Dødsbo Måløv

Står du med et dødsbo i Måløv?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Måløv

Står du med et dødsbo i Måløv, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Måløv, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Skal du bruge professionel hjælp til tømning af et dødsbo Måløv? 


Gennem vores mere end 20 år indenfor branchen, går vi til opgaven med rydning af dødsbo Måløv med professionalisme og effektivitet. Og hele opgaven fra a-z løses med respekt for den afdøde, dennes ejendele og de efterladte. For oftest er der forbundet mange følelser med det, at skulle stå for tømning af dødsbo Måløv. Vi ved, at der er mange minder forbundet med den afdødes ting og sager, og vi sørger altid for at kontakte jer, hvis vi under tømningen af dødsboet støder på ting, som vi mener, kunne have en affektionsværdi. Hos Dødsbo Hjælpen sidder vi klar ved telefonerne alle ugens dage, så lad os tage en snak om opgaven og evt. aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og vurdere jeres dødsbo Måløv 

Vi har mange års erfaring indenfor tømning af dødsbo Måløv 


Det kan være næsten uoverskueligt, at skulle tømme et dødsbo. Efter et langt liv, er der mange ting og sager, som ikke bare kan fjernes uden at der er gjort nogle overvejelser om, hvem der skal arve, hvad skal gives væk til velgørende formål og hvad skal smides ud. Det i sig selv er en stor opgave, og skal man så oven i købet også selv stå for tømning af dødsbo Måløv, så vokser opgaven hurtigt en over hovedet. Derfor er det oplagt, at lægge den opgave ud til professionelle – og med vores mange års erfaring kan tør vi godt sige, at vi løfter opgaven professionelt. Vores team er erfarne og modne, og sørger for, at opgaven løses hurtigt og effektivt, så I kan få afsluttet den del. Vi kører over hele Sjælland og tømmer og rydder dødsbo Sjælland. 

Dødsbo købes Måløv – kontakt os for et uforpligtende tilbud på opgaven

 
Har I valgt, at finde en samarbejdspartner, som kan opkøbe dødsbo Måløv, skal der først og fremmest laves en vurdering af dødsboet. Hos os foregår det således, at vi aftaler et tidspunkt for vurdering af dødsbo Måløv, og vi mødes på det aftalte tidspunkt, hvor vi sammen gennemgår dødsboet. Vi foretrækker, at der mindst er en pårørende tilstede under hele vurderingen. Så kan vi få hurtigt svar på vores spørgsmål, og kan dermed hurtigt vende tilbage med et uforpligtende tilbud. Bliver vi enige om at indgå et samarbejde, vil vi hurtigt derefter gå i gang med at tømme dødsboet. Mht. prissætning kan I være helt trygge. Gennem vores mange års erfaring indenfor branchen, kender vi priserne på møbler, antikke genstande, samlinger og meget andet, og er derfor altid i stand til at give en fair pris på alt inventar.  

Få en totalvurdering af rydning af dødsbo Måløv 


Når vi laver et vurdering af et dødsbo, laver vi altid det vi kalder en totalvurdering. Det vil sige, at alle ejendele gøres op, inkl. eventuelle sjældne samlinger eller antikke genstande. Ting af mindre værdi inkluderes også i tilbuddet. Og ved hvert tilbud vil der være et separat tilbud på en grundig slutrengøring af dødsboet. Så slipper I selv for at stå med besværet ved at rengøre et dødsbo Måløv.  

 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button