Dødsbo Vanløse

Står du med et dødsbo i Vanløse?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Vanløse

Står du med et dødsbo i Vanløse, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Vanløse, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Skal du have tømt et dødsbo Holte? Vi klarer opgaven, professionelt og hurtigt

Står I som pårørende med et dødsbo Holte, som skal tømmes, kan det virke som en helt uoverskuelig opgave, at skulle klare selv. Der er nok at se til i forbindelse med et dødsfald – mange praktiske ting, der skal være styr på, og bare det at skulle sørge for begravelsen, er en stor opgave. Gør som mange andre, og lad Dødsbo Hjælpen stå for opgaven med rydning af dødsbo Holte. Vi har mere en 20 års erfaring og et utal af rydninger af dødsbo i bogen, så I kan trygt overlade jobbet til os. Vi giver markedets bedste priser på opkøb af dødsbo Holte, og tilbyder både totalløsning og delløsninger – alt efter hvad der passer jer bedst. Ring på telefon 50 65 22 22, og lad os fortælle om vores ydelser. Måske kan vi indgå et samarbejde.

 

Dødsbo købes Holte – sådan foregår det                    

Har I besluttet jer for, at lade et professionelt firma stå for opgaven med at tømme jeres dødsbo Holte, og vælger I at lade os give jer et tilbud på opgaven, så vil det foregå således: Vi aftaler et tidspunkt, hvor vi kommer ud og vurderer dødsboet. Dette klarer vi som regel på omkring en halv time. Vi vil her anbefale, at der er mindst én pårørende tilstede under hele vurderingen. Det gør vi, så vi kan få svar på eventuelle spørgsmål, og dermed kan vi hurtigere lave et tilbud klar til jer. Vores tilbud er selvfølgelig altid 100 % uforpligtende. I tilbuddet er der lavet en vurdering af alt det I ønsker vi skal inkludere i tilbuddet, og herunder kommer også kælderrum, loftsrum, indhold i garager og andet. Det vil sige, at vi laver en totalvurdering af boet. I prisen er der taget højde for, hvor mange timer vi anslår det vil tage at tømme jeres dødsbo Holte, samt transporten. Vi laver altid en let rengøring af dødsboet inden opgaven anses som afsluttet. Ønsker I det, kan vi sagtens udføre en grundig rengøring af dødsboet. Det er helt op til jer, hvad I foretrækker.

Et professionelt firma, med et modent team af ansvarsbevidste og empatiske medarbejdere

Med dødsbo hjælpen får I et firma, som har mange år i branchen bag sig. Vi udfører tømning af dødsbo Sjælland og foretager rydning af dødsbo Holte for både private og virksomheder samt det offentlig. Vi tømmer store huse, mindre lejligheder og små plejeboliger. Vi siger altid, at der ikke er en opgave som er for lille, men heller ikke en, der er for stor. Vi ved, at der er mange minder forbundet med det, at skulle tømme et dødsbo Holte, så I kan regne med, at vi udfører opgaven under hensyntagen til de efterladte og den afdødes ejendele. Og finder vi noget under en tømning af dødsbo Holte, som vi antager, har en affektionsværdi for jer, og som er blevet efterladt i dødsboet ved en fejl, så vil vi altid kontakte jer. Det er så ærgerligt, at miste noget af affektionsværdi under en tømning af dødsbo Holte. Med os som samarbejdspartner, har I en loyal og professionel partner til opgaven.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål. Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.
Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button