Dødsbo Hellerup

Står du med et dødsbo i Hellerup?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Hellerup

Står du med et dødsbo i Hellerup, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Hellerup, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Skal vi rydde jeres dødsbo Hellerup? Vi laver en gratis vurdering 

Vælger du dødsbo Hjælpen til tømning af dødsbo Hellerup, kan du regne med at få en effektiv og professionel partner, med mere end 20 års erfaring i branchen for tømning og rydning af dødsbo Nordsjælland. Vi er et familieejet firma, og alle vores medarbejdere er modne og empatiske. Det er faktisk en af de ting vores mange tilfredse kunder fremhæver, når vi har løst en opgave.

Vi har en god føling med, hvordan man gebærder sig, når en tømning af dødsbo Hellerup skal udføres. Vi er fuldt ud klar over, at der er mange følelser og minder involveret i en tømning af et dødsbo, og vi tager altid de hensyn, der skal tages for ikke at virke stødende eller upassende under en rydning af et dødsbo. 

Dødsbo købes Hellerup – lad os lave en gratis vurdering af jeres dødsbo Hellerup 

En vurdering af et dødsbo Hellerup tager omkring en halv time. Vi anbefaler altid, at der er mindst én pårørende tilstede under hele vurderingen. På den måde kan vi hurtigt få svar på eventuelle spørgsmål og vi kan dermed hurtigere lave et uforpligtende tilbud klar til jer.

Vi ved, at når man står med et dødsbo Hellerup, så vil man gerne have opgaven med tømning af dødsbo klaret hurtigst muligt, så man kan lægge det bag sig og komme videre. Vi løser opgaven med rydning af dødsbo Hellerup hurtigt og effektivt, og overholder under hele processen alle aftaler til punkt og prikke.  

Rydning af dødsbo Nordsjælland – vi rydder dødsbo København og Nordsjælland 

Dødsbo Hjælpen kører i hele København og Nordsjælland og vi har stået for tømning af dødsbo i mere end 20 år. Søger I en professionel og pålidelig partner, så er I havnet det helt rigtige sted. Med os som samarbejdspartner, får I et modent team af medarbejdere, som arbejder målrettet og hurtigt, og som overholder alle de indgåede aftaler. Vores kunder fremhæver vores måde at være på og vores punktlighed. Det er vi stolte af, og gør alt for fortsat at kunne leve op til.  

Alle dødsbo Hellerup tømmes – alt har interesse 

Vi står for tømning af dødsbo for private, virksomheder, plejehjem og plejeboliger. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, så ringe endelig, og lad os tale om jeres behov. Vi kommer gerne ud og giver en gratis vurdering på rydning af dødsbo Hellerup eller opkøb af dødsboHusk, at vi altid afslutter opgaven med en let rengøring af dødsboet. Og hvis I ønsker det, laver vi selvfølgelig gerne en grundig rengøring. Tag en snak med os om priser og muligheder. 

Vi har stor erfaring indenfor vurdering af dødsbo, og kender markedet for antikke møbler, designerlamper, sjældne samlinger og alle andre ting og sager, som et dødsbo Hellerup måtte indeholde. Vi giver markedets bedste og mest fair pris på dødsbo, så I kan trygt lade os stå for vurdering af jeres dødsbo. Ring til os i dag på telefon 50 65 22 22 – vi sidder klar til at modtage jeres opkald.  

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button