Dødsbo Charlottenlund

Står du med et dødsbo i Charlottenlund?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Charlottenlund

Står du med et dødsbo i Charlottenlund, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Charlottenlund, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Dødsbo købes Charlottenlund – kontakt os for et gratis tilbud 

Har I et dødsbo Charlottenlund, som I ønsker en vurdering af? Så er I landet hos de helt rigtige. Vi har mange års erfaring indenfor dødsbo branchen, og gennem vores kendskab til møbelbranchen, samlinger og designer lamper med mere, kan vi altid give jer markedets bedste og mest fair pris på et opkøb af dødsbo Charlottenlund. Vi vurderer alt fra store villaer med mange værdifulde ejendele, designermøbler, antikke lamper eller sjældne samlinger, men også små plejeboliger med færre ejendele. Vi beskæftiger os både med private og erhverv, og I vores verden er ingen opgave for stor eller for lille. Kontakt os i dag på telefon 50 65 22 22 og lad os tage en snak om jeres behov. Måske kan vi indlede et samarbejde? 

Rydning af dødsbo Charlottenlund – lad os klare opgaven 

Det kan være en utrolig stor opgave, at skulle rydde et dødsbo Charlottenlund, hvad enten det drejer sig om en stor villa eller en mindre lejlighed eller en plejebolig. Der er altid flere ting der skal tages stilling til end man lige forestiller sig, og ikke nok med at dødsboet skal tømmes, der skal også tages stilling til, om tingene skal smides ud, køres til genbrug, sælges eller gives væk. Oveni den store sorg, der som regel følger med et dødsbo Charlottenlund, så er opgaven med rydning af dødsbo Charlottenlund næsten uoverskuelig. Lad os klare opgaven for jer.

I vil fornemme vores professionalisme gennem hele forløbet, og I vil hurtigt blive klar over, at I har truffet den helt rigtige beslutning ved at lade os stå for tømning af jeres dødsbo Charlottenlund. Kontakt os per mail eller telefon, og lad os komme ud og lave en vurdering med henblik på et 100 % uforpligtende tilbud. Det koster ikke noget. 

Dødsbo Hjælpen – din professionelle partner når det gælder rydning af dødsbo Charlottenlund 

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor tømning og opkøb af dødsbo Sjælland og dødsbo København. Vi er et familieejet firma, og vores team af modne medarbejdere tager alle opgaver, store som små, alvorlige og udfører jobbet hurtigt og effektiv, og ikke mindst med hensyntagen til den afdødes ejendele og jer som efterladte. Vi ved, at der som regel er mange minder og følelser involveret i det at skulle tømme et dødsbo Charlottenlund. Når vi går i gang med en opgave, vil vi altid have dette med i vores arbejde, og gør alt hvad der står i vores magt, for at tage hensyn til de efterladte. Vores kunder fremhæver vores empati og professionalisme, samt det faktum, at vi altid overholder aftaler. Så I kan trygt indlede et samarbejde med Dødsbo Hjælpen.  

Uforpligtende og gratis tilbud gives på tømning af dødsbo Charlottenlund 

Hvis I synes, at vi kan tilbyde den service I leder efter, er det bare at ringe til os, og få en snak om opgaven. Så kommer vi ud og laver en vurdering af dødsboet. Det tager ca. ½ time, og derefter sender vi et tilbud på opgaven. En rydning af et dødsbo afsluttes altid med en lettere rengøring af jeres dødsbo Charlottenlund – så skal I heller ikke tænke på det.  

 

 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button