Dødsbo købes & ryddes

Ring til os nu ☎️️ 50 65 22 22

Har du brug for hjælp til dit dødsbo?

Vi køber og rydder alle slags dødsboer, både store som små. Du kan vælge enten at sælge hele dødsboet eller en del af det. Hvis du vælger den komplette løsning, så står vi også for en mindre slut rengøring, som er inkluderet i prisen. Dette omfatter naturligvis også kælderen, garagen, udendørs opbevaring, kviste og andre lokaler, som tilhører boligen.

Fordele ved at sælge hele dødsboet – den komplette løsning

Ved denne løsning sparer du både tid og besvær. Du behøver ikke at hyre en masse forskellige virksomheder til de forskellige opgaver, eller få virksomheder ud, som kun er interesseret i at købe dele af indboet. Du slipper også for ventetiden på auktioner for at sælge enkelte ting. Ved et auktions salg, vil nogle af tingene gå til en høj pris, mens andre slet ikke vil blive solgt, og andre dele vil kun blive solgt ud fra et skøn.

Fordele ved at sælge dele af boet – den delte løsning

I nogle tilfælde kan det være den bedste løsning kun at sælge dele af ens dødsbo. Det afhænger selvfølgelig af hvordan dødsboet ser ud. Hvis du selv kan varetage de fleste ting i dødsboet, og har overskud til selv at stå for selve rydningen, så er den delte løsning perfekt. Til denne løsning kan du også købe en flytterengøring, hvis du ønsker dette. En flytterengøring koster kun 30 kr. pr. kvadratmeter.

Hvad koster det og hvad er der inkluderet i prisen?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og helt uforpligtende. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde det inkl. transport. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Vores erfaring viser nemlig at der tit er mange ting der skal på genbruges pladsen.

Derudover er der også mulighed for at tilkøbe en slutrengøring, når dødsboet er ryddet. Prisen afhænger af antallet af kvadratmeter samt omfanget af selve rengøringen. Skulle det ske at du ikke er tilfreds med rengøringen, har vi en 100% tilfredshedsgaranti og får klaret problemet indenfor 48 timer.

Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Flytterengøring af dødsboet

Vi foretager altid en mindre rengøring i forbindelse med rydningen af dødsboet, som inkluderer fejning, aftørring af vindueskamme, osv.

Derudover er der mulighed for at tilkøbe en slutrengøring, når dødsboet er ryddet.

Vores professionelle rengøringsassistenter sørger for, at boet er rengjort og klar til fraflytning.

Pris på rengøringen: 
Prisen afhænger af antallet af kvadratmeter, samt omfanget af selve rengøringen, og vil typisk ligge på omkring 30 kr. pr. kvadratmeter.

Vi giver altid en 100% tilfredshedsgaranti og skulle det mod forventning ske, at du ikke er tilfreds med rengøringen, klarer vi altid dette indenfor 48 timer.

Efter rengøringen

Efter at vi er færdige med rengøringen, vil vi kontakte dig og aftale et tidspunkt hvor du kan inspicere og godkende dødsboet. Når dette er klaret, er vores arbejde færdigt. Hvis du finder noget på et senere tidspunkt som du har overset da du inspicerede boet, og som du ikke er helt tilfreds med, skal du bare kontakte os. Så kommer vi tilbage og ordner dette uden nogen ekstra beregning.

     

        Ring til os

        50 65 22 22 

        Alle dage: 08-20

1

     

        Skal vi ringe dig op?

     

Genbrug af dødsboet

Hos Dødsbo Hjælpen går vi meget op i miljøet og vi bestræber os derfor på at genbruge mest muligt af jeres dødsbo. Da vi har flere forskellige samarbejdspartnere, vil de objekter som er egnet til genbrug, blive solgt til disse. Derudover samarbejder vi også med flere forskellige velgørenhedsorganisationer og vi donerer derfor ofte nogle af objekterne til de lokale organisationer. Dette reducerer ikke blot vores transport, men det er hjælper også en god sags tjeneste.

Skulle det ske at du har særlige ønsker til en organisation, som du ønsker at donerer nogle af objekterne fra boet til, kan vi sagtens arrangere dette.

De objekter som ikke er egnet til genbrug, vil vi køre til den nærmeste genbrugsstation.

Diskretion

Vi behandler altid dødsboet med diskretion. Private dokumenter og fotos overdrages til de pårørende, hvis dette ønskes. Ellers bliver fotografier og dokumenter afskaffet på korrekt vis, før de sendes til genbrugsstationen.

Er der specielle ønsker eller andet, så er vi selvfølgelig behjælpelige på dette område.

Vil du have en 100% uforpligtende vurdering af dit dødsbo?

Respekt og empati for de pårørende

Som pårørende kan det være svært at skulle tage sig af et dødsbo. Som firma udviser vi altid stor forståelse for jeres situation og vi sørger altid for at tage hensyn til det individuelle behov.  Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for branchen, og de er altid bevidste om de følelser der kan være forbundet under håndteringen af et dødsbo. Alt dette sikrer dig en tryg og behagelig oplevelse i forbindelse med rydningen af dødsboet

Transportservice

Hvis du selv har brug for at få transporteret ting fra dødsboet til din adresse, kan vi også klare det nemt og sikkert. Vi står også gerne til rådighed når møbler skal transporteres til plejehjemmet.

Efter rydningen af dødsboet

Når vi er færdige med den aftalte rydning eller rengøring af dødsboet, kontakter vi dig, så vi i fællesskab kan afstemme opgaven. Skulle der være nogen former for indsigelser eller andet, får vi sammen løst det på en enkel og effektiv måde. Dette sker selvfølgelig uden beregning, da vi er her for at hjælpe dig. Hvis der ikke er nogen indsigelser, vil vi fremsende en faktura, således at enten du eller vi kan betale det aftalte beløb.

Hvordan foregår nøgle overdragelsen?

Nøglerne lægges typisk på et aftalt sted på adressen, medmindre andet ønskes.

Dødsbo købes – du er altid i sikre hænder hos os

Hos Dødsbo Hjælpen er vi specialister i opkøb og rydning af dødsboer på hele Sjælland. Vi køber og rydder dit dødsbo til yderst konkurrencedygtige priser. Vi er klar over at alle har forskellige behov, og derfor fokuserer vi altid på den gode service og på at give netop din opgave den bedste løsning!

Dødsbo købes under de bedste betingelser for dig som gerne vil have afhændet boet og ønsker den bedste pris.

Alle former for dødsbo købes

Vi tager os gerne af rydningen af alle former for dødsboer – dette er lige fra meget værdifulde dødsboer til boer med få eller ingen værdier.

Vi hjælper blandt andet gerne med:

  • Totalrydning
  • Bortskaffelse samt sortering af affald på miljørigtig vis
  • Nedtagning af gardiner
  • Aftagning af tæpper
  • Rydning af kælderrum
  • Rydning af loftsrum

Kort og godt, så hjælper vi dig med rydningen af dødsboet, uanset opgavens omfang, og sørger altid for at sikre dig det bedst mulige resultat.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit dødsbo.

Mange års erfaring samt højt serviceniveau

Dødsbo købes på fordelagtige vilkår. Vi sikrer dig en fair pris for dødsboet, og sørger samtidig for god service, hvor vi står for at klare rydningen jævnført med aftalte vilkår – og altid til den bedst mulige pris.

Vi har mange års erfaringer indenfor rydning af dødsboer, og vi sikrer dig altid det ønskede resultat indenfor de aftalte rammer – og altid til den aftalte pris, hvorfor du trygt kan lade dit valg falde på Dødsbo-Hjælpen.dk

Dødsbo købes – ring i dag og hør mere

Vi står altid klar til at hjælpe dig af med dødsboet hurtigt og effektivt. Såfremt der måtte være tale om en hasteopgave, hvor du har behov for at få ryddet det pågældende dødsbo inden for kort tid, tager Dødsbo-Hjælpen sig også gerne af opgaven. Dødsbo købes og ryddes som udgangspunkt altid indenfor blot 3 hverdage, således boet kan blive afviklet hurtigt. Såfremt du er interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os over telefon på 50 65 22 22 for yderligere information.

Hvad skal man overveje ved håndteringen af dødsboet?

 

Vi har samlet de oftest stillende spørgsmål omkring håndteringen af dødsbo i vores guide til dødsbo Dødsbo spørgsmål og svar. Her får du overblik over alle de nyttige og praktiske oplysninger som vedrører et dødsbo.

Løbende vil siden blive opdateret med gode links og anden nyttig viden, som kan være en hjælp under håndteringen af et dødsbo.

Mangler der noget? Vi er altid glade for forslag til ændringer eller relevante links til siden.

Kan man selv stå for selve rydningen?

Selve håndteringen af dødsboet kan man sagtens vælge at stå med selv, men nogle gange kan det være rart at få professionel hjælp.

Se mere i vores guide: Sådan håndterer du selv dødsboet.

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.