Ring til os nu ☎️️ 50 65 22 22

Dødsboer ryddes i København – vi kender byen

Vi kender København og dets mange smukke områder, og specielle bymiljøer, efter at have ryddet dødsboer i mere end 20 år. Der er ikke et sted i denne smukke by, hvor vi ikke har været lige i nærheden, på et eller andet tidspunkt, for at rydde et dødsbo. Vi kender til alle byens vidunderlige boliger, og deres mangfoldige indretninger, samt ikke mindst typer af dødsboer. Det kommer jer til gavn.

Vi dækker alle former for bolig, når vi taler om rydning af dødsboer i København. Det kan være fra lejligheder til plejehjems boliger, palævillaer til loftrum, eller kælderrum for den sags skyld. Intet er for stort, og intet er for småt. Alt bliver behandlet med den allerstørste respekt for både den afdøde og de efterladte, som jo i forvejen er hårdt ramt efter et stort tab. De skal opleve denne fase med rydning af dødsboet som en respektfuld afslutning, og en begyndelse til et liv uden deres kære og dennes ejendele. Er der møbler som eksempelvis ikke kan sælges, vurderer vi sammen med de efterladte, om møblerne skal køres til genbrugspladsen eller måske doneres til et godgørende formål. Dette aftaler vi specifikt.

Vi er meget opsatte på at levere en topservice og et topprodukt hver gang. Det er rydningen af dit dødsbo vi taler om. Vi går meget op i at det hele forgår, så du både føler dig sikker på en god pris på rydningen af dødsboet i København, men også at du føler dig godt behandlet, og tryg! Det er en hård tid, og man er ramt på hele følelsesregisteret. Derfor skal du kunne stole på os, 100 %. Vi er stolte over at have været på markedet så længe som vi har. Det tyder nemlig på, at vi holder det vi lover.

Reelt så er praksis således, at du kontakter os, enten pr. telefon eller via mail. Vi svarer altid samme dag, og ofte kommer vi ud samme dag på adressen, for både at give et uforpligtende tilbud, em måske også for reelt at starte rydningen af dødsboet. Rydning af dødsbo i København kræver et god kendskab til markedet, til beboerne. Det har vi – det kan du føle dig tryg ved. Når vi har levet rydningsaftalen mellem de efterladte og os, så overfører vi pengene straks til din konto – INDEN rydningen starter. Det kalder vi for hurtigt, effektivt – og helt naturligt.

I vores uforpligtende tilbud har vi altid inkluderet en totalt oprydning af dødsboet. Ønsker du at kun dele af dødsboet skal håndteres af os, giver vi naturligvis også tilbud på dette. Nogle efterladte ønsker desuden et tilbud på rengøring af boligen, så de slipper for det følelsesmæssige åg det er, at skulle være i afdødes hjem mere end højest nødvendigt. Det kalder vi for den totale pakke.

Uanset hvad dødsboet indeholder, så giver vi et professionelt tilbud, som matcher dødsboets reelle pris. Er der tale om særlige effekter, som kun eksperter kender til, så har vi samarbejdspartner vi trækker på. Din garanti for en fair og reel pris på dødsboet.

     

        Ring til os

        50 65 22 22 

        Alle dage: 08-20

1

     

        Skal vi ringe dig op?

 

     

Døgnservice: Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.

Call Now Button

Pin It on Pinterest