Dødsbo Virum

Står du med et dødsbo i Virum?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Virum

Står du med et dødsbo i Virum, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Holte, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Vi er specialister i tømning af dødsbo Virum – kontakt os og hør nærmere 

 

Gennem vores mange års erfaring indenfor dødsbobranchen, har vi opnået et stort kendskab til møbelbranchen, den antikke branche og indenfor værdifulde samlinger. Så når vi giver en pris på opkøb af et dødsbo Virum, kan I være helt sikre på, at vi giver markedets bedste og mest fair pris. Vi køber hele dødsboer eller dele af dødsboer. Og når I hyrer os til tømning af et dødsbo, udfører vi opgaven effektivt og hurtigt, samtidig med at er diskrete og meget professionelle. Det er op til jer, om vi skal tømme hele dødsboet eller blot dele af det. Det vigtigste er, at I er helt afklarede med, hvad I ønsker at beholde og hvad vi skal tage med, når vi under vurderingen gennemgår jeres dødsbo Virum.

Vælger du at vi skal stå for tømning af hele dødsboet, slutter vi altid af med en let rengøring inden vi forlader stedet. Så slipper du for selv at skulle gøre boet rent inden det kan videregives til en udlejer eller køber af lejligheden eller huset. Det er en rigtig god idé, at lade professionelle som os, stå for rydning af et dødsbo Virum, da det oftest er en rigtig stor og til tider uoverskuelig opgave, at skulle udføre opgaven selv. Kontakt os og hør nærmere.  

 

Dødsbo købes Virum – den komplette løsning 

Spar tid og arbejde ved at lade os stå for alt i forbindelse med tømning af dødsbo Virum. Med Dødsbo Hjælpen kan du få en totalløsning, dvs. at vi tømmer hele dødsboet, inklusive eventuel kælder eller kvist, loftrum eller garage. Og du slipper for at vente på, at tingene bliver solgt på auktion. Ved at indgå en aftale med os om opkøb af dødsbo Virum, får I pengene i hånden med det samme og slipper for ventetiden ved, at et salg på en auktion skal blive afsluttet. 

Vi tilbyder også en delløsning – se om det er den løsning, som passer bedst til jer 

Der er nogle fordele ved kun at sælge dele af et dødsbo Virum. Hvis I selv har overblikket over, hvem der skal have hvad i dødsboet, hvad skal smides ud og hvad skal sælges, så kan I vælge at købe vores delløsning. Med denne løsning varetager vi rydning af dele af dødsboet. Og du kan altid tilkøbe en flytterengøring. Prisen for en flytterengøring er 30 kr. per m2.  

 

Hvad koster en tømning af dødsbo Virum? Bliv klogere på det her 

Vi har ingen faste priser på rydning af dødsbo Virum. Til gengæld kommer vi gerne ud og giver et 100 % uforpligtende tilbud på opgaven. Når vi laver en vurdering af dødsboet, ser vi på inventaret og på hvor mange timer, det vil tage, at rydde jeres dødsbo. Vi medregner også et estimat på hvor mange timers transport der ligger i opgaven. Derfor er det meget individuelt, hvor mange timer det kræver, at tømme et dødsbo Virum. Ring på telefon 50 65 22 22 og lad os tage en snak om jeres behov.  

 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål. Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.
Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button