Dødsbo Nærum

Står du med et dødsbo i Nærum?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Nærum

Står du med et dødsbo i Nærum, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Nærum, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Skal vi vurdere dit dødsbo Nærum? Kontakt os i dag

Står du som efterladt med et dødsbo Nærum, som skal vurderes, så står Dødsbo Hjælpen klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Vi kommer ud og vurderer dødsbo Sjælland. Som privatperson, kan det være rigtig svært, at vurdere, hvad et dødsbo er værd.

Vi har beskæftiget os med vurdering af dødsbo Nærum og opkøb af dødsbo i mere end 20 år, og derfor tør vi godt kalde os selv for eksperter på området. Vi har ingen faste priser, for lige som alle hjem er unikke, så er hvert dødsbo også altid unikt. Vi kommer ud og giver en vurdering af dødsboet, og sender derefter et uforpligtende tilbud. I tilbuddet har vi taget alt det med I har bedt os om at vurdere. Prisen er inklusive en let rengøring af dødsboet. Vi kan også afslutte opgaven med en grundig rengøring, såfremt I skulle foretrække at slippe for den del også.

Ring i dag på telefon 50 65 22 22 eller send os en mail på kontakt@dodsbo-hjelpen.dk. Vi glæder os til at høre fra jer.

Dødsbo købes Nærum – alt har interesse

Vi opkøber dødsbo Nærum, og alt har interesse. Vi køber dødsbo at private og virksomheder samt det offentlige, som for eksempel plejeboliger og plejehjem. Vi foretager også vurderinger for advokater og forsikringsselskaber. Vi dækker dermed alle services indenfor dødsbo.

Vi er et familieejet firma, med mange års erfaring indenfor branchen, og det er derfor også muligt for os, at give et fair og prismæssigt favorabelt tilbud på opkøb af dødsbo Nærum. Vi vurderer alt lige fra antikke genstande, malerier, designermøbler, værdifulde lamper, samlinger af enhver art, fx møntsamlinger. Vi giver ikke kun tilbud på værdifulde genstande. Også ejendele af mindre værdi har interesse. Alt kommer med i vores samlede vurdering. Det kalder vi en totalløsning. Og når alt er talt sammen, kan det faktisk have en ganske betydelig værdi, som de fleste efterladte vil glædes over at få del i.

Når man går alt igennem i et dødsbo, så ser de enkelte ting måske ikke ud af meget, men samlet kan det give et anseeligt beløb. Når der er skrevet under på en aftale om tømning af dødsbo Nærum, vil vi udbetale det aftalte beløb inden vi påbegynder tømning af jeres dødsbo Nærum.

Pålidelig og diskret hele vejen igennem – professionel tømning af dødsbo Nærum

Vælger I os som samarbejdspartner til rydning af dødsbo Nærum, kan I være helt sikre på, at opgaven udføres hurtigt, professionelt og fuldstændig diskret. Vi ved, at det er en svær situation for familien, at stå med et dødsbo. Der er mange minder forbundet med den efterladtes ejendele, som bringer mange minder med sig. Derfor ved vi også, at alle opgaver med tømning af dødsbo Nærum og dødsbo Nordsjælland skal udføres diskret og med hensyntagen til den afdøde og de efterladte.

I vil opleve, at hele vores team af modne medarbejdere er fuldt ud klar over dette, og alle tager hensyn til ejendele og de efterladte under hele processen med at tømme dødsboet.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button