Dødsbo Nørrebro

Står du med et dødsbo på Nørrebro?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer på Nørrebro

Står du med et dødsbo på Nørrebro, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo på Nørrebro, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Har du brug for professionel hjælp til tømning af dødsbo Nørrebro? Hjælpen er lige her

Med mange års erfaring indenfor branchen for tømning af dødsbo København, kan du trygt stole på Dødsbo Hjælpen som din samarbejdspartner, når der skal tømmes eller opkøbes et dødsbo Nørrebro.

Vi sætter en ære i at være professionelle og effektive, og har ry for at have en god kommunikation med vores kunder igennem hele processen. Fra du tager kontakt til os, under vurdering af dødsbo Nørrebro og til opgaven igangsættes og afsluttes, holder vi en tæt kontakt med dig, så eventuelle spørgsmål om indboet, kan besvares løbende og dermed kan opgaven afsluttes hurtigt og effektivt. Du kan ringe til os hele ugen, og vi kan komme ud til en vurdering af dødsboet indenfor få timer.

Med os som din samarbejdspartner, bliver en stor og til tider uoverskuelig opgave, langt lettere i en svær tid. Læg opgaven over til os, og du kan koncentrere dig om forberedelse af begravelse og andet, som følger med et dødsfald i familien eller den nære vennekreds.

Ring til os allerede i dag og lad os lave en aftale om vurdering af dødsbo eller tømning af dødsbo Nørrebro.

Dødsbo købes Nørrebro? Ingen opgave er for stor eller for lille for Dødsbo Hjælpen

Uanset hvor stort eller lille dit dødsbo Nørrebro er, så opkøber vi gerne. Vi kommer ud og vurderer indboet og giver en fair pris. Da vi har mange års erfaring indenfor branchen, kender vi priserne på møbler og antikke genstande, og vores tilbud er prisattraktivt og prisen konkurrencedygtig.

Du kan være sikker på, at du får markedets bedste pris på dit dødsbo Nørrebro, og tilbuddet er selvfølgelig altid uforpligtende.

En særlig situation kræver særlige hensyn

Det er specielt at stå i en situation, hvor man skal stå for tømning af et dødsbo Nørrebro efter en kær slægtning eller ven. De fleste vil finde det rigtig svært at vurdere værdien af indboet. Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter en ekspert indenfor branchen.

Qua vores mere end 20 års erfaring, tør vi godt påstå, at vi er eksperter på området. Og som skrevet tidligere, så er tilbuddet på en vurdering af dødsbo Nørrebro helt og aldeles uforpligtende. Kontakt os enten telefonisk eller pr. mail, og lad os lave en aftale om vurdering af dødsboet. Du beslutter selv, om du ønsker at takke ja til vores tilbud om vurdering eller opkøb af dødsboet.

Vi kalder vores tilbud for totalvurderinger – dvs. at alt i dødsboet vurderes og involverer for eksempel service, sjældne samlinger, møbler, lamper, smykker og meget andet. Når vi gennemgår et dødsbo, er vi meget grundige og detaljerede, netop for at sikre, at intet overses eller går tabt. Nogle gange støder vi på ejendele, som i første omgang er sorteret fra af de efterladte, men hvor vi vurderer, at genstandene kan have en affektionsværdi. I sådanne tilfælde vil vi selvfølgelig kontakte jer, og høre, om genstandene skal blive i familien eller om I ønsker at vi tager dem med.

Kontakt os vedr. rydning af dødsbo Nørrebro, og forvent en fair og professionel behandling.

 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button