Dødsbo Amager

Står du med et dødsbo på Amager?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Rydning af dødsbo Amager

Skal du have hjælp med rydning af dødsbo Amager? Kontakt Dødsbo Hjælpen

Dødsbo ryddes Amager, Dødsbo Hjælpen rydder alle slags dødsboer på Amager og omegn. Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Hos Dødsbo Hjælpen har vi mere end 20 års erfaring med opkøb af dødsbo og tømning af dødsbo Amager. Vi klarer store som små opgaver indenfor rydning af dødsbo (private boliger samt plejeboliger og plejehjem). Grundet vores mangeårige erfaring indenfor branchen, er vi altid i stand til at give en fair og god pris for indboet, så når vi står for rydning af dødsbo Amager, vil du have følelsen af, at du har indgået et godt og fair samarbejde. Vi arbejder altid hurtigt og med respekt for den afdøde og de efterladte. Vi ved, at private ejendele efter en afdød slægtning kan være forbundet med mange følelser, og det har vi altid i tankerne, når vi tømmer et dødsbo. Ring til os alle dage og lad os tage en snak om, hvad vi kan være behjælpelige med.

Vi rydder alle former for dødsboer

 • Totalrydninger
 • Dødsboer
 • Restboer
 • Plejehjem
 • Plejebolig
 • Konkursbo

Tømning af dødsbo Amager er en stor opgave – lad os hjælpe dig

Det kan være en næste uoverskuelig opgave, som pårørende til en afdød at skulle stå for at tømme et dødsbo Amager. Ikke nok med at det er en fysisk udfordrende opgave, så er der oveni mange følelser forbundet med at skulle tage stilling til den afdødes ejendele. Ved at lade Dødsbo Hjælpen stå for opgaven med tømning af dødsboet, får du fjernet en stor og krævende opgave fra dine skuldre, og du og din familie kan koncentrere jer om at tage hånd om begravelsen og jeres sorg. I vil opleve, at ved at lade os gøre jobbet, får I mere overskud i en svær tid. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på opkøb af dødsbo Amager, og når vi har indgået en aftale, udføres jobbet hurtigt og professionelt. Det er en rigtig god idé, at der er mindst en pårørende til stede under vurderingen af indboet, da der ofte opstår spørgsmål. Og for at vi kan komme hurtigt videre i processen, er det godt at kunne få besvaret spørgsmålene efterhånden som de eventuel opstår. Vi har et stort kendskab til antik- og møbelbranchen, og er derfor i stand til at give et rimeligt og fair bud på indboet. Vi har stået for opkøb af dødsbo Amager og rydning af dødsbo Sjælland i mere end 20 år, og den erfaring kommer dig til gode når vi skal give et tilbud på dødsboet.

Med Dødsbo Hjælpen har du en professionel samarbejdspartner, der er til at stole på

Når du står i en situation, hvor du har ansvaret – alene eller sammen med andre – hvor der skal tømmes et dødsbo Amager, kan hele situationen virke meget overvældende og næsten uoverskueligt. Hvorfor ikke lade os hjælpe dig med opgaven med rydning af dødsbo Amager. Med vores ekspertise og mange års erfaring, klarer vi opgaven hurtigt og professionelt, samtidig med, at du får en god pris for opkøb af dødsbo Amager. Du vil helt sikkert ikke fortryde, at du indgik i et samarbejde med Dødsbo Hjælpen. Vi klarer opgaver indenfor rydning af dødsbo og opkøb af dødsbo i København.

 

Når vi rydder dødsboer på Amager, nedenstående inkluderet:

 • Rydning af hele dødsboet
 • Nedpakning af genstande
 • Afmontering og fjernelse af hårde hvidevarer
 • Rydning af kælderrum/loftrum
 • Fjernelse af fastetæpper
 • Nedtagning af gardiner/persienner
 • Sortering og bortkørsel af affald
 • Rydning af skure/carporte

 

 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

 • Top 3 i Kategori
 • Vurdering 4.9 / 5
 • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button