Dødsbo Ejby

Står du med et dødsbo i Ejby?
Så er vi klar til at hjælpe dig!

Glade dødsbo kunder

Veletableret firma

Dødsbo rydning

Markedets bedste omdømme

Dødsbo betaling

Dødsboer siden 1996

Køb og rydning af dødsboer i Ejby

Står du med et dødsbo i Ejby, så kan en opringning til os hjælpe dig.

Vi har specialiseret os i at købe hele- eller dele af dødsboer. Vi er hurtige, effektive, diskrete, yderst professionelle – og meget reelle.

Står du med et dødsbo i Ejby, alt er uoverskueligt, det hele skal tømmes – og hurtigst muligt, så kontakt os. Vi køber dødsboer op, og har gjort det i 2 årtier, så vi ved hvad vi taler om. Vores erfaring – din garanti for professionalisme og godt udført arbejde.

Skal du have ryddet et dødsbo Ejby? Kontakt os 

Når man som pårørende står for at skulle tømme et dødsbo Ejby, kan opgaven hurtigt blive uoverskueligt. Der er mange ting der skal tages stilling til: hvad vil arvingerne beholde, hvad skal smides væk og hvad skal gives væk til velgørenhed? Er der særlige samlinger, som kunne have en værdi, og som man enten ønsker at beholde, eller vælger at sælge?

Dødsbo Hjælpen er eksperter på området og varetager opgaver fra vurdering af dødsbo Ejby til tømning af dødsbo Ejby, samt en grundig slutrengøring, såfremt dette ønskes. Kontakt os og lad os tage en snak om jeres behov. Vi kommer gerne ud til dødsboet og laver en vurdering samt efterfølgende et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi kan fanges på telefon nr. 50 65 22 22 alle ugens dage.

Mere end 20 års erfaring med rydning af dødsbo Ejby gør os til eksperter på området 

Vores garanti til vores kunder, er vores mangeårige erfaring indenfor tømning af dødsbo Ejby. Vores firma er familieejet og alle i vores team er modne og ansvarsbevidste. Vi behandler alle opgaver med respekt for den afdøde, den afdødes ejendele, og selvfølgelig jer som pårørende. Vi ved, at en rydning af et dødsbo Ejby kan være utrolig svær for de efterladte, og derfor har vi en dyb forståelse for, at visse ejendele kan have en utrolig stor affektionsværdi. Derfor vil vi altid kontakte jer, såfremt vi skulle finde ting under tømningen af dødsboet, som vi antager, har en affektionsværdi for jer.

Med Dødsbo Hjælpen som samarbejdspartner får I en ærligt og loyalt partner, som ved hvad vi har med at gøre. Vi har mange års erfaring indenfor tømning af dødsbo København, så I skal bare føle jer trygge ved, at overlade den store opgave til os. 

Dødsbo købes Ejby – vi laver en totalvurdering af opgaven, uforpligtende selvfølgelig 

Ønsker du, at vi skal komme med et tilbud på opkøb af dødsbo Ejby, så klarer vi også den opgave. Det vil foregå således: Når vi har haft den første kontakt, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kommer ud og laver vurderingen af et dødsbo Ejby. Denne vurdering vil tage ca. en halv time. Vi foretrækker, at mindst én pårørende er til stede under hele vurderingen. Så kan vi få svar på de mange spørgsmål, som der helt naturligt melder sig på banen under en vurdering af dødsbo Ejby. Når vurderingen er lavet, udfærdiger vi et tilbud. Og alle vores tilbud inkluderer et separat tilbud på en grundig slutrengøring. Alle opgaver alsluttes dog altid med en lettere rengøring af dødsboet. Dermed kan I hurtigt tage en beslutning om, hvorvidt I ønsker, at vi også skal varetage den del af rydningen.

Når vi har udført vores job, er huset klar til overtagelse eller videresalg. Imens har I kunne koncentrere jer om begravelsen og de mange andre praktiske ting, der helt naturligt følger med et dødsfald af en slægtning eller nær ven. Kontakt os og hør nærmere om vores services indenfor rydning og opkøb af dødsbo Ejby.

Få et tilbud i dag

Kontakt@dodsbo-hjelpen.dk

Få et tilbud i dag på Køb og
rydning af dødsbo

  • Top 3 i Kategori
  • Vurdering 4.9 / 5
  • “Fremragende” Bedømt

Skal vi ringe dig op?

Afdelinger i nærheden

Dødsbo Valby
Dødsbo Charlottenlund
Dødsbo Nørrebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få ryddet et dødsbo?

Alle vores vurderinger af dødsboer er gratis og altid helt uforpligtende.

Da intet hjem er ens, har vi desværre ingen faste priser. Vi giver en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vi baserer vores vurdering ud fra inventaret i hjemmet og hvor mange timers arbejde det tager vores medarbejdere at rydde dødsboet. Derfor afhænger vores priser af, hvor mange møbler der skal fjernes samt hvor langt der er til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og anslået prisen på arbejdstiden, bliver dette fratrukket værdien af dødsboet, og I vil blive oplyst om hvor meget I vil få ud af at sælge dødsboet, eller omvendt, hvad der skal betales for selve rydningen af boet.

Overvejelser ved valg af dødsbo firma

Vores prisfastsættelse er baseret på 20 års viden og erfaring inden for dødsbobranchen, hvorimod auktionshusenes vurderinger af genstandene kun er vejledende og et kvalificeret gæt, hvilket ikke skal forveksles med en garanti for, hvad de reelt vil indbringe på en auktion. Vurderingsmanden mangler ofte de fornødne færdigheder til at vurdere dødsboets dagsværdi. Vores vurderinger er ikke afhængige af, at vi finder den rigtige køber på det rigtige tidspunkt. Vi har et bredt netværk af kontakter i den antikke industri og det sekundære marked fra dødsbo og ved hvor og hvordan den mest gunstige pris opnås ved opkøb af dødsbo. Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Derfor bestræber vi os på, altid at give dig en individuel og personlig service samt en fair pris for dit dødsbo – vi går altid efter en win-win situation. se evt. mere under tømning af dødsbo 

Hvor langt tid tager det at rydde et dødsbo?

Vi er vant til at arbejde med stramme tidsfrister inden for dødsbo, men det er altid godt at være ude i god tid hvis du står og skal afhænde et dødsbo.

Præcis hvor lang tid vi har brug for, afhænger blandt andet af omfanget på dødsboet som skal ryddes.
Som tommelfingerregel for totalløsninger af rydning af dødsbo med værdiansættelse, tømning og rengøring, skal der regnes med en uges tid. Det er dog muligt, at bestille Express rydning af dødsbo. Kontakt os, så vi kan blive aftale en tidsplan, der passer dig.

se evt. mere under Hvordan foregår det?

Hvor lang tid tager vurderingen?

Gennemgangen tager typisk 30 min.

Skal jeg selv sørge for noget?

I behøver ikke at gøre noget, alt kan overlades urørt til os. Vi plejer at sige, at du kan gøre så lidt eller så meget som du ønsker. Så gør vi resten. Hvorefter i vil få et uforpligtende tilbud med det samme. Vi anbefaler dog altid at I er afklaret med de effekter der har affektionsværdi for jer og som I ønsker at beholde.

Hvordan er processen?

Når du har accepteret vores tilbud, så aftaler vi en dato for udlevering af nøgler samt hvornår rydningen senest skal være færdig. Vi kontakter dig så snart vi er med rydningen af dødsboet. Hvis der opstå spørgsmål undervejs i forbindelse med rydningen, vil vi kontakte dig således at rydningen bliver som du ønsker det.

Anmeldelser på Trustpilot

(4.9/5 – Fremragende)

[slide-anything id=”227593″]

Få en gratis vurdering

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne vurderingseksperter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores vurderingseksperter er kompetente, modne og venlige.

Vi støtter den gode sag

Hos Dødsbo Hjælpen støtter vi hvert år en lang række gode formål.
Her er et udpluk af nogle af de formål vi har støttet økonomisk i 2019.

Logo_BU_2016 copy
erhvervspartner-red-barnet copy
logo-folkekirkens

Vi har stadig åben

Eller skriv dit nummer her, så ringer vi til dig

dødsbo københavn

+45 50652222

Call Now Button