Dødsbo Søborg

Står du med et dødsbo i Søborg?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Søborg

Står du med et dødsbo i Søborg, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Søborg, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Skal I have hjælp til rydning af Dødsbo Søborg? Så er Dødsbo Hjælpen den rette 

Vi har over 20 års erfaring med tømning af dødsbo Søborg. Vi er et familieejet firma, med et team af erfarne og modne medarbejdere, som alle løser opgaven med rydning af dødsbo Søborg med professionalisme og effektivitet. Vi kender branchen som vores egen bukselomme, har tømt over 100 dødsbo og har et netværk af forhandlere, så vi kan give en god og fair pris på de ejendele, som dødsboet indeholder. Vi skelner ikke mellem opgaverne, dvs. at vi tager både ud og tømmer små dødsbo Søborg og større opgaver med fx rydning af store huse eller plejeboliger. Vi sørger selvfølgelig også for, at de ting, som skal smides ud, bliver det på en miljømæssigt forsvarlig måde, samt at donere sager til velgørende organisationer. Vi kan kontaktes alle ugens dage på telefon 50 65 22 22.  

Dødsbo købes Søborg – vi gør det med respekt og empati 

Et dødsfald i familien efterlader familie og venner i sorg. Og oveni sorgen kommer alt det praktiske, som følger med det at skulle tage sig af et dødsbo Søborg, samtidig med, at man skal sørge for begravelsen. Det kan være en både stressende og uoverskuelig opgave, at skulle stå for tømning af dødsbo Søborg. Derfor kan vi tilbyde vores professionelle hjælp. Vi sørger for at fjerne de møbler og andre ejendele, som I har besluttet ikke skal gå videre til familie og venner af den afdøde. Vi udviser altid empati i situationer som denne, for vi ved, at med mange af den afdødes ting, følger minder og dermed en høj affektionsværdi. Vi vil altid tage kontakt til jer, hvis vi under tømningen støder på ting, som vi mener, har en værdi for jer. Det ville nemlig være rigtig ærgerligt for jer som efterladte, hvis en genstand af høj affektionsværdi forsvandt under tømningen af dødsboet. Vi tør godt love jer at Dødsbo Hjælpen er en dygtig og professionel samarbejdspartner, som kan hjælpe jer trygt igennem den svære situation.  

Vi klarer hele opgaven med rydning af dødsbo Søborg – hurtigt og professionelt 

Vi ved, at en opgave, som at få tømt et dødsbo Søborg som regel er noget, som familien ønskerskal overstås relativt hurtigt og effektivt. Derfor færdiggør vi altid opgaven inden for kort tid. Vi laver en totalvurdering af dødsboet, og her anbefaler vi, at minimum én pårørende er til stede under hele vurderingen. Det gør vi for at vi kan få afklaret eventuelle spørgsmål med det samme, og dermed hurtigere vil kunne give et uforpligtende tilbud på opgaven. Når I har valgt Dødsbo Hjælpen til at varetage opgaven, sætter vi opgaven i gang med det samme, og inden for få dage, vil I få en melding om, at opgaven er færdiggjort. Husk, at vi også udfører slutrengøring af dødsbo Sjælland, såfremt I ønsker at det skal være så let som muligt for jer, at håndtere dødsboet. Kontakt os og hør om alle vores kompetencer indenfor tømning og opkøb af dødsbo Søborg.  

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål. Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.
Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button