Dødsbo Herlev

Står du med et dødsbo i Herlev?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Trustpilot  -  4.9/5 Fremragende

Glade og tilfredse kunder

100% tilfredshedsgaranti

Betaling når arbejdet er færdigt

Køb og tømning af dødsbo Herlev

Skal du have hjælp til tømning af dødsbo Herlev? Vi står klar til at hjælpe

Dødsbo Hjælpen rydder alle slags dødsboer i Herlev og omegn. Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Er du pårørende og står overfor den næsten uoverskuelige opgave at skulle tømme et dødsbo Herlev, så ved vi om nogen hvor stor en opgave det er. Og som pårørende har man så meget andet at tænke på i forbindelse med et dødsfald i familien eller vennekredsen. Udover sorgen, er der mange praktiske ting, som skal ordnes, blandt andet i forbindelse med begravelsen. Derfor kan det være en for stor opgave, selv at skulle stå for rydning af dødsboet. Lad os klare opgaven, og du kan koncentrere dig om de mange andre praktiske ting. Vi har mange års erfaring med tømning af dødsbo København, og giver altid en fair pris på opkøb af dødsbo Herlev.

At tømme et dødsbo Herlev kan virke uoverskueligt – men ikke for Dødsbo Hjælpen

Vi har stået for tømning og opkøb af dødsbo på hele Sjælland i mere end 20 år og er eksperter på området. Du kan være helt tryg ved at lade os stå for rydning af dødsbo Herlev. Vi giver først et tilbud på opgaven, og når vi har lavet en aftale, går vi til opgaven med professionalisme og med respekt for den afdødes ejendele og de pårørende. Vi ved, at der er mange følelser involveret når man har med et dødsbo Herlev at gøre, og det har vi fuld respekt for. Der er ingen af den afdødes ejendele som ikke bliver behandlet værdigt, og vi ved, at ting som for nogle kan være uden betydning, kan for andre have en høj affektionsværdi. Vi står for opkøb af dødsbo af alle størrelser, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for Dødsbo Hjælpen. Ring og hør nærmere om vores ydelser og lad os lave en aftale. Du vil føle dig godt og fair behandlet i en svær situation, og du vil helt sikkert blive glad for, at du lod os stå for tømning af dødsbo Herlev.

Ring til Dødsbo Hjælpen når du ønsker opkøb af dødsbo Herlev

Dødsbo købes Herlev. Vi giver et uforpligtende tilbud på dit dødsbo Herlev, og vi kender priserne på antikke møbler og andet inventar, så du vil altid få den bedste pris hos os. Vi kan fanges alle dage på telefon 50 65 22 22 fra kl. 8 til 20. Vi tilbyder alt fra vurdering af dødsbo og tømning af dødsbo – også plejehjem og plejeboliger. Vi tilbyder også at rengøre boligen grundigt efter at den er tømt, men vi udfører dog altid en lettere rengøring af et dødsbo efter hver opgave. Vi kan tage hånd om alle de praktiske ting, der er i forbindelse med rydning af et dødsbo Herlev, så fjern denne store opgave fra dine skuldre og lad os klare den for dig. Ring og få en snak med Dødsbo Hjælpen. Vi kan helt sikkert hjælpe dig med hele eller dele af opgaven med dødsboet.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens
Call Now Button

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Pin It on Pinterest