Dødsbo Farum

Står du med et dødsbo på Farum?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsbo Farum

Skal du have hjælp med rydning af dødsbo Farum? Kontakt Dødsbo Hjælpen

Dødsbo Hjælpen rydder alle slags dødsboer i Farum og omegn. Alle vores vurderinger er gratis og uforpligtende på både opkøb og rydning af dødsbo.

Det at miste et nært og kært familiemedlem, tager hårdt på de efterladte. Oveni den store sorg, kommer en masse praktiske ting, som der skal tages hånd om. Udover begravelsen, er det en stor opgave, at stå for tømning af et dødsbo Farum. Det er ligegyldigt, om det drejer sig om et stort dødsbo Farum eller en lille plejebolig, som den afdøde har efterladt sig. Det er altid en stor og til tider uoverskuelig opgave, at tømme et dødsbo. Derfor skal I overveje at gøre, som hundredevis af vores kunder – nemlig at lade os stå for rydning af dødsbo. Kontakt os i dag, og lad os fortælle om vores services. Ring på 50 65 22 22. 

Lad os stå for rydning af dødsbo Farum – vi er effektive og professionelle

Vores firma er familieejet og vi har arbejdet i branchen med rydning af dødsbo Farum i mere end 20 år. Vores team af modne medarbejdere med mange års erfaring, står klar til at klare opgaven på en professionel og effektiv måde. Vi tager altid hensyn til jer som efterladte, og den afdødes ejendele og bo. Vi respekterer, at mange ting af mindre værdi, stadig kan have en høj affektionsværdi, og derfor vil I altid blive kontaktet, såfremt vi under en tømning af et dødsbo Farum støder på ting, som vi antager, har en høj affektionsværdi for den efterladte familie.  Derfor kan I være helt trygge ved, at der ikke går noget tabt under en tømning af dødsbo Farum.

Med Dødsbo Hjælpen som samarbejdspartner, kan I trygt overlade opgaven med rydning af dødsbo til os, og koncentrere jer om nogle af de mange andre praktiske opgaver, som der altid følger med et dødsfald. 

Dødsbo købes Farum og hele Nordsjælland. Få et uforpligtende tilbud på opgaven

Når I beslutter jer for, at I vil sælge dødsboet, gælder det om at få en attraktiv og fair pris for indboet. Vi køber dødsbo Farum, og giver altid en god pris. Vi kender markedet for antikke møbler og genstande, designermøbler og lamper, samt sjældne samlinger. Derfor kan I være helt sikre på, at vores priser altid er de bedste på markedet. Vi vurderer alt fra ejendele af mindre værdi til store værdifulde dødsbo. Ingen opgave er for lille eller for stor for Dødsbo Hjælpen. Kontakt os med henblik på at lave en aftale om opkøb af dødsboet. Vi kommer ud til dødsboet og laver en vurdering. Det tager ca. ½ time at vurdere et dødsbo Farum, og vi anbefaler altid, at mindst én pårørende er til stede under hele vurderingen. På den måde kan vi få et hurtigt svar på eventuelle spørgsmål, og dermed have et helt uforpligtende tilbud klar til jer indenfor kort tid. Så kan I nemt og hurtigt tage beslutningen og vi kan gå i gang med opgaven, og få den løst indenfor nærmeste fremtid.

Ring til os og lad os tage en snak om omfanget af opgaven. I vil ikke fortryde at I lader os stå for rydning af dødsbo Farum. Vi står for rydning af dødsbo Sjælland.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button