Dødsbo København

Står du med et dødsbo i København?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Dødsbo ryddes i Glostrup

Trustpilot  -  4.9/5 Fremragende

Glade dødsbo kunder
Glade og tilfredse kunder
Dødsbo rydning
100% tilfredshedsgaranti

Dødsbo betaling
Betaling når arbejdet er færdigt

Har du et dødsbo du skal have ryddet i København?

Står du med et dødsbo i København, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Dødsbo Hjælpen rydder alle slags dødsboer i København og omegn. Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Vi rydder altid hele dødsboet, hvis det er dét du ønsker. Vi udfærdiger en plan sammen med dig om hvordan forløbet skal være. Du kan derfor være tryg og sikker gennem hele forløbet, når dødsboet bliver ryddet.
Står du med et dødsbo der skal afvikles, er du velkommen til at ringe til os.
Vi sidder klar på telefon 50652222 alle ugens dage fra kl. 08.00-20.00. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra vurdering til rydning af alle former for dødsboer, plejehjem og plejeboer. Der er aldrig et dødsbo der er for stort eller småt for os.

 

 • København
 • Frederiksberg
 • Gentofte
 • Valby

Vi rydder alle former for dødsboer

 • Totalrydninger
 • Dødsboer
 • Restboer
 • Plejehjem
 • Plejebolig
 • Konkursbo

Gratis og uforpligtende

Alle vores vurderinger er altid 100% gratis og uforpligtende på opkøb og rydning. Når du kontakter os, aftaler vi en dag hvor vi kommer ud og ser på dødsboet. En vurdering af et helt dødsbo tager som regel 30 minutter, hvor vi gennemgår alle ejendele i dødsboet. Du behøver ikke at være til stede, hvis det ikke er muligt for dig. Vi anbefaler dog altid at I som pårørende er tilstede, da vores erfaring viser at der altid opstår spørgsmål undervejs. Efter vurderingen vil der blive lavet en afstemning mellem os, om hvilket ting der skal blive i dødsboet såsom tæpper, gardiner, hårde hvidevarer osv.

Besigtigelse af dødsboet indenfor 24 timer

Vi kommer som hovedregel altid ud og besigtiger samt vurderer dødsboet indenfor 24 timer, såfremt det passer dig bedst. Efter vurderingen vil du modtage et tilbud på opkøb og rydning af dødsboet, såfremt der ikke er nogen specielle møbler i hjemmet.

Du behøver ikke at ordne noget inden vi kommer og besigtiger dødsboet. Vi giver altid et tilbud på en totalrydning uanset hvor tætpakket boet er.

 

Når vi rydder et dødsbo er nedenstående inkluderet:

 • Rydning af hele dødsboet
 • Nedpakning af genstande
 • Afmontering og fjernelse af hårde hvidevarer
 • Rydning af kælderrum/loftrum
 • Fjernelse af fastetæpper
 • Nedtagning af gardiner/persienner
 • Sortering og bortkørsel af affald
 • Rydning af skure/carporte

 

Hvis du vælger at takke ja til vores tilbud, udfærdiger vi en kontrakt sammen hvor vi gennemgår hele forløbet samt aftaler hvornår dødsboet senest skal være ryddet.

Du kan derfor være sikker på at vi altid overholder alle aftaler og tidsfrister. Der er ingen ekstra omkostninger undervejs, da vi har aftalt alt om hvordan rydningen skal foregå inden vi påbegynder den. Du behøver derfor ikke bekymre dig om noget og kan overlade dødsboet trygt til os. Har du dog spørgsmål undervejs er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 50652222.

Pris for rydning af dødsbo

Ingen hjem er ens og det er et dødsbo heller ikke. Vi har derfor ingen faste priser på rydning og opkøb af dødsbo. Prisen på rydning af dødsbo udregnes når vi besigtiger boet i forbindelse med vores gratis vurdering. Prisen afhænger af hvor mange kvadratmeter boet er samt hvor tætpakket det er. Vi udregner hvor lang tid det tager at lave en totalrydning af dødsboet. Hvis der er designermøbler eller andre værdigenstande, vil disse blive modregnet prisen for rydningen.

I nogle tilfælde vil der være så mange værdigenstande i dødsboet, at vi opkøber hele dødsboet og du derfor ikke skal betale for at få det ryddet.

Opkøb af møbler

Udover vi rydder og tømmer alle slags dødsboer, opkøber vi også designermøbler som Hans J. Wegner, Poul Kjærgaard, Arne Jacobsen, Børge Mogensen mm. samt møbler indenfor træsorterne teak- og palisander. Derudover opkøber vi diverse effekter indenfor sølvtøj, stentøj, keramik, porcelæn, malerier og andre antikviteter.

Hvis du ønsker at sælge enkelt effekter anbefaler vi at du sender billeder til vores e-mail: kontakt@dodsbo-hjelpen.dk eller til tlf.: 50652222. Vi kan ud fra disse billeder, hurtigt og nemt give dig en pris på opkøb.

Private ejendele

Når vi rydder dødsboer gemmer vi altid private ejendele som fotografier mm. Disse ligger vi altid til side til pårørende med mindre andet ønskes.

 

Rengøring af dødsboet

Hvis dødsboet skal opsiges eller sælges efter rydning, kan vi lave en hovedrengøring i forbindelse med rydningen. På denne måde kan du derfor være sikker på at boet står pænt og klart til overdragelse. Som standard aftørrer vi altid alle overflader, fjerner spindelvæv samt laver en lettere fejning. Ønsker du en hovedrengøring af dødsboet, kan vi også stå for dette.

 

En hovedrengøring inkluderer:

 

 • Vask af gulve
 • Afkalkning af vaske, klinker og toilet
 • Grundig rengøring af køkken samt køkkenelementer
 • Vinduespudsning

 

Kort sagt kan vi hos Dødsbo Hjælpen klarer alle former for dødsboer. Vi har endnu ikke oplevet et dødsbo der har været for stort eller for småt for os igennem vores 20 års erfaring med dødsboer.

Du kan derfor være tryg når vi du kontakter os på tlf.: 50652222, i forbindelse med afvikling af dødsbo.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

 • Top 3 i Kategori
 • Vurdering 4.9 / 5
 • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens
0/5 (0 Reviews)
Call Now Button

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Pin It on Pinterest