Dødsbo Østerbro

Står du med et dødsbo i Østerbro?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Østerbro

Står du med et dødsbo i Østerbro, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Østerbro, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Brug for hjælp til tømning af dødsbo Østerbro? Kontakt os og vi hjælper med opgaven 

Dødsbo Hjælpen kan hjælpe dig med alt indenfor rydning af dødsbo Østerbro. Vores koncept går ud på, at du vælger de ting fra, som du ønsker at beholde og resten tager vi os af. Vi giver en vurdering af indboet og sorterer, samt transporterer det væk fra dødsboet. Vi sørger for, at alt bliver sorteret efter de gældende regler for genbrug. Og ønsker du også, at vi skal stå for rengøring af et dødsbo Østerbro, klarer vi selvfølgelig også den del. Med Dødsbo Hjælpen får du en professionel og erfaren samarbejdspartner, som tilmed har markedets bedste priser for opkøb af dødsbo samt rydning af dødsbo Østerbro.  

Vi lytter til dine ønsker og laver gerne et skræddersyet tilbud til dig – helt uforpligtende 

Vores primære mission er at gøre den store arbejdsbyrde, som ligger i at tømme et dødsbo Østerbro, mindre for dig. Derfor lytter vi altid til vores kunders ønsker og behov, og laver gerne et skræddersyet tilbud – helt uforpligtende. Så vi vil altid kunne løse opgaven til din fulde tilfredsstillelse. Med mere en 100 rydninger af dødsbo København og omegn årligt, kan du trygt stole på vores ekspertise og professionalisme. Vi løfter enhver opgave indenfor tømning af dødsbo Sjælland, og dødsbo købes Østerbro. Vores kunder er alt fra plejehjem og plejeboliger til private samt organisationer og virksomheder. Vi opfatter ingen opgave for værende hverken for stor eller for lille.  

En positiv oplevelse – hver gang 

Vi sætter åben og ærlig kommunikation med vores kunder højt – gennem hele processen med rydning og opkøb af dødsbo Østerbro. Vi ved, at en tømning af et bo efter et afdødt familiemedlem eller en kær ven, kan være fuld af mange minder og sorg. Derfor respekterer vi de efterladte og den afdødes værdigenstande og ejendele. Du vil opleve, at alle i vores erfarne og modne team, altid arbejder professionelt og med omtanke. Og har du spørgsmål under forløbet, er du altid velkommen til at kontakte os og få svar. Finder vi noget under tømning af dødsbo Østerbro, som vi mener, har en affektionsværdi for dig, vil du blive kontaktet, så vi kan finde ud af, om det er noget du alligevel ønsker at beholde. Vi er fuldt ud klar over, at det er rigtig ærgerligt, at der går ting tabt i processen, som kan være behæftet med mange gode minder om den afdøde.  

Tømning af dødsbo Østerbro i god stil 

Vi sørger for, at så meget som muligt bliver enten genbrugt eller doneret til velgørenhedsorganisationer. Det er god stil, mener vi – ikke mindst overfor miljøet. Når det gælder vurdering af dødsbo Østerbro, så har vi så mange års erfaring på markedet, at vi kender priserne på møbler og antikke genstande, så du kan være helt sikker på, at vi giver markedets mest fair pris. Kontakt os og lad os mødes til en vurdering af dødsbo Østerbro. Dødsbo Hjælpen sætter en ære i at være professionelle og effektive, og det vil du helt sikkert opleve fra vores første møde og igennem hele processen.  

 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål. Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.
Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button