Dødsbo Klampenborg

Står du med et dødsbo i Klampenborg?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Klampenborg

Står du med et dødsbo i Klampenborg, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Klampenborg, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Søger I en professionel partner til tømning af dødsbo Klampenborg? Kontakt os i dag 

Vi er et familiejet firma, som I mere end 20 år har beskæftiget os med rydning af dødsbo. Vi opkøber også dødsbo Nordsjælland, og klarer store som små opgaver. Vi har et team af modne og effektive medarbejdere, som arbejder hurtigt og under hensyntagen til den efterladtes ejendele og ikke mindst jer som efterladte. Alle i teamet er klar over, at det at skulle tømme et dødsbo Klampenborg, altid er forbundet med utrolig mange følelser, og derfor tages der altid hensyn til jer som efterladte. I vil opleve denne indstilling under hele udførelsen af den opgave I har bedt os om at udføre. Med Dødsbo Hjælpen som samarbejdspartner, er der garanti for en diskret og professionel service hele vejen igennem med rydning af dødsbo Klampenborg 

Dødsbo købes Klampenborg – ring og bestil en vurdering 

Vi foretager vurdering af dødsbo på hele Sjælland. En vurdering tager som regel omkring ½ time, og sammen gennemgår vi hele jeres dødsbo Klampenborg. Vi anbefaler altid, at der er en pårørende tilstede under hele vurderingen, for at kunne få hurtigt svar på eventuelle spørgsmål. Vi vil derefter kunne sende et uforpligtende tilbud på opgaven – med eller uden en grundig rengøring. Vi skræddersyer løsningen efter jeres behov og ønsker.

I vil opleve, at det er en utrolig lettelse, at få et professionelt firma, som Dødsbo Hjælpen, til at løfte den store opgave det er, at tømme et dødsbo Klampenborg. Der er mange andre praktiske ting, som skal tages hånd om i forbindelse med et dødsfald, så derfor oplever vores kunder, at det er den helt rigtige beslutning de tog, da de valgte at få os til at stå for rydning af dødsbo Klampenborg. Ring til os på 50 65 22 22 og lad os tage en snak om jeres behov. Vi kan også lave en online vurdering. Send et par billeder til os på Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk, og vi bestræber os på, at give dig et svar indenfor få timer.  

Alt vurderes i jeres dødsbo Klampenborg – fra værdifulde samlinger til småting og sager 

Vi laver en såkaldt totalvurdering af dødsboet – det vil sige, at alt det I har bedt os om at vurdere, bliver gennemgået og taget med i tilbuddet. Fra den samlede vurdering af dødsboet trækker vi det antal timer, som vi vurderer det vil tage, at tømme dødsboet, samt kørsel. Vi udbetaler altid det aftalte beløb inden vi går i gang med rydning af dødsbo Klampenborg. Og vi foretager altid en lettere rengøring af jeres dødsbo Klampenborg inden opgaven afsluttes. Ønsker I det, kan vi selvfølgelig også gøre boligen grundigt rent inden vi forlader stedet. Så er den klar til at blive overladt til udlejer eller til køberen. Det gør det hele så utroligt meget nemmere for jer som efterladte. Lyder vi som den rigtige samarbejdspartner til at klare den store opgave med at tømme et dødsbo Klampenborg? Så kontakt os allerede i dag og lad os lave en aftale. I vil helt sikkert ikke fortryde, at I valgte os. 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button