Dødsbo København

Står du med et dødsbo i København?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Dødsbo ryddes i Glostrup

Trustpilot  -  4.9/5 Fremragende

Glade dødsbo kunder
Glade og tilfredse kunder
Dødsbo rydning
100% tilfredshedsgaranti

Dødsbo betaling
Betaling når arbejdet er færdigt

Dødsboer ryddes i København – vi kender byen 

Står du med et dødsbo i København, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Dødsbo købes og ryddes i København

Vi kender København og dets mange smukke områder, og specielle bymiljøer, efter at have ryddet dødsboer i mere end 20 år. Der er ikke et sted i denne smukke by, hvor vi ikke har været lige i nærheden, på et eller andet tidspunkt, for at rydde et dødsbo. Vi kender til alle byens vidunderlige boliger, og deres mangfoldige indretninger, samt ikke mindst typer af dødsboer. Det kommer jer til gavn.

Vi dækker alle former for bolig, når vi taler om rydning af dødsboer i København. Det kan være fra lejligheder til plejehjems boliger, palævillaer til loftrum, eller kælderrum for den sags skyld. Intet er for stort, og intet er for småt. Alt bliver behandlet med den allerstørste respekt for både den afdøde og de efterladte, som jo i forvejen er hårdt ramt efter et stort tab. De skal opleve denne fase med rydning af dødsboet som en respektfuld afslutning, og en begyndelse til et liv uden deres kære og dennes ejendele. Er der møbler som eksempelvis ikke kan sælges, vurderer vi sammen med de efterladte, om møblerne skal køres til genbrugspladsen eller måske doneres til et godgørende formål. Dette aftaler vi specifikt.

Vi er meget opsatte på at levere en topservice og et topprodukt hver gang. Det er rydningen af dit dødsbo vi taler om. Vi går meget op i at det hele forgår, så du både føler dig sikker på en god pris på rydningen af dødsboet i København, men også at du føler dig godt behandlet, og tryg! Det er en hård tid, og man er ramt på hele følelsesregisteret. Derfor skal du kunne stole på os, 100 %. Vi er stolte over at have været på markedet så længe som vi har. Det tyder nemlig på, at vi holder det vi lover.

Reelt så er praksis således, at du kontakter os, enten pr. telefon eller via mail. Vi svarer altid samme dag, og ofte kommer vi ud samme dag på adressen, for både at give et uforpligtende tilbud, em måske også for reelt at starte rydningen af dødsboet. Rydning af dødsbo i København kræver et god kendskab til markedet, til beboerne. Det har vi – det kan du føle dig tryg ved. Når vi har levet rydningsaftalen mellem de efterladte og os, så overfører vi pengene straks til din konto – INDEN rydningen starter. Det kalder vi for hurtigt, effektivt – og helt naturligt.

I vores uforpligtende tilbud har vi altid inkluderet en totalt oprydning af dødsboet. Ønsker du at kun dele af dødsboet skal håndteres af os, giver vi naturligvis også tilbud på dette. Nogle efterladte ønsker desuden et tilbud på rengøring af boligen, så de slipper for det følelsesmæssige åg det er, at skulle være i afdødes hjem mere end højest nødvendigt. Det kalder vi for den totale pakke.

Uanset hvad dødsboet indeholder, så giver vi et professionelt tilbud, som matcher dødsboets reelle pris. Er der tale om særlige effekter, som kun eksperter kender til, så har vi samarbejdspartner vi trækker på. Din garanti for en fair og reel pris på dødsboet.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens
0/5 (0 Reviews)
Call Now Button

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Pin It on Pinterest