Rydning af lejlighed / hus

 

Står du og skal have hjælp til rydning af lejlighed eller hus?

Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Dødsbo Hjælpen tilbyder rydning af lejligheder eller huse.


Vi tager os af alt det besværlige,
så du kan fokusere på andre ting.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Vi er et familieejet firma, der har købt og ryddet boliger siden 1996.
Alle vores ansatte er modne, servicemindede og omhyggelige.
Vi står klar til at hjælpe dig alle ugens dage. Ring 50 65 22 22,
så kan vi være fremme inden få timer.

Uanset om det er en mindre lejlighed eller et stort hus, vi rydder det hele for dig.

Lad os stå for rydningen – så du slipper for besværet.

Ingen bolig er for stor eller for lille, ingen opgave er for svær eller for let. Rydning af hus eller lejlighed er vores speciale – og vi løser den med et smil på læben.

Når vi har rydder din bolig, tager vi os af alt det praktiske, så du slipper for besværet. Vi sørger for at få afhentet og bortskaffet alle de ting, der skal bortskaffes, og vi sørger for at boligen bliver efterladt pænt og er klar til at blive solgt eller lejet ud.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om vores priser på rydning af hus eller lejlighed – vi står klar til at hjælpe dig.
50 65 22 22

 • Rydde bolig
 • Rydning af huse
 • Tømning af huse
 • Rydning af garage eller skur
 • Rydning af lejlighed København og Sjælland
 • Tømning af huse

Hvad koster det at få ryddet en et hus eller en lejlighed?

Prisen på oprydningen afhænger af størrelsen på dødsboet og hvor mange ting der skal fjernes. Vi laver en gratis og uforpligtende vurdering af dødsboet, så du ved præcis hvad det kommer til at koste. Du kan også tilkøbe en slutrengøring, når dødsboet er ryddet. Prisen på rengøringen afhænger af antallet af kvadratmeter samt omfanget af selve rengøringen.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på 50 65 22 22, hvis du ønsker at høre mere om vores priser på rydning af hus eller lejlighed.

 • Rydning af lejlighed pris
 • Rydning af hus pris
 • Rydning af dødsbo pris 

Vi fratrækker de ting som kan sælges i prisen på rydningen

Når vi har inspiceret boligen og anslået prisen på rydningen af huset eller lejligheden, bliver de ting som kan sælges fratrukket rydningsomkostningerne, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge lejlighedens eller husets inventar, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boligen.

Rydning af afdødes bolig, lejlighed eller hus

Det er aldrig en let beslutning at skulle ryd lejlighed eller hus, især hvis det er efter et dødsfald. Men det er ofte nødvendigt, og det er her, vi kan hjælpe dig. Vi er et professionelt firma, der er specialiseret i rydning af boliger. Vi har mange års erfaring, og vi ved, hvordan vi skal håndtere enhver situation. Du kan derfor være sikker på, at du får den bedste service, når du ringer til os.

Vi er fleksible og tilpasser os dine behov. Vi ved, at alle boliger er forskellige, og vi tilpasser derfor vores service, så den passer til dine behov. Vi kan for eksempel rydde din bolig helt eller delvist, eller vi kan hjælpe dig med at sortere dine ting

Vi tilbyder at hjælpe med:

 • tømning af lejlighed efter dødsfald
 • rydning af lejlighed efter dødsfald
 • Tømning af dødsbo

Vi tager os af alt det praktiske

Når du har besluttet dig for at skulle ryde din lejlighed eller hus, skal der ryddes ud, og det er ofte en stor og tidskrævende opgave. Men det behøver ikke at være en uoverskuelig opgave. Med os får du et fast og konkurrencedygtigt pris på rydning af din bolig – og så tager vi os af alt det praktiske.

Du behøver ikke at tage stilling til noget.

Når du ringer til os, vil vi først og fremmest høre om din bolig, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud på rydning eller bortskaffelse. Derefter aftaler vi en tid, hvor vi kommer og rydder ud i din bolig. Du behøver ikke at tage stilling til noget – vi tager os af alt.

Vi sikrer os, at der ikke bliver smidt noget ud, som ikke skal

Når vi rydder din bolig, sikrer vi os, at der ikke bliver smidt noget ud, som ikke skal. Vi sørger for at sortere og genbruge så meget som muligt, så vi mindsker vores affald. Det er godt for miljøet, og det er godt for dig.

Vi er professionelle og erfarne

Vi er et professionelt firma, der er specialiseret i rydning af boliger. Vi har mange års erfaring, og vi ved, hvordan vi skal håndtere enhver situation. Du kan derfor være sikker på, at du får den bedste service, når du ringer til os.

Vi er fleksible og tilpasser os dine behov

Vi ved, at alle boliger er forskellige, og vi tilpasser derfor vores service, så den passer til dine behov. Vi kan for eksempel rydde din bolig helt eller delvist, eller vi kan hjælpe dig med at sortere og pakke dine ting.

Du er altid i trygge hænder hos os

Du er altid i trygge hænder hos os. Vi tager godt hånd om dine ting, og vi sørger for, at du får den bedste service. Du kan derfor altid føle dig tryg, når du ringer til os

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

 • Top 3 i Kategori
 • Vurdering 4.9 / 5
 • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Hvordan begynder man at rydde op i lejligheden?

Det er ikke altid let at vide, hvor man skal starte, når det kommer til at rydde op i lejligheden. Men her er nogle tips til, hvordan man kan komme godt i gang.

1. Begynd med at sortere dine ting ud. Tag alt ud af skufferne og reolerne, og sortér dine ting i tre kategorier: ting du vil beholde, ting du vil donere eller sælge, og ting du vil smide ud.

2. Sæt dig en deadline. Giv dig selv et par dage eller en uge til at rydde op, så du ikke føler dig presset.

3. Begynd med de nemme ting. Tag for eksempel fat i de ting, du ved du ikke vil beholde, og smid dem ud.

4. Spørg dig selv, om du virkelig har brug for det. Når du tager ting ud af skufferne og reolerne, spørg dig selv, om du virkelig har brug for dem. Hvis ikke, så smid dem ud.

5. Find en ny plads til dine ting. Når du har sorteret dine ting ud, skal du finde en ny plads til dem. Donér de ting, du ikke vil beholde, og smid de ting, du ikke vil have, ud.

6. Hold dig til det. Når du har ryddet op, skal du sørge for at holde lejligheden ryddet. Det betyder, at du skal sætte dig selv nogle regler for, hvor meget du må have i lejligheden, og hvor ofte du skal rydde op.

Hvad gør man, hvis man ikke kan overskue at rydde hele lejligheden?

Det kan være en stor udfordring at komme igennem et stort rod, især hvis man bor alene. Men der er hjælp at hente!

Det første, du skal gøre, er at inddele dit rod i kategorier. Dette gør det nemmere at overskue, hvad der skal gøres, og hvordan du kan gå frem. Derefter kan du begynde at tage fat på den ene kategori ad gangen.

En af de mest effektive måder at rydde op på er at have en kasse til hver kategori. Så kan du nemt samle alt det, du skal have bort, og bortskaffe det på en gang. Husk at tage fat på den næste kategori, når du er færdig med den første.

Det kan være en god idé at få hjælp til at rydde op, især hvis du bor alene. Der er mange firmaer, der tilbyder rydning af lejligheder. De kan hjælpe dig med at få styr på rod, så du kan komme videre med liv.

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button