Dødsbo Ishøj

Står du med et dødsbo i Ishøj?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Ishøj

Står du med et dødsbo i Ishøj, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Ishøj, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Skal du have hjælp til rydning af dødsbo Ishøj? Kontakt Dødsbo Hjælpen 

Når man står overfor den store opgave det er, at rydde et dødsbo Ishøj, kan opgaven hurtigt blive mere end man som efterladt kan overskue. Derfor har mange gennem årene bedt os om at hjælpe med rydning af dødsbo Ishøj. Faktisk har vi ryddet mere end 100 dødsbo Sjælland gennem vores mere end 20 års erfaring. Dødsbo Hjælpen rydder eller opkøber alle former for dødsbo Ishøj, konkursbo, restboer m.m. på hele Sjælland. Det være sig private boliger, lejeboliger, plejeboliger, konkursbo etc. – og ingen opgave er for stor eller for lille for os. Alle dødsbo har interesse. Så kontakt os allerede i dag og hør mere om vores kompetencer indenfor køb af dødsbo Ishøj og tømning af dødsbo. 

Der er mange følelser forbundet med tømning af dødsbo Ishøj 

Vi ved, at det at skulle tømme et bo efter en efterladt, oftest er meget svært, og derfor behandler vi altid vores kunder og den afdødes ejendele med stor respekt. Vi er meget bevidste om, at selv ting af ubetydelig værdi, kan være meget værd for de efterladte. Derfor vil vi altid tage kontakt til jer som pårørende, hvis vi skulle finde noget, som vi mener, er af stor affektionsværdi for jer, når vi tømmer et dødsbo Ishøj. Det kan være en samling, som måske ikke har den store pengemæssige værdi, men som for jer er fyldt med minder og dermed har en høj affektionsværdi. Så ved at indgå et samarbejde med Dødsbo Hjælpen, får I, udover et effektivt og seriøst team, også en stor tryghed i, at alting foregår med respekt for jer og alle ejendele i dødsboet. 

Hvem er Dødsbo Hjælpen og hvad kan vi hjælpe med? 

Dødsbo Hjælpen er et familiedrevet firma med et modent team af effektive og loyale medarbejdere – alle med flere års erfaring indenfor tømning af dødsbo Ishøj. Vi ved, hvordan vi skal gribe opgaven med at tømme et dødsbo an, så vi hurtigt og effektivt kan afslutte opgaven, og I kan sætte huset eller lejligheden til salg eller opsige lejekontrakten. Når man står i en situation, hvor der er mange følelser på spil, samt sorgen over den afdøde, er det en utrolig stor hjælp, at få professionel hjælp til at stå for tømning af dødsbo Ishøj. Gennem vores mange års erfaring har vi opbygget et stort netværk af forhandlere, så vi kender prisen på indboet – og dermed kan vi tilbyde markedets bedste priser.  

Dødsbo købes Ishøj. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud 

Vælger I at sælge dødsboet til os, så skal vi først og fremmest ud og lave en vurdering af dødsboet. Vi mødes på et aftalt tidspunkt og sammen gennemgår vi dødsboet. Vi laver en såkaldt totalvurdering, dvs. at vi tager alle ejendele med i vores tilbud, dermed også ting og sager af mindre værdi. Vi laver også et tilbud på en grundig rengøring af jeres dødsbo Ishøj, for så er det nemmere for jer at beslutte, om det er noget, som I ønsker at benytte jer af. Vi glæder os til at tage den første snak med jer. 

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button