Dødsbo Gilleleje

Står du med et dødsbo i Gilleleje?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Gilleleje

Står du med et dødsbo i Gilleleje, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Gilleleje, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Mangler du hjælp til rydning af dødsbo Gilleleje? Dødsbo Hjælpen står klar til at hjælpe 

Når man som pårørende til en afdød, står over for at skulle tømme et dødsbo, kan det meget vel være en næsten uoverskuelig opgave. Det er hårdt følelsesmæssigt, men også rent praktisk. Et hjem, som har været beboet i måske 50 år eller mere, rummer så mange ting, som der skal tages stilling til. Er det ting som man ønsker der går i arv, eller er det blot til videresalg eller udsmidning. Her kan Dødsbo Hjælpen, med sine mange års erfaring indenfor branchen, være til stor hjælp. I gennemgår selvfølgelig dødsbo Gilleleje inden tømning af dødsbo starter. Og finder vi noget under tømningen af dødsboet, som vi bliver i tvivl om, hvad der skal ske med, kan du trygt stole på, at vi vil kontakte dig.

Der kan nemlig let dukke noget frem af gemmerne under tømning af dødsbo Gilleleje, som du og de andre arvinger ikke har fået taget stilling. Det kan være ejendele af værdi, både økonomisk men også ting med stor affektionsværdi. Vi har så meget erfaring indenfor tømning af dødsbo Nordsjælland, at vi godt ved, hvornår det er på sin plads at kontakte de pårørende og høre, om det virkelig skal smides ud eller sælges, eller om I gerne selv vil beholde det. Kontakt os og lad os tale om opgaven. Vi er sikre på, at vi kan løse den til fuld tilfredsstillelse.  

En tømning af dødsbo Gilleleje er fuld af følelser for de pårørende 

Vi ved, at det er en utrolig hård opgave at stå med som pårørende, fuld af følelser og sorg over den afdøde. Derfor griber vi altid opgaven professionelt an med tanke på de efterladte. Vi tager os godt at den afdødes ejendele, og ved, at alt kan have en stor følelsesmæssig værdi for de efterladte. Du vil bemærke vores professionalisme og det at vi er en familieejet virksomhed med et godt og tæt samarbejde vil også skinne igennem i vores arbejde med rydning af dødsbo Gilleleje.

Du kan trygt stole på, at vi giver en fair pris på tømning af dødsbo Gilleje. Vores mange års erfaring indenfor møbel- og antikbranchen, har givet os et utrolig godt indblik i tingenes værdi, og vi kan derfor give markedets mest fair pris på dødsbo Gilleleje. Og inden vi går i gang med tømning af dødsbo Gilleleje, vil vi selvfølgelig gennemgå dødsboet sammen med en pårørende, både af hensyn til de efterladte, men også for at vi kan få svar på de spørgsmål der altid opstår under en vurdering af dødsbo Gilleleje.  

Et pålideligt og professionelt familiedrevet firma – vi på tager os tømning af dødsbo Gilleleje 

Kontakt os og hør nærmere om vores services indenfor opkøb af dødsbo og rydning af dødsbo Gilleleje. Lad os tage en snak om opgaven, og vi laver et uforpligtende tilbud til dig. Du kan regne med et professionelt og sammentømret team, som udfører opgaven professionelt og hurtigt. Hvis du vælger at bruge Dødsbo Hjælpen til tømning af dødsboet, vil du opleve den letteste der er, ved at lægge den store opgave over til andre end dig selv og de andre efterladte.   

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button