Tømning af dødsbo – Hvordan kommer man igennem det?

Når man mister en af sine nærmeste, er det ofte en svær og uoverskuelig opgave at skulle tage sig af alt det praktiske. Der er mange ting, der skal ordnes, og det kan være svært at vurdere, hvad der skal gøres først. En af de ting, der skal ordnes, er tømning af dødsboet. Dette er en opgave, der kan virke overvældende, men vi har her samlet nogle tips, der kan gøre det lidt nemmere for dig.

Af Dødsbo Hjælpen, senest opdateret 6. december 2022

Hvad er tømning af dødsbo?

Tømning af dødsbo er den proces, hvor man rydder op i et dødsbo og fjerner alle de personlige ejendele. Dette kan være alt fra møbler og ting til papirer og dokumenter.

1. Hvordan kommer jeg i gang med tømning af dødsbo?

2. Hvad koster tømning af dødsbo?

3. Hvem kan tømme et dødsbo?

4. Hvordan foregår tømning af dødsbo hos jer?

5. 4 trins processen

1. Hvordan kommer jeg i gang med tømning af dødsbo?

Det er en god idé at have en plan, før man går i gang med tømning af dødsbo. Man skal først og fremmest beslutte, hvad der skal ske med dødsboet. Derefter skal man sortere tingene i dødsboet, og man skal afgøre, hvad der skal kasseres og hvad der skal beholdes. Når dette er gjort, kan man begynde at tømme dødsboet.

– Hvilke muligheder er der for tømning af dødsbo?

Der er flere muligheder for tømning af dødsbo. Du kan enten tage fat på det selv eller få hjælp fra en professionel. Du kan også vælge at sælge dødsboet, hvis dette er muligt.

2. Hvad koster tømning af dødsbo?

Prisen for tømning af dødsbo varierer alt efter, hvor stort dødsboet er, og hvor meget der skal tømmes.

typisk afhænger prisen af:

 • Hvor meget skal der sortes i boligen?
 • Hvilken etage boligen er placeret på og hvordan er adgangsforhold?
 • Skal tæpper, gardiner, hårde hvidevarer, skruer og søm fjernes?
 • kælderrum, loftrum, carport, garage, have, mv.

3. Hvem kan tømme et dødsbo?

En professionel kan tømme et dødsbo, men det er også muligt for pårørende at tage fat på det selv. Hvis man vælger at tage det selv, kan det være en god idé at have hjælp fra familie eller venner.

Hvis man ikke føler, man kan tage fat på tømning af dødsbo, kan man få hjælp fra en professionel.

4. Hvordan foregår tømning af dødsbo hos jer?

Om Dødsbo Hjælpen

Dødsbo hjælpen er en familie drevet virksomhed på Sjælland, der har specialiseret sig i at tømme dødsboer. Vi har mange års erfaring med tømning af dødsboer, og vi ved, hvordan man kommer igennem det på den bedst mulige måde.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende vurdering af dødsboet, og vi laver en fast pris på rydning af dødsboet. Når vi har aftalt prisen, kommer vi og tømmer dødsboet. Vi tager alt med, og vi rydder altid også op efter os.

Du kan kontakte os på telefon eller mail, hvis du ønsker at få en vurdering af dødsboet.

4 trins processen

  1. Tømning af dødsbo begynder med, at vi går boligen igennem og vurderer, hvad der skal tømmes, derefter modtager du et tilbud med det samme
  2. Derefter rydder vi boligen for møbler, hvidevarer, tæpper, gardiner, skruer og søm. Lægger personlige ejendele til side, hvis dette ønskes.
  3. Når boligen er tømt, giver vi den en grundig overtørring og fejning. Hvis der er behov for grundig rengøring, ja, så står vi også for dette
  1. Nu er den klar til at blive overdraget til nye beboere.

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button