre brug af dødsbo-hjælpen.dk ?
Ole Rømer
Ole Rømer
2021-02-19
Jeg kan kun tilslutte mig alle de meget positive anmeldelser af firmaet. Ordentlighed, ærlighed, forståelse, venlighed og punktlighed langt udover det sædvanlige og forventelige. Jeg troede slet ikke at den slags firmaer fandtes mere!
Eva
Eva
2021-01-25
Jeg har brugt dødsbo-hjælpen 2 gange. Begge gange er arbejdet udført med omhu og venlighed, og til en rimelig pris.
Hanne Nielsen
Hanne Nielsen
2021-01-23
Mine forældre var kommet på plejehjem med noget af deres indbo, og resten skulle ryddes. Godt indledningsmøde, reel pris og selvom jeg havde fravalgt slutrengøring, så var lejligheden MEGET nydelig efter rydning. Tidsplan også overholdt. Alle jeg havde kontakt til var uhyre venlige.
Lene Luxhøj
Lene Luxhøj
2021-01-22
Vi kan varmt anbefale Dødsbo-hjælpen. De har hjulpet os med at tømme min svigermors lejlighed. Hele forløbet var effektivt og ordentligt. De mødtes med os på adressen og gav et tilbud. Tilbuddet var meget rimeligt og det eneste vi skulle var, at fjerne det, vi selv skulle have. Vi lavede endda en aftale om at lade noget stå som skulle hentes senere og det stod der lige så fint, men nu i en helt tom lejlighed. De havde fjernet alt som aftalt, inklusive lamper og gulvtæpper. Der så fint og ordentligt ud i den tomme lejlighed.
Christian Berg
Christian Berg
2021-01-19
I en svær tid leverer Dødsbohjælpen tryghed og professionel service. Jeg kan varmt anbefale dem.
Sven
Sven
2020-12-14
Dødbo-hjælpen burde have 6 stjerner. Mere tillidsvækkende firma end Michael og hans team findes næppe. Alt forløb som aftalt, og vores brors lejlighed ryddet og rengjort til perfektion. Michaels empati og indsigt giver den 6. stjerne. Varmeste anbefaling herfra - Sven
Allan
Allan
2020-12-07
Fantastisk god samarbejde. Samtaler blev fulgt til punkt og prikke. Rydning og rengøring af min mors dødsbo, var så flot og godt at lejligheden stod som næsten ny. Stort tillid og respekt for medarbejderne i Dødsbohjælpen.
Stig Stallbach
Stig Stallbach
2020-11-24
Rigtig flot oprydning af både lejlighed og kælderrum. Færdig til aftalt tid, og søde og effektivt personale.
 
✔️ Få markedets bedste pris for dødsboet
✔️ Hurtig rydning – vi tilbyder dag-til-dag rydning
✔️ Gratis og uforpligtende tilbudRing

Ring 50 65 22 22

Vi rydder alle former for dødsboer

N

Totalrydninger af alle slags dødsboer

N

Restboer, Plejehjem, Plejebolig & Konkursbo

N

Altid til fornuftige priser

Vi tilbyder nemlig at ordne alt vedrørende det dødsbo du står tilbage med, så det ikke er noget du skal bruge din energi og tid på. Kontakter du os angående dit dødsbo, så kan vi komme ud og give en gratis og uforpligtende vurdering på dit dødsbo, samt sørge for alt med hensyn til rydning og rensning af dødsboet.

 

Gratis og uforpligtende tilbud

N

Få markedets bedste pris for dødsboet

N

Hurtig rydning - vi tilbyder dag-til-dag rydning

N

Personlig vurdering på adressen eller online

Alle vores vurderinger er altid 100% gratis og uforpligtende på opkøb og rydning. Når du kontakter os, aftaler vi en dag hvor vi kommer ud og ser på dødsboet. En vurdering af et helt dødsbo tager som regel 30 minutter, hvor vi gennemgår alle ejendele i dødsboet. Du behøver ikke at være til stede, hvis det ikke er muligt for dig. Vi anbefaler dog altid at I som pårørende er tilstede, da vores erfaring viser at der altid opstår spørgsmål undervejs. Efter vurderingen vil der blive lavet en afstemning mellem os, om hvilket ting der skal blive i dødsboet såsom tæpper, gardiner, hårde hvidevarer osv.

 

Besigtigelse af dødsboet indenfor 24 timer

N

Vi er hurtige og fleksible

Vi kommer som hovedregel altid ud og besigtiger samt vurderer dødsboet indenfor 24 timer, såfremt det passer dig bedst. Efter vurderingen vil du modtage et tilbud på opkøb og rydning af dødsboet, såfremt der ikke er nogen specielle møbler i hjemmet.

Du behøver ikke at ordne noget inden vi kommer og besigtiger dødsboet. Vi giver altid et tilbud på en totalrydning uanset hvor tætpakket boet er.

 

Når vi rydder et dødsbo er nedenstående inkluderet:

N

Rydning af hele dødsboet

N

Nedpakning af genstande

N

Afmontering og fjernelse af hårde hvidevarer

N

Rydning af kælderrum, loftrum, skure & carporte

N

Fjernelse af fastetæpper, gardiner/persienner

N

Nedpakning af genstande

N

Nedpakning af genstande

Pris for rydning af dødsbo

N

Ingen hjem er ens og det er et dødsbo heller ikke. Vi har derfor ingen faste priser på rydning og opkøb af dødsbo. Prisen på rydning af dødsbo i København, udregnes når vi besigtiger boet i forbindelse med vores gratis vurdering. Prisen afhænger af hvor mange kvadratmeter boet er samt hvor tætpakket det er. Vi udregner hvor lang tid det tager at lave en totalrydning af dødsboet. Hvis der er designermøbler eller andre værdigenstande, vil disse blive modregnet prisen for rydningen.

I nogle tilfælde vil der være så mange værdigenstande i dødsboet, at vi opkøber hele dødsboet og du derfor ikke skal betale for at få det ryddet.

Opkøb af møbler

N

Udover vi rydder og tømmer alle slags dødsboer, opkøber vi også designermøbler som Hans J. Wegner, Poul Kjærgaard, Arne Jacobsen, Børge Mogensen mm. samt møbler indenfor træsorterne teak- og palisander. Derudover opkøber vi diverse effekter indenfor sølvtøj, stentøj, keramik, porcelæn, malerier og andre antikviteter.

Hvis du ønsker at sælge enkelt effekter anbefaler vi at du sender billeder til vores e-mail: kontakt@dodsbo-hjelpen.dk eller til tlf.: 50652222. Vi kan ud fra disse billeder, hurtigt og nemt give dig en pris på opkøb.

 

N

Private ejendele

Når vi rydder dødsboer gemmer vi altid private ejendele som fotografier mm. Disse ligger vi altid til side til pårørende med mindre andet ønskes.

I nogle tilfælde vil der være så mange værdigenstande i dødsboet, at vi opkøber hele dødsboet og du derfor ikke skal betale for at få det ryddet.

 

N

Rengøring af dødsboet

Hvis dødsboet skal opsiges eller sælges efter rydning, kan vi lave en hovedrengøring i forbindelse med rydningen. På denne måde kan du derfor være sikker på at boet står pænt og klart til overdragelse. Som standard aftørrer vi altid alle overflader, fjerner spindelvæv samt laver en lettere fejning. Ønsker du en hovedrengøring af dødsboet, kan vi også stå for dette.

 

En hovedrengøring inkluderer:

  • Vask af gulve
  • Afkalkning af vaske, klinker og toilet
  • Grundig rengøring af køkken samt køkkenelementer
  • Vinduespudsning

Kort sagt kan vi hos Dødsbo Hjælpen klarer alle former for dødsboer. Vi har endnu ikke oplevet et dødsbo der har været for stort eller for småt for os igennem vores 20 års erfaring med dødsboer.

Du kan derfor være tryg når vi du kontakter os på tlf.: 50652222, i forbindelse med afvikling af dødsbo.

 

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button