Personligt, trygt og lokalt

Døgnservice 50 65 22 22

Personligt, trygt og lokalt

Døgnservice 50 65 22 22

Personligt, trygt og lokalt

Døgnservice 50 65 22 22

Dødsbo København

Hvad gør du lige?

København er Danmarks største by, i hvert fald når der tales indbyggertal. Med forstæder og forstæders forstæder runder hovedstadsområdet 1 million og lander faktisk på 1,26 millioner mennesker. Dette er en hel del, hvorfor vi naturligvis er nødt til at fokusere på disse og glæder os meget til, at kunne betjene jer alle!

I København befinder vi os nemlig. Vi hedder Dødsbo Hjælpen og vores job er at gøre det langt lettere for dig, såfremt et medlem af din familie, skulle være så uheldig at afgå ved døden. Du vil i dette tilfælde stå tilbage med et kæmpe ansvar, som både går ud på at klare alt det praktiske og på at klare dig selv og din familie igennem det følelsesmæssige. Det følelsesmæssige man gennemgår, når et medlem af ens familie dør, er nemlig ikke noget man skal tage for let på. Nogle ender i et sort hul, imens de fleste dog trods alt klarer sig helskindet igennem. Det der for alvor kan trække tænder ud, er dog alt det praktiske der skal klares, midt i tumulten.

Lidt mere om dødsbo København

Vi kan således hjælpe dig med alt, i forhold til at få ryddet dødsboet i København. Alt du skal sørge for, er at fjerne de ting, som du gerne vil beholde. Det resterende pakker vi sammen og kører bort, hvorefter du får udbetalt en aftalt sum penge for møblerne og andet, som vi kan bruge. Møblerne sælger vi videre til hvem der måtte være interesserede.

Derfor er dødsbo København et godt valg

 

Fordelen ved at benytte dig af vores service, er således at vi klarer en del af det fysiske bøvl. Vi sørger for at gøre rent, når vi har været forbi, samtidigt med at vi får din kæres hjem ryddet diskret og hurtigt. Dødsbo København, er altså ganske kort sagt en metode, hvorpå du kan få gjort op med gamle sager og komme videre med dit liv og din sorg. Vi er ikke mere underlige at benytte, end bedemænd og præster, som hjælper dig med den anden del af det praktiske. Dette sker i form af planlægningen af begravelsen, valg af gravsten, valg af kiste og meget andet. Vi er ligesom disse to, altså blot en praktisk ’ven’, der kan give en hånd med at få dig godt videre, samtidigt med at de ting du ikke har lyst til at beholde, kan gøre nogle andre mennesker glade.

Giv os endelig et kald, så snakker vi om sagerne! Vi er hverken højtidelige eller krævende overfor dig, vi ønsker blot at få en god aftale sat i stand.

læs evt. også vores Dødsbo – Spørsmål og svar

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.