Dødsbo Kastrup

Står du med et dødsbo i Kastrup?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Kastrup

Står du med et dødsbo i Kastrup, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Kastrup, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Dødsbo købes Kastrup – lad os give et uforpligtende tilbud

Har du et dødsbo Kastrup, som du ønsker en vurdering af, så står vi gerne for opgaven og giver et uforpligtende og fair tilbud. Med vores mange års erfaring indenfor opkøb af dødsbo København, er vi godt rustet til at kunne give en god pris på møbler, antikke genstande og andet inventar. Vi laver en såkaldt totalvurdering, hvilket vil sige, at alt i dødsboet tages med i vurderingen. Vi har ligeledes god forstand på sjældne samlinger, og kan derfor også give en fair og markedssvarende pris på denne type indbo. Kontakt os alle ugens dage på 50 65 22 22, og lad os aftale et tidspunkt for vurdering af dit dødsbo Kastrup. 

Dødsbo Hjælpen – din professionelle partner indenfor tømning af dødsbo Kastrup

Vi sætter en dyd i altid at overholde de aftaler vi laver med vores kunder, og vi tømmer dødsbo Kastrup til det aftalte tidspunkt. Når et dødsbo skal tømmes, er der ofte mange følelser involveret, og derfor ved vi også, at disse følelser kan være forbundet med den efterladtes ejendele. Vi vil altid tage kontakt til jer som pårørende, hvis vi støder på ting, som vi mener, har en affektionsværdi for familien. Derfor kan I være helt trygge ved at lade os tømme dødboet.

Når vi udfører opgaven er det altid med respekt og forsigtighed overfor den efterladtes ejendele. Gennem vores mere end 20 års erfaring indenfor branchen, har vi opbygget en solid ekspertise og effektivitet, som vi bruger til alle opgaver, store såvel som små. 

Hvorfor skal du vælge Dødsbo Hjælpen til rydning af dødsbo Kastrup?

Der er rigtig meget praktisk involveret i det at skulle tømme et dødsbo Kastrup. Og oveni den opgave, er der en begravelse, der skal planlægges, sorgen der skal bearbejdes, og måske et hus eller en lejlighed, der skal gøres salgsklar. Ja, der er nok at se til, både mentalt og fysisk, når et familiemedlem eller en nær ven går bort. Derfor er det oplagt, at få professionel hjælp til at tømme dødsboet.

Vi løfter opgaven fra start til slut, og står endda for en grundig slutrengøring af boligen, hvis I ønsker det. På den måde, kan huset eller lejligheden være klar til en salgsvurdering hurtigt, og I kan komme videre med andre ting. Lad os stå for det praktiske i forbindelse med rydning af et dødsbo Kastrup – I vil helt sikkert ikke fortryde, at I indgik en aftale med os. 

Sådan går vi til opgaven med rydning af dødsbo Kastrup

Når du har besluttet dig for, at det er os du vil bruge, til at stå for tømning af dødsboet, så laver vi en aftale om at komme ud og foretage en vurdering af dødsboet. Vi bruger typisk omkring ½ time på en sådan vurdering, og når vi har set det vi har brug for, går vi i gang med at udarbejde tilbuddet – som selvfølgelig altid er gratis og uforpligtende. Bliver vi enige om prisen på dit dødsbo Kastrup, går vi indenfor kort tid i gang med opgaven. Kontakt os på 50 65 22 22.

 

 

 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button