Dødsbo Skodsborg

Står du med et dødsbo i Skodsborg?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Skodsborg

Står du med et dødsbo i Skodsborg, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Skodsborg, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Dødsbo købes Skodsborg – få en gratis og helt uforpligtende vurdering 

Vi giver en fair og god pris for jeres dødsbo Skodsborg. Lad os aftale et tidspunkt, hvor vi kommer ud og laver en vurdering og giver et gratis og 100 % uforpligtende tilbud på dødsboet. Vi opkøber dødsbo Nordsjælland og står for rydning af dødsbo Sjælland. Med os som samarbejdspartner får I en loyal, effektiv og ikke mindst professionel partner, som I altid kan regne med og som overholder deadlines og aftaler under hele processen. Vi er et familiefirma, som har arbejdet i branchen i mere end 20 år, og vores team af modne medarbejdere ved, at det at tømme et dødsbo Skodsborg, er forbundet med minder og store følelser. Derfor behandler vi altid de efterladte med respekt, og det samme gælder den afdødes hjem og ejendele.

Hvis vi under en rydning af et dødsbo Skodsborg støder på ejendele, som vi vurderer, har en stor affektionsværdi for jer som efterladte, vil vi altid tage kontakt, så I kan vurdere, om det er noget I ønsker at beholde, eller om vi skal tage det med. Det er så ærgerligt, hvis ejendele af stor affektionsværdig og med mange minder forbundet går tabt. Det ved vi og det respekterer vi. Dødsbo Hjælpen er en loyal partner, som I trygt kan indgå et samarbejde med. 

Rydning og tømning af dødsbo Skodsborg: Sådan foregår det 

Når I har besluttet jer for, at lade et professionelt dødsbo firma stå for tømning af jeres dødsbo Skodsborg, skal I have indhentet nogle tilbud på opgaven. Hos os foregår det således, at vi aftaler et tidspunkt for vurdering af dødsboet, og derefter kommer vi ud og laver vurderingen på det aftalte tidspunkt. Vi vil anbefale, at mindst én pårørende er til stedet under hele vurderingen. Så kan vi nemlig få svar på eventuelle spørgsmål med det samme, og det gør det nemmere for os, at lave et tilbud klar til jer hurtigt. Vi ved, at de fleste, som står med et dødsbo Skodsborg, som skal tømmes, gerne vil have opgaven løst hurtigst muligt, at jo før vi kan komme i gang med rydning af dødsbo Skodsborg, jo bedre. Når dødsboet er tømt, laver vi altid en lettere rengøring. Ønsker I en grundig rengøring af dødsboet, så giver vi gerne et tilbud på det. Husk, at vi står for rydning af dødsbo Sjælland og tømning af dødsbo Nordsjælland, og vi sidder klar på telefon 50 65 22 22 til at tage en snak med jer. 

Vi rydder dødsbo Skodsborg for privat og erhverv 

Dødsbo Hjælpen er et dødsbo firma, som står for rydning af dødsbo Skodsborg for både private og erhverv. Vi rydder alt fra små lejelejligheder til store villaer og plejehjem og plejeboliger. Vi er blot et telefonopkald væk, og vi kan træffes alle hverdage fra kl. 8-21 og weekender mellem 9-16Ring til os, hvis du har et dødsbo Skodsborg, som skal ryddes, eller hvis du ønsker en snak om opkøb af dødsbo Skodsborg. 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button