Dødsbo Veksø

Står du med et dødsbo i Veksø?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Veksø

Står du med et dødsbo i Veksø, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Veksø, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Dødsbo købes Veksø: Vi laver en vurdering og giver et uforpligtende tilbud 

Står I som efterladte med et dødsbo Veksø, som I ønsker en vurdering af, så ring til Dødsbo Hjælpen. Vi kommer ud og giver et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor branchen, og kan derfor give en fair pris på opkøb af dødsbo Veksø. Vi har kendskab til møbelbranchen og markedet for antikke genstande. Vi er også i stand til at vurdere værdifulde samlinger eller andre genstande af en vis værdi. Og ingen opgave er for stor eller for lille for os, og vi er altid interesseret i alle former for dødsbo Veksø, uanset størrelsen og værdien. Kontakt os på telefon 50 65 22 22, og lad os lave en aftale om vurdering af dødsboet. Vi anbefaler altid, at der som minimum er én pårørende tilstede under hele vurderingen. På den måde, kan vi hurtigt få afklaring på eventuelle spørgsmål, og vi kan dermed hurtigere have et tilbud på opkøb af dødsbo Veksø klar til jer.  

Hvorfor skal I vælge Dødsbo Hjælpen til rydning af dødsbo Veksø?  

Dødsbo Hjælpen er et familieejet firma med mere end 20 års erfaring. Vi går til alle opgaver med professionalisme og effektivitet, og behandler alle genstande i dødsboet med respekt – uanset værdien af dem. Så vælger I os til at varetage den store opgave, som det er at tømme et dødsbo Veksø, kan vi garantere, at I vil opleve en tryghed igennem hele processen, fra vurdering af dødsboet til opgaven er fuldført.  Når man står med et dødsbo, vil man oftest gerne have det afsluttet hurtigt, så man kan koncentrere sig om alle de andre ting, der følger med et dødsfald i familien eller den nære vennekreds. Ikke mindst begravelsen og bearbejdelse af sorgen. Så I vil hurtigt opdage, at det at alliere sig med os til at varetage den store og til tider uoverskuelige opgave det er, at tømme et dødsbo Veksø, føles som at få fjernet en kæmpe byrde fra jeres skuldre. Ring og lad os tage en snak om opgaven – I vil helt sikkert ikke fortryde jeres valg. 

Der er mange følelser involveret i en rydning af et dødsbo Veksø 

Vi er meget bevidste om, at det at tømme et dødsbo Veksø kan være en meget svær opgave og til tider helt uoverskuelig. Sorgen over den afdøde er altoverskyggende, og det kan være svært at koncentrere sig om at udføre praktiske gøremål. Derfor oplever de fleste, at det er en utrolig stor hjælp, at lade et professionelt firma stå for opgaven med tømning af dødsboet. Med os som samarbejdspartner kan I stole trygt på, at opgaven udføres effektivt og professionelt og med respekt for den afdøde og dennes personlige værdigenstande. Vores tidligere kunders udtalelser om samarbejdet med os, siger det hele. Dem er vi stolte af, og dem anser vi for at være de bedste garantier for vores fremtidige kunder. Så lad os tage en snak om opgaven med rydning af dødsbo Veksø – måske kan vi indlede et godt samarbejde. 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål. Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.
Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button